U ovoj situaciji ništa.
Dok vidimo kako, šta, gdje...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Joj Talijana dostavili 130 dresova i Sold Out
I ja se nadam nesto slicno. Ismir hoce da ulozi ali jedno 5-10 miliona max. Dakle Nam ce izgubiti bar 15 miliona i samo se ceka da on sam prihvati neku sumu i potpise neku rezonsku cifru. Da bar poslujemo na pozitivnoj nuli onda bi i Ismir imao racunicu da ponudi vise. Ovako najvise gubi Nam ali i svi mi cekajuci. Nam je u poziciji kao kad ulazes na berzi i plan tvog scenaria propadne i dodje momenat kada treba da odlucis koliki gubitak treba da prihvatis. Psihicki bolno , ostavi oziljak a i ego malo zaplati.amypitar je napisao/la: ↑10 avg 2021, 15:23Mislim da ce se naći rešenje ,jer nikome ne odgovara pad kluba. Namu posebno, jer kome ce posle prodati dionice ako klub ne daj boze ode u stečaj.
Ipak su to ljudi bizmismeni i spremni na profit, ali i na rizik kao što je to sad slučaj sa Namom koji pokušava vratiti uloženo.
Od svega ovog iz teksta se vidi da Tanu nije stalo da se sa nama bakce, jer za njega je ovo smiješna lova.Ocito je da je Ismir ostao jedini u igri , i da je Tan ovde samo jedan posrednik između njih dvojice da se stvari riješe.
Pa doduse najavljivali su da ce biti u ohranicenim kolicinama. Garant su malo narucili dok vide kako idu. Nego da se zavale i naruce veci broj a raji se ne svidja.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 15:27Joj Talijana dostavili 130 dresova i Sold Out![]()
Mislim dres mi se pravo sviđa, al moglo se ovo bolje, od početka neki ciganluk, te nema dresova za igrače, sad nema u prodaji...ko da je Limited Edition![]()
Do 15og je početak, posle je krajem avgusta. Nema sredine kod nas.
ElCartel11 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 17:09Do 15og je početak, posle je krajem avgusta. Nema sredine kod nas.
Kad je mogao 2019, sto ne bi i sad, voli Sarajevo a tu je i Sablic koji ga je trenirao u Sheriffu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 avg 2021, 18:56Hahahaha mi neki dan zajebajemo se,govorimo kako bi nam Kapic valjao
Evo s 1 napravio clanak kako smo zainteresovani i u pregovorima sa njim![]()
Iako je jasno da momak nema ni minimalnu zelju da se vraca u ovu ligu
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, ErosViverosViv, MaroonBjelave, Rodman, sassari i 57 gostiju.