I kamen bi zaplakao. 35 milki

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Opet ti. Pa će biti vrijeđam te, a nazivaš me svakakvim imenima.
Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:15Opet ti. Pa će biti vrijeđam te, a nazivaš me svakakvim imenima.
Zaobiđi, čovječe, ne komentarišem tebe. Nebitan si poptuno.
Čovjek pitao, ja odgovorio. Ne znam što se uopšte miješaš. Niko te nije zvao.
Ne moraš svaki dan istresati frustracije i poganiti temu offtopicom.
Jak ti fol - napišeš poslije mog posta pa onda se praviš mutavlet3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:19Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:15Opet ti. Pa će biti vrijeđam te, a nazivaš me svakakvim imenima.
Zaobiđi, čovječe, ne komentarišem tebe. Nebitan si poptuno.
Čovjek pitao, ja odgovorio. Ne znam što se uopšte miješaš. Niko te nije zvao.
Ne moraš svaki dan istresati frustracije i poganiti temu offtopicom.![]()
![]()
![]()
Ko tebi šta govori, levatinoniti sam te pomenuo, niti citirao.
To što se uvijek sam prepoznaješ u mojim postovim, što si iskompleksiran sa mojim pisanjem, što me kasnije citiraš - to nije moj problem.
Ma daj ba kakva borba, raspali se kao nikad kad im se pruzila prva realna prilika.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:02Pa i ne baš. Prošle sezone Barsa se borila za titulu.
Hoće li biti bolje ove sezone bez Messija? Sumnjam.
Možda i ta borba bude puno za ovaj tim.
Ima tu ekipa koje itekako mogu biti ispred ovakve Barselone na tom trećem mjestu.
Reže, Messijevi i idolopoklonici.
Raspali su se na kraju sezone.messilla je napisao/la: ↑10 avg 2021, 15:32Ma daj ba kakva borba, raspali se kao nikad kad im se pruzila prva realna prilika.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:02Pa i ne baš. Prošle sezone Barsa se borila za titulu.
Hoće li biti bolje ove sezone bez Messija? Sumnjam.
Možda i ta borba bude puno za ovaj tim.
Ima tu ekipa koje itekako mogu biti ispred ovakve Barselone na tom trećem mjestu.
Nema jasno izdefinisane ekipe koja moze izbaciti Barcelonu iz mjesta koja vode u LP. I dalje tu ima sasvim dovoljno kvaliteta. A bio drugi ili cetvrti, ne pravi neku razliku u konacnici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.