FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa tan je ukljucen u sve ovo. Odnosno njegovi ljudi.
Nam koči.
Mirvić ima volju i trebalo bi biti sve ok.
A ovi sto i dalje gaje nade da će propasti i mole boga da se to desi da bi mogli napisati "jesam vam rekao"...
Nam koči.
Mirvić ima volju i trebalo bi biti sve ok.
A ovi sto i dalje gaje nade da će propasti i mole boga da se to desi da bi mogli napisati "jesam vam rekao"...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Izgleda da nam je Nam nešto ozbiljno zamjerio. Hvala mu za sve ali jos malo ce godina dana od kad on koci stvari i necka se...
Previse smo mi nestrpljivi ne mogu ovakve stvari preko noci se rijesiti.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Porezna i plate igracima, strucnom štabu, trenerima u Akademiji, te naravno uposlenicima kluba.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 13:04Pa sad pitanje je kakav je dogovor postignut, ako to nigdje nije parafirano, onda ima pravo da se predomisli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 avg 2021, 13:02Sta taj Nam sere vise??
Covjek(Ismir) hoce da ulaze u klub,jos nudi da plati i rijesi sav dug koji je Nam na celu sa upravom napravio od 3 miliona KM
Ne razumijem Nama
Ako neces da ulazes
Ima covjek koji hoce i jos nudi da te rijesi svih dugova sto nije njegova duznosti on opet koci ovo sve
Dugo ovo sve traje brate a nije komplikovan proces
Da je dobiti nekako ove 3 i rahat na reprezentativnu pa onda malo bolje organizovati se
Sad je skonto da bi i da nešto vrati što je uložio i da ovaj servisira dug.
Ostaje pitanje kakav je to dug od 3 miliona, šta upada u taj iznos?
Jesu to plate, porezna....šta još???
- Shategabri
- Kontakt:
Fina cifra bogme.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 avg 2021, 13:36Porezna i plate igracima, strucnom štabu, trenerima u Akademiji, te naravno uposlenicima kluba.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 13:04Pa sad pitanje je kakav je dogovor postignut, ako to nigdje nije parafirano, onda ima pravo da se predomisli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 avg 2021, 13:02Sta taj Nam sere vise??
Covjek(Ismir) hoce da ulaze u klub,jos nudi da plati i rijesi sav dug koji je Nam na celu sa upravom napravio od 3 miliona KM
Ne razumijem Nama
Ako neces da ulazes
Ima covjek koji hoce i jos nudi da te rijesi svih dugova sto nije njegova duznosti on opet koci ovo sve
Dugo ovo sve traje brate a nije komplikovan proces
Da je dobiti nekako ove 3 i rahat na reprezentativnu pa onda malo bolje organizovati se
Sad je skonto da bi i da nešto vrati što je uložio i da ovaj servisira dug.
Ostaje pitanje kakav je to dug od 3 miliona, šta upada u taj iznos?
Jesu to plate, porezna....šta još???
Realno nema šta tražiti ako je rekao Mirvić da će izmiriti taj dug.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Koji si ti sad ?napoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 13:02Jbt ti si fakat najveca hinjara ovdje, takvi kao ti su u ratu jaje za cvaju prodavali. Usutis se ko picka kad se ljudi otvoreno kolju i onda ovako hinjavo uletis sa strane s nekim stavovimabordobijeli je napisao/la: ↑10 avg 2021, 12:54Nam voli Sarajevo ima slika, zena, on, djeca svi u dresu Sarajeva. Samo stranci ta će bošnjo
A bosnjo nacrtanu pudlicu ne moze u setnju vodit a kamoli jedan klub. Bosnje su nas i dovele do dna
Ovaj tekst samo pokazuje,ako je istina naravno,da tamo neki Nam nas moze ugasit ako mu se prohtije tj ako zapne za te milione.Ovo se naravno dobije sa transparentnim radom nase fine uprave gdje su stukli cirka 10 mil,prokockali +13 ,doveli pretplacene polovnjake itd te tako direktno uticali na doprinos i zaradu od evropskih utakmica.
Cak i ako se dogovore ova dvojica ostanak ove uprave je zlo po nas klub.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma malo mi je bilo truba i citati i pisati u jednom periodu.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 avg 2021, 11:14obiteljskicovjek je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:15
Uopsteno, odnosi se na sve menadzerske igrace, ovo "polovnjaka" je mnozina.
Zbog pozicije da, prvenstveno na Pejovica bez obzira sto je na pocetku dobro igrao.
U konacnici takvi igraci (meni) nikada ne bi bili prioritet na ustrb mladim i perspektivnim, koje trebas i moras gurati.
Uostalom to je jedini ispravan put, drugi ne postoji.
Naravno da ne mogu igrati sve mladi igraci ali premalo se radilo na razvijanju, dovoďenju i davanju sanse istim.
Znamo svi gdje je problem, od strategije razvoja kluba, prioriteta, ciljeva itd.
Oni (ona) ne zna sta treba raditi za pola sata a ne za tri godine, imali smo priliku i mogucnost napraviti nesto ali sve sto se moglo unazaditi, unazadili su.
Moram ti priznati da otkad sam poceo pisati na pdf da pratim sta pises. Bio si vrlo aktivan i onda te nije bilo godinu dana(?) i sad si tu na pdf.
Iznenadio si me sa koliko zuci napadas Upravu(medju prvim), iskreno nisam shvatao( bili smo mozda na +13-??), nisam odobravao,ali SAD SHVACAM DA SI BIO U PRAVU. Ne moras naravno odgovoriti, ali bi me interesovalo tvoje misljenje o produzenju ugovora poslije DK na 2-je god.
Husrefu,
Ahmetovicu,Krletu,Hebibu,Handzicu,Hodzicu,Dzaficu....... i potom ove godine produzenje na 2-je god. :
Ahmetu,Krletu,Hebi,Oremusu ...?
Post je vise konstatacija, a odgovori ako mislis da trebas.
Volim klub kao i vecina koji pisu, ponekad covjek bude slijep jer mu voljeni klub pravi neke rezultate pa i klub i igrace dize u nebesa, takvi smo svi pa i ja djelomicno.
I kad su rezultati bili tu vidjelo se da te rezultate ne prati sve ostalo sto treba, zato nikako nisam mogao shvatiti kako navijaci, forumasi ne kontaju da to nije to. Zato je izmedu ostalog bila ta pauza.
Znam da pretpostavljas sta cu ti odgovoriti za ova produzenja.
Bit cu iskren i reci da nisam bio za povratak Husrefa prije zadnjeg mandata. Naravno ne sto ga mrzim nego sto sam zelio bolje za FKS.
Nakon duple natezanje sa produzenjem, neodlucnos, kasnjenje, strah i ostalo od strane uprave dalo je naslutiti da nemaju pojma sta i kako dalje.
Sve od tada sto su uradili je naopako kao i produzenja koja spominjes uz par izuzetaka u kompletnom radu koja potvrđuju pravilo.
Honor je blaga rijec za ovo.
Pozdravljam te ljudino.
cuo sam se sa Sabrinom,vec sljedecu kuci sa Rudarom svi ce imati pravo nastupa.
i ovako javno da vam prenesem da direktorica nije kriva za ovo stanje kao ni za prelazni rok kao ni za ovo sa investitorima ,kao ni sa porezom,kao ni sa platama,kao ni sa dresovima i stampon karte.
To nije u njenoj nadleznosti,ona bi preuzela odgovornost samo da zna sta joj je posao
i ovako javno da vam prenesem da direktorica nije kriva za ovo stanje kao ni za prelazni rok kao ni za ovo sa investitorima ,kao ni sa porezom,kao ni sa platama,kao ni sa dresovima i stampon karte.
To nije u njenoj nadleznosti,ona bi preuzela odgovornost samo da zna sta joj je posao
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Jeli stvarno mislis da on može tražiti novce nazad iako je potpisao ugovor da je to ulog bez prava na povrat. On je vecinski vlasnik upravljackih prava. Njegova je duznost da unosi svjez novac u klub jer se obovezao sa tim kada je preuzeo.samoSA je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:04Ovaj tekst samo pokazuje,ako je istina naravno,da tamo neki Nam nas moze ugasit ako mu se prohtije tj ako zapne za te milione.Ovo se naravno dobije sa transparentnim radom nase fine uprave gdje su stukli cirka 10 mil,prokockali +13 ,doveli pretplacene polovnjake itd te tako direktno uticali na doprinos i zaradu od evropskih utakmica.
Ja ga samo ne mogu organski jer nije ispostovao kompletan ugovor kada je u pitanju ulog. Iako je idiot koji je drzao Sabrinu i ahbabe u klubu. Nije bolje ni zasluzio.
- Shategabri
- Kontakt:
Od koga da ih traži?OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:17Jeli stvarno mislis da on može tražiti novce nazad iako je potpisao ugovor da je to ulog bez prava na povrat. On je vecinski vlasnik upravljackih prava. Njegova je duznost da unosi svjez novac u klub jer se obovezao sa tim kada je preuzeo.samoSA je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:04Ovaj tekst samo pokazuje,ako je istina naravno,da tamo neki Nam nas moze ugasit ako mu se prohtije tj ako zapne za te milione.Ovo se naravno dobije sa transparentnim radom nase fine uprave gdje su stukli cirka 10 mil,prokockali +13 ,doveli pretplacene polovnjake itd te tako direktno uticali na doprinos i zaradu od evropskih utakmica.
Ja ga samo ne mogu organski jer nije ispostovao kompletan ugovor kada je u pitanju ulog. Iako je idiot koji je drzao Sabrinu i ahbabe u klubu. Nije bolje ni zasluzio.
On svoje može naplatiti jedino ako proda svoj udio i to je to.
A njegov neuspjeh je što nije uspio da klub funkcioniše tako da ne samo generira novac koji će pokriti troškove nego i da ima neku zaradu.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Može kur.ac moj i marke traziti, samo se nadam da kreten nece syebati Ismira, pa da covjek odustaneOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:17Jeli stvarno mislis da on može tražiti novce nazad iako je potpisao ugovor da je to ulog bez prava na povrat. On je vecinski vlasnik upravljackih prava. Njegova je duznost da unosi svjez novac u klub jer se obovezao sa tim kada je preuzeo.samoSA je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:04Ovaj tekst samo pokazuje,ako je istina naravno,da tamo neki Nam nas moze ugasit ako mu se prohtije tj ako zapne za te milione.Ovo se naravno dobije sa transparentnim radom nase fine uprave gdje su stukli cirka 10 mil,prokockali +13 ,doveli pretplacene polovnjake itd te tako direktno uticali na doprinos i zaradu od evropskih utakmica.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sve je to trgovina, kada je vidio da ima kupca, diže cijenu. No ni kupac nije naivan. U igri su velike pare, nikome se ne žuri. Jbg, mi smo kolateral.
Bas me strah da ne izradi Ismira, pa da covjek odluci da batali sve. Frajer je vec iz svog dzepa davao pare za plate i + se obavezao da ce otplatiti 3 miliona KM duga, koji su nesposobnjakovici napravili prije njegovog dolaska. Medjutim, sve su to neke vrste igara jer niko nije naivan. Valjda ce na hajr po nas da izadje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:22Može kur.ac moj i marke traziti, samo se nadam da kreten nece syebati Ismira, pa da covjek odustaneOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:17Jeli stvarno mislis da on može tražiti novce nazad iako je potpisao ugovor da je to ulog bez prava na povrat. On je vecinski vlasnik upravljackih prava. Njegova je duznost da unosi svjez novac u klub jer se obovezao sa tim kada je preuzeo.samoSA je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:04Ovaj tekst samo pokazuje,ako je istina naravno,da tamo neki Nam nas moze ugasit ako mu se prohtije tj ako zapne za te milione.Ovo se naravno dobije sa transparentnim radom nase fine uprave gdje su stukli cirka 10 mil,prokockali +13 ,doveli pretplacene polovnjake itd te tako direktno uticali na doprinos i zaradu od evropskih utakmica.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 10 avg 2021, 14:47, ukupno mijenjano 5 puta.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
donDondon je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:16cuo sam se sa Sabrinom,vec sljedecu kuci sa Rudarom svi ce imati pravo nastupa.
Kriva je za produzenje ugovora cetvorici isluzenih, neperspektivni i nepotrebnih,skupih(i da su dzaba), evo sad vidimo da se i bez njih pobjedjuju ekipe kao sto je Milsami, a sa njima smo izgubili 2 pretkolo KL. Sad tu cetvorcu uz Lazica(popysao nas) treba treba istrpiti 2 god. Kriva je sto su uzeta auta. Kriva je sto je rad u Akademiji stagnirao. Podlo je i koristoljubivo sto nije podnijela NEOPOZIVU ostavku, ako joj se poslodavac ne slaze sa njenom vizijom kuda ide Klub.
Kriva je sto je i Husrefu produzila 2 god., a ne 1+1. Sigurno da voli DK FKS(radi sebe), ali isto je sigurno da ne voli FKS.
Isto tako je kriv i predsjednik Kluba(ako je ziv i jos tu). Kriv sam i ja sto sam je branio.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Evo pretpostavimo da je njegova duznost da unosi svjez novac i da ne moze traziti novac nazad(iako mi nagadjamo samo kakav je ugovor).OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:17Jeli stvarno mislis da on može tražiti novce nazad iako je potpisao ugovor da je to ulog bez prava na povrat. On je vecinski vlasnik upravljackih prava. Njegova je duznost da unosi svjez novac u klub jer se obovezao sa tim kada je preuzeo.samoSA je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:04Ovaj tekst samo pokazuje,ako je istina naravno,da tamo neki Nam nas moze ugasit ako mu se prohtije tj ako zapne za te milione.Ovo se naravno dobije sa transparentnim radom nase fine uprave gdje su stukli cirka 10 mil,prokockali +13 ,doveli pretplacene polovnjake itd te tako direktno uticali na doprinos i zaradu od evropskih utakmica.
Kaze,konkretno u ovom slucaju,ja ne dam vise pare ako neko hoce da preuzme mora "mi"dati tih 3 mil koliko trazi ili necu prodati-dati tih 60%.
Jel imas neki nacin da ga sprijecis?
Naravno ovo je laicki malo receno sve i nadam se radi kluba da nece doci do ovoga.
Kada procitam da se Nam necka i oteze ispada da je on ovdje problem. Pogledajmo posteno od pocetka. Nam je pokrio sva Tanova ulaganja tako da je Tanu ostalo 30% kluba besplatno (i neka je - hvala mu na tome). To je vec 10-15m. Dalje je pokrivao nase gubitke 4-5m godisnje jos par godina, dakle jos 10-15m. Recimo da je dao 20+m i skontao da ovaj klub sa ovakvim vodjenjem nikada nece postati samoodrziv a kamoli profitabilan, tako da je on pocetkom godine skontao da se povuce.
Tada je zgrabio svu lova koja je dolazila, forsirao prodaje igraca i sve da bar dio love povrati. Sada je Tan nasao Ismira ali ni Ismir nije lud da se uvali 20+ miliona tek tako. Mozda se on nada nekoj gradnji da bi potencijalno povratio ulozeno a dio kroz klub, ali sada i on vidi kako je Nam prosao i nece se zaletati. Nam je ovdje ostao u velikim gubitcima i on pokusava uzeti od Ismira sto vise da smanji svoje gubitke. To bi uradio svako od vas na njegovom mjestu kad je biznis u pitanju. On ne da se necka i oteze nego pokusava spasiti svoju kozu.
I laz je da su 3 miliona Namov dug. Dug pravi klub jer ne mozemo poslovati pozitivno pa cak ni na nuli. Plate administracije su prevelike a dohodak od sponzora nedovoljan, da bi bili bar na nuli. Cini mi se da jedino Kapetanovic ne naplacuje svoj rad a radi puno bolje od ostalih. Kada imas 4-5 miliona duga godisnje treba li ti 5-7 ljudi u marketingu na velikim platama a nemaju pojma ni sta znaci rijec marketing ? Imas i direktora marketinga.
Da bar mozemo osvjezavati prvi tim sa akademcima, ali ne mozemo ni to jer je akademija krahirala zadnje 2 godina jer je uprava otjerala ljude koji su pravili da nam svi timovi u istoj godini budu prvaci sa stotinjak datih golova. Nakon tjeranja te postave kola su krenula nizbrdo. Sada bi nam zdrava akademija zlata vrijedila i napravila ustede da ne dovodimo Adukore, Pejovice ..., ali moramo cekati par godina jer su napravljene ogromne greske.
Nisu steta ni propustene titule ni grupe ni evrope nego zlatnih 5 godina koje nam je Tan dao da postanemo samoodrzivi a nasa uprava to nije znala iskoristiti i to vrijeme se vise nikada nece vratiti. Time je ova uprava (ukljucujuci par ljudi koji su je nedavno napustili) napravila zlocin prema klubu.
Titule koje su osvojene su divne ali i to je bilo tijesno uzimajuci u obzir kakve smo superiorne uslove imali nad ostalima. Tek sada vidimo sta znaci kad moras prodati svoje najbolje igrace (Bilbija ode na sred sezone, i jos njih nekoliko). A mi smo imali duplo vise od ostalih zahvaljujuci investitorima a ne bajnom radu uprave. Rad uprave se vidi od januara.
Tada je zgrabio svu lova koja je dolazila, forsirao prodaje igraca i sve da bar dio love povrati. Sada je Tan nasao Ismira ali ni Ismir nije lud da se uvali 20+ miliona tek tako. Mozda se on nada nekoj gradnji da bi potencijalno povratio ulozeno a dio kroz klub, ali sada i on vidi kako je Nam prosao i nece se zaletati. Nam je ovdje ostao u velikim gubitcima i on pokusava uzeti od Ismira sto vise da smanji svoje gubitke. To bi uradio svako od vas na njegovom mjestu kad je biznis u pitanju. On ne da se necka i oteze nego pokusava spasiti svoju kozu.
I laz je da su 3 miliona Namov dug. Dug pravi klub jer ne mozemo poslovati pozitivno pa cak ni na nuli. Plate administracije su prevelike a dohodak od sponzora nedovoljan, da bi bili bar na nuli. Cini mi se da jedino Kapetanovic ne naplacuje svoj rad a radi puno bolje od ostalih. Kada imas 4-5 miliona duga godisnje treba li ti 5-7 ljudi u marketingu na velikim platama a nemaju pojma ni sta znaci rijec marketing ? Imas i direktora marketinga.
Da bar mozemo osvjezavati prvi tim sa akademcima, ali ne mozemo ni to jer je akademija krahirala zadnje 2 godina jer je uprava otjerala ljude koji su pravili da nam svi timovi u istoj godini budu prvaci sa stotinjak datih golova. Nakon tjeranja te postave kola su krenula nizbrdo. Sada bi nam zdrava akademija zlata vrijedila i napravila ustede da ne dovodimo Adukore, Pejovice ..., ali moramo cekati par godina jer su napravljene ogromne greske.
Nisu steta ni propustene titule ni grupe ni evrope nego zlatnih 5 godina koje nam je Tan dao da postanemo samoodrzivi a nasa uprava to nije znala iskoristiti i to vrijeme se vise nikada nece vratiti. Time je ova uprava (ukljucujuci par ljudi koji su je nedavno napustili) napravila zlocin prema klubu.
Titule koje su osvojene su divne ali i to je bilo tijesno uzimajuci u obzir kakve smo superiorne uslove imali nad ostalima. Tek sada vidimo sta znaci kad moras prodati svoje najbolje igrace (Bilbija ode na sred sezone, i jos njih nekoliko). A mi smo imali duplo vise od ostalih zahvaljujuci investitorima a ne bajnom radu uprave. Rad uprave se vidi od januara.
-
- Kontakt:
Ako je vjerovati onom sto je ranije pisano, svaka odluka mora biti potpisana od vlasnika 60% prava- Nama. Zato ga i pysimo.
Da nije tako odmah bi prodao Fanima i Djokanovica i platio sve sto se duguje igracima,naravno cetvorka starohana i navijaca Kluba bi sacekali bolja vremena i bili isplaceni. Dakle samo igracima, SS i cistacicama bi dao plate, ostali uposlenici vole FKS i odreci ce se € u krist Kluba.
Na transfer listu bi danas stavio: TSS, Ahmu, Krleta, Hebiba, Mirkeca.
Radi Sablica i Sevalja bi pokusao sa Poreznom( tesko) traziti reprogram.
Sta je sa stadionom ?
Da nije tako odmah bi prodao Fanima i Djokanovica i platio sve sto se duguje igracima,naravno cetvorka starohana i navijaca Kluba bi sacekali bolja vremena i bili isplaceni. Dakle samo igracima, SS i cistacicama bi dao plate, ostali uposlenici vole FKS i odreci ce se € u krist Kluba.
Na transfer listu bi danas stavio: TSS, Ahmu, Krleta, Hebiba, Mirkeca.
Radi Sablica i Sevalja bi pokusao sa Poreznom( tesko) traziti reprogram.
Sta je sa stadionom ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
@kengur
Sve receno,jos jednom samo ponavljam nadam se da Nam nece zapeti toliko pa da otjera ovoga investitora jer onda nam tek slijedi pad
Sto se tice uprave ne treba ih ni komentarisati vratili su nas u vrijeme virsli
Sve receno,jos jednom samo ponavljam nadam se da Nam nece zapeti toliko pa da otjera ovoga investitora jer onda nam tek slijedi pad
Sto se tice uprave ne treba ih ni komentarisati vratili su nas u vrijeme virsli
Mislim da ce se naći rešenje ,jer nikome ne odgovara pad kluba. Namu posebno, jer kome ce posle prodati dionice ako klub ne daj boze ode u stečaj.
Ipak su to ljudi bizmismeni i spremni na profit, ali i na rizik kao što je to sad slučaj sa Namom koji pokušava vratiti uloženo.
Od svega ovog iz teksta se vidi da Tanu nije stalo da se sa nama bakce, jer za njega je ovo smiješna lova.Ocito je da je Ismir ostao jedini u igri , i da je Tan ovde samo jedan posrednik između njih dvojice da se stvari riješe.
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3