Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
mislim da sam negdje procitao da je izjavio kako je sretniji sad kad je potpisao za breogan, nego kad je otisao u nba
-
- Kontakt:
Mali je premazan samo tako i takve izjave su srž okorjelih političara, a to je bacanje prašine ljudima u oči i otvoreno laganje. Mali šupćić.
Predsjednik kluba nudi Musi da mu isplati pola novca do kraja sezone i da mu uruci otkaz. Trener je izjavio da je Musa trenutno nivo trece spanske lige.
Ide sinoc votka u Slogi ko djeca iz skole
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vala kad može Jokić, može i Musa.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Shategabri
- Kontakt:
Sretan je on gdje god potpiše.ministryofjustice je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:29Mali je premazan samo tako i takve izjave su srž okorjelih političara, a to je bacanje prašine ljudima u oči i otvoreno laganje. Mali šupćić.
Još uvijek bere plodove potpisa za Netse.
I ovi Španci kontaju dobili NBA igrača, kad vide da je u pitanju Dončić za sirotinju, ohladiće se.
Koševo Zapad
Sto do mene
15.10.2013.
Nisam lud jbt, znam momka jos od prije 7-8 godina, nije prvi put da ga uzivo vidim.
15.10.2013.
Musa alkohol nikada ni probao nije. Sramota kakve se neistine postavljaju o nasem najboljem kosarkasu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mozda je dobio otkaz, ko zna...
-
- Kontakt:
najbolji kosarkas?????
Kameni, Gegic, Nurkic, Sulejmanovic, Atic su bolji igraci od ove momcine krajiske
dobre guzove ima Belma
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Musa jeste rodjen i odrastao u Krajini, ali nema on nikakve poveznice s Krajinom. Geni su mu iz okoline Varesa i Breze. Čak nema ni krajiski akcenat. Da ima krajiski mentalitet vjerovatno bi bio standardan u NBA ligi.
Musa i najbolji igrac u jednoj recenici
Ja zaista nisam siguran da li ce on i u ovom anonimnom klubu moci igrati. Frajer vise tesko da se moze nazvati profesionalnim kosarkasem. Prevelika rupa u karijeri. Bolji igrac je bio sa 17 godina, nego danas sto je.

Ja zaista nisam siguran da li ce on i u ovom anonimnom klubu moci igrati. Frajer vise tesko da se moze nazvati profesionalnim kosarkasem. Prevelika rupa u karijeri. Bolji igrac je bio sa 17 godina, nego danas sto je.
A da malo začepite usta i sacekate da pocne sezona pa da vidimo na cemu smo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.