Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
Evo primio i drugu dozu. U AT od 15.8 samo vakcinisani mogu u restorane, kafiće, javna okupljanja... tako da sam zbog toga i požurio a virusa je bilo i biće.
Čitam na jednom portalu da je u Mostaru danas 35 novozaraženih. Strašne brojke gledajući broj stanovnika, a u četvrtak krcat stadion. Eto da znamo koji će grad biti prva crvena tačka novog vala.
Vjerovatno na mene se odnosi. Banuj, ja svakako od ovog trenutka ne pisem vise ovdje.

Jedini koji ovdje manipulira nekim stvarima si ti. Davno si ti izgubio ikakav razum.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ako u Sa poslije prve noci sff-s ne bude 200 a na kraju milja nek portali prestanu pisati o koronu realno

U BIH je jedno 70% stanovnistva protiv vakcine tako da ce biti veselo za koji mjesec.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
UnbiliviblPogba je napisao/la: ↑10 avg 2021, 13:11https://tuzla nski.ba/infoteka/razlika-je-zapanjujuca-covid-pluca-s-vakcinom-i-bez-primljene-vakcine/

-
- Kontakt:
Čini se da ovdje na forumu vlada neki totalitarni režim i da se ne smije pisati ništa mimo 'zvaničnog' narativa. Registovao sam se radi sporta, ali sam vidio da postoje i ove teme, pa sam na osnovu onoga što sam prelistao i čitao zaključio da ovdje vlada sječa knezova, odnosno neistomišljenika. Nije ovo srednji vijek i lov na vještice. Nevjerovatno šta se dozvoljava, osim ako sam čovjek nije vlasnik ovog sajta pa da može sebi dozvoliti da radi šta hoće, ali to nije dobro ni za koga. Ovakav totalitarizam nisam nigdje vidio. Jednoumlje.
Omer paša Latas bi pozavidio nasem adminu!ministryofjustice je napisao/la: ↑10 avg 2021, 19:28Čini se da ovdje na forumu vlada neki totalitarni režim i da se ne smije pisati ništa mimo 'zvaničnog' narativa. Registovao sam se radi sporta, ali sam vidio da postoje i ove teme, pa sam na osnovu onoga što sam prelistao i čitao zaključio da ovdje vlada sječa knezova, odnosno neistomišljenika. Nije ovo srednji vijek i lov na vještice. Nevjerovatno šta se dozvoljava, osim ako sam čovjek nije vlasnik ovog sajta pa da može sebi dozvoliti da radi šta hoće, ali to nije dobro ni za koga. Ovakav totalitarizam nisam nigdje vidio. Jednoumlje.
A sad adio!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Sve ste dobro skontali. Ovo je sportski forum, o sportu ste dobrodošli iznositi svoje vizije i promišljanja, svaki ugao je poželjan. O zdravstvenim temama može samo zvanični narativ, dokazan zvaničnim činjenicama, ništa alternativno, nema privatnih vizija i ideja, koncepata, isl. Ono što u zdravstvu danas ne može, sutra ako postane zvanični narativ, moći će. Politika ne može nikako, rat nikako.
To je direktiva koju imam i koju slijedim, ne čini se da će u skorije vrijeme biti promijenjena. Da još jednom ponovim, da ne bude zabune, o zdravstvenim temama ovdje je jednoumlje bazirano na nauci i činjenicama, za sve ostalo imate neke druge platforme, pa opletite
To je direktiva koju imam i koju slijedim, ne čini se da će u skorije vrijeme biti promijenjena. Da još jednom ponovim, da ne bude zabune, o zdravstvenim temama ovdje je jednoumlje bazirano na nauci i činjenicama, za sve ostalo imate neke druge platforme, pa opletite
- feniksptica
- Kontakt:
E moj admine sve je to super, a 90% raje se vakcinise da mogu hodat i u kafice uc a ne zbog zdravlja. E o tome se radi. O tome da l postoji da l ne, da l je preuvelicana iskoristena mi mali niakd necemo nista saznati i vjerovatno i ne trebamo.
Ko pored Lukavca i Tuzle zivi pored vjerovatnog karcinoma pluca koronu i ne osjeti..
Ko pored Lukavca i Tuzle zivi pored vjerovatnog karcinoma pluca koronu i ne osjeti..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da li se ugrusci vezani za vakcinu AZ iskljucivo vezu za zene ili ga mogu dobiti i muskarci? Hipoteticki, primjs vakcinu, aspirin te stiti 100% od dobijanje ugrusaka?
- feniksptica
- Kontakt:
Nemas u medicni 100%
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Koja nauka pošto ima raznih 'nauka', naučnika i oprečnih mišljenja među naučnicima, oprečnih studija itd.? Ti ne slijediš direktive, nego slijediš svoju vlastitu 'viziju', mišljenje i uvjerenje, frustracije i isključivost i to opravdavaš 'naukom'. Neki od tih su uvaženi nobelovci, ljekari i naučnici, ništa manje vrijedni od ovih koji ne silaze sa medija. Još na samom početku je francuski nobelovac izašao sa tvrdnjom da je virus vještački i on nije jedini od naučnika koji su to tvrdili i tvrde. Da li je to nauka? i da li si ti kao egzekutor sposoban da kažeš da je nešto nauka, a da nešto nije. Na osnovu čega?admin je napisao/la: ↑10 avg 2021, 20:10Sve ste dobro skontali. Ovo je sportski forum, o sportu ste dobrodošli iznositi svoje vizije i promišljanja, svaki ugao je poželjan. O zdravstvenim temama može samo zvanični narativ, dokazan zvaničnim činjenicama, ništa alternativno, nema privatnih vizija i ideja, koncepata, isl. Ono što u zdravstvu danas ne može, sutra ako postane zvanični narativ, moći će. Politika ne može nikako, rat nikako.
Na osnovu factchekera i vjerovanja njima koji su uspostavljeni upravo da obaraju svaki narativ koji ide protiv zvaničnog narativa.
Koju nauku da čovjek slijedi kada jedna kaže da virus prešao sa šišmiša a druga nauka kaže da je vještački. Ista ta nauka koja je na početku bila izričita da je virus prešao sa šišmiša sada pokušava kinezima da prišije da im je pobjegao iz laboratorija, isto kao što su danas rekli da je Kina kriva za klimatske promjene. Nema li tu malo politike ili malo više.
Koliko sam upoznat, nezavisna studija je utvrdila da virus nema vjestacko porijeklo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Jel misliš na ovo:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/who-zat ... /210723132
https://www.klix.ba/vijesti/bih/who-zat ... /210723132
LZN"U pitanju nije politika niti okrivljivanje bilo koje strane. To je jednostavna potreba u nastojanju da svi shvatimo kako je patogen stigao među ljudsku populaciju. U tom smislu, sve zemlje treba da imaju odgovornost da zajedno rade i sarađuju sa WHO u duhu partnerstva", naglasio je portparol WHO Tarik Jašarević.
To sam procitao prosle godine
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kolega radi na benzinskoj. Ove sedmice im je firma obezbijedila Pfizer vakcine. On se htio danas vakcinisati sa AZ.
-
- Kontakt:
Nisi mogao pročitati prošle godine kada je članak sa klixa od juče, a sama vijest od 23.7.2021.
Mislim, neka se dogovore, koje je porijeklo virusa. Kada je u pitanju globalno pučanstvo, onda je to šišmiš, a kada je u pitanju globalna politika, onda je kinezima virus pobjegao iz laboratorija. A studije su posebna priča. Danas možeš naručiti bilo koju studiju i uz pomoć medija je učiniti istinitom i validnom. Imam originalnu studiju sa početka 'pandemije' dvojice autora koji su doikazali da je virus vještački i to nije big deal.
Porijeklo virusa je najvažnija stvar u svemu ovome. Vještački virus je kao što kažu game changer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.