FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Protiv Slobode u 6. kolu prijenos opet na MojaTV 

Ja to nisam koristio ni dok sam bio balo ko ti, nemam ja potrebe braniti bilo koga. U životu sam sve ostvario, ne treba mi više ništa. Samo da mi porodica bude zdrava. Samo ideš na onu stvar sa svojim dosadnim baljezganjem. Naši klubovi su imali mali milion uspona i padova i tako će uvijek biti. Treba biti realan i reći da u ovoj državi nikada neće fudbal i ostali sportovi biti kao u drugim državama. Jefnostavno je ne izvodljivo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:28Pitaj Sabru,ili cekaj zvanicne informacije iz kluba,mozda bude Kasum transparentan od sutrafks74 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:23Šta još znaš ? Kada će registrovati strance, mislim na datum. ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:16
Ne vezano za povredu,al cuo sam da ostaje samo 1 godinu kod nas,pa vidjet cemo.a da, znam da branis zbog cipsa i cole.
Poljacima su navodno prije par dana legle pare od prodaje njihovog igrača u Njemačku. Ako ima logike trebali bi ove sedmice te pare uplatiti za Vladana.fks74 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:23Šta još znaš ? Kada će registrovati strance, mislim na datum. ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:16Ne vezano za povredu,al cuo sam da ostaje samo 1 godinu kod nas,pa vidjet cemo.
Onda bi mi od tih para platili porez. Mada naravno, to vjerujem da ni oni u Upravi ne znaju tačan datum uplate.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Šta je s onom Bordo sedmicom, ako ni za koji drugi ****, valjala nam je bar da znamo detaljnije situaciju s povredama, sad ni toga nema...
- ElCartel11
- Kontakt:
Intervju Samira Radovca gdje se je dotakao i nas. Ovo u crvenom je ključno. Kad igrač izrazi zelju, da ode prodaj ga! Ne treba siliti igraca, da ostane jer vidimo, da to na kraju samo donese štetu kako klubu tako i igracu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Valjda ne bude nista ozb maiku mu, sjecal se neko, kad je dobio udarac ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pametnom je i išaret dosta.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 23:09Danas da me zovnu nazad, razmislio bih, ustvari čisto sumnjam da bih se vratio. Sve dok je trenutna garnitura na čelu.”
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Mislim da nije nesto ozbiljno, jer je poslije udarca igrao još najmanje desetak ili petnaestak minuta.
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit ce najvjerovatnije spreman za radnika. Izasao je radi umora, a i radi predostroznosti, jer je osjecao malu bol u koljenu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
- Ovi mladi momci iz Akademije i nisu nesto vau, ali i kao takvi dobise dvije osrednje, ali nalozene ekipe. Naravno na krilima Bodula i Bagarica.
- Licno bas i ne bih zelio da se ovaj dug poreznoj vrati za bar 3-4 kola. Naravno zao mi je radi Sablica i Sevelja.
- Nisam siguran da bi dobili u Posusju i Prijedoru da su igrali stranci, suvise matori za one temperature,a i nisu jeftini. Jedan od vecih promasaja Uprave, obzirom da su ih produzili u 6-7 mjesecu kad se znalo da smo u buli. Ima tu neka carlama, nedostupna ovakvim navijacima kao ja.
- Mislim da bi mozda i manje bodova osvojili da su nam bili na raspolaganju. Igrali ne igrali dobit ce svaki kf. Po mom misljenju nepotrebni, a dovesti igraca koji te popisa, a aktivno nije igrao godinu dana. Mozda je bolji od Kurdica, ali ko te jednom izda opet ce.
- Bodul i Bagaric mogu u istu recenicu sa Rahmanom i D.Dresa.
- Evo moze se i bez Fanima,TSS i pomalo pogubljenog Djokanovica u odnosu na proslu sezonu. Momku bas kap. traka dade krila i dobro zavrsi tekmu.
- Akademci nisu krivi sto nisu na visem nivou, jer je rad u Akademiji od DK isto nista.
- Oremus i Velkoski su igrali obje protiv Moldavaca, a i onu protiv TC i tri poraza. Da su igrali protiv Laznih isto bi bilo. da li bi dobili ove dvije da su oni igrali ? NE PLACAJTE POREZ DO JUNA 2023 g.
- Licno bas i ne bih zelio da se ovaj dug poreznoj vrati za bar 3-4 kola. Naravno zao mi je radi Sablica i Sevelja.
- Nisam siguran da bi dobili u Posusju i Prijedoru da su igrali stranci, suvise matori za one temperature,a i nisu jeftini. Jedan od vecih promasaja Uprave, obzirom da su ih produzili u 6-7 mjesecu kad se znalo da smo u buli. Ima tu neka carlama, nedostupna ovakvim navijacima kao ja.
- Mislim da bi mozda i manje bodova osvojili da su nam bili na raspolaganju. Igrali ne igrali dobit ce svaki kf. Po mom misljenju nepotrebni, a dovesti igraca koji te popisa, a aktivno nije igrao godinu dana. Mozda je bolji od Kurdica, ali ko te jednom izda opet ce.
- Evo moze se i bez Fanima,TSS i pomalo pogubljenog Djokanovica u odnosu na proslu sezonu. Momku bas kap. traka dade krila i dobro zavrsi tekmu.
- Akademci nisu krivi sto nisu na visem nivou, jer je rad u Akademiji od DK isto nista.
- Oremus i Velkoski su igrali obje protiv Moldavaca, a i onu protiv TC i tri poraza. Da su igrali protiv Laznih isto bi bilo. da li bi dobili ove dvije da su oni igrali ? NE PLACAJTE POREZ DO JUNA 2023 g.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Po mom misljenju ako igrac padne zato sto ga klub sa koim ima ugovor nepusti, to je nikakav covjek a ni sportista. Takodje uveo bi neku klauzulu bas radi tih padanja naprimjer kao sto ima borusija dortmund ako koji klub zeli naseg igraca uplati odredjenu cifru za igraca i onda je poso zavrsen i nema se sta ko ljutit a medju vremenu da menager igraca nema pravo da razgovara ni sa jednijem klubom osim sa tim koji je uplatio ostetu i to samo da dogovori uslove za igraca.
-
- Kontakt:
obiteljskicovjek je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:28Iskreno prezadovoljan sam rezultatom pa i igrom obzirom na okolnosti danas.
Neka novih igraca, neka mladosti pa i greske nisu neoprostive.
Dizdarevic za sada extra, zuti kartoni se moraju istrpiti.
Halid igra bolje, Peci dolazi sebi lagano, Ramic "nako" u prvom, bolji do kraja - trener zadovoljan. Numan bolji, Rijad dobar, ove starije necu komentarisati osim Bodula a za njega nemam rijeci. Pidro nije dobar ni na beku ni na stoperu yeb.
Nazalost njega treba klupirati cito.
Imamovic i Salcin malo igrali, odlicno da Salcin nije zavaljen na beku zbog polovnjaka iz Srbije.
Ima vremena i materijala samo drolju treba nabiti nogom mater joj papansku.
Istina sve napisano. Plavo mi nejasno. Pejovic ?
A to je onaj Karinićev kumNapapijri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 16:54Ima Adilovic od kojeg je Belmin bolji jos kao junior bio.siroliver69 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 16:46Dizdarevic mora poraditi sa izlascima na centaršut, i inace se maknuti sa linije. Ne mrda s nje.
Ima li kakav trener da radi s njim?

Jesmo to milion za Vladana uzeli?vedinjo98 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:43Poljacima su navodno prije par dana legle pare od prodaje njihovog igrača u Njemačku. Ako ima logike trebali bi ove sedmice te pare uplatiti za Vladana.fks74 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:23Šta još znaš ? Kada će registrovati strance, mislim na datum. ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:16
Ne vezano za povredu,al cuo sam da ostaje samo 1 godinu kod nas,pa vidjet cemo.
Onda bi mi od tih para platili porez. Mada naravno, to vjerujem da ni oni u Upravi ne znaju tačan datum uplate.
- Shategabri
- Kontakt:
Ako je vjerovati tm jesmo.
I još nismo ni centa, nisu Poljaci uplatili.
Dok se smiluju.
Koševo Zapad
Ako je taj iznos u pitanju to je odlicno +procenat al ja koliko znam ni blizuShategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 08:11Ako je vjerovati tm jesmo.
Dok se smiluju.
- Shategabri
- Kontakt:
A sve nam je rekla kazala.samoSA je napisao/la: ↑10 avg 2021, 08:13Ako je taj iznos u pitanju to je odlicno +procenat al ja koliko znam ni blizuShategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 08:11Ako je vjerovati tm jesmo.
Dok se smiluju.
Niko ne zna ništa sigurno.
Koševo Zapad
jedan Rahman i neki bagaric i bodul nakon jedne uakmice da budu u istoj recenici auuuuu majstore
pa oni jos ne mogu ni sa hebibom u istoj recenici.Ne kazem da nece biti al cekaj kraj sezone pa sudi.polahko ljudi sta vam je pa nije proslo ni 15 dana kako nas zrinja rastavi na proste faktore,jace su plate u mojoj firmi nego u Rudaru a mi se furamo na utakmice sa takvim protivnicima
jedan Rahman i neki bagaric i bodul nakon jedne uakmice da budu u istoj recenici auuuuu majstore

pa oni jos ne mogu ni sa hebibom u istoj recenici.Ne kazem da nece biti al cekaj kraj sezone pa sudi.polahko ljudi sta vam je pa nije proslo ni 15 dana kako nas zrinja rastavi na proste faktore,jace su plate u mojoj firmi nego u Rudaru a mi se furamo na utakmice sa takvim protivnicima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Uopsteno, odnosi se na sve menadzerske igrace, ovo "polovnjaka" je mnozina.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 avg 2021, 01:45obiteljskicovjek je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:28Iskreno prezadovoljan sam rezultatom pa i igrom obzirom na okolnosti danas.
Neka novih igraca, neka mladosti pa i greske nisu neoprostive.
Dizdarevic za sada extra, zuti kartoni se moraju istrpiti.
Halid igra bolje, Peci dolazi sebi lagano, Ramic "nako" u prvom, bolji do kraja - trener zadovoljan. Numan bolji, Rijad dobar, ove starije necu komentarisati osim Bodula a za njega nemam rijeci. Pidro nije dobar ni na beku ni na stoperu yeb.
Nazalost njega treba klupirati cito.
Imamovic i Salcin malo igrali, odlicno da Salcin nije zavaljen na beku zbog polovnjaka iz Srbije.
Ima vremena i materijala samo drolju treba nabiti nogom mater joj papansku.
Istina sve napisano. Plavo mi nejasno. Pejovic ?
Zbog pozicije da, prvenstveno na Pejovica bez obzira sto je na pocetku dobro igrao.
U konacnici takvi igraci (meni) nikada ne bi bili prioritet na ustrb mladim i perspektivnim, koje trebas i moras gurati.
Uostalom to je jedini ispravan put, drugi ne postoji.
Naravno da ne mogu igrati sve mladi igraci ali premalo se radilo na razvijanju, dovoďenju i davanju sanse istim.
Znamo svi gdje je problem, od strategije razvoja kluba, prioriteta, ciljeva itd.
Oni (ona) ne zna sta treba raditi za pola sata a ne za tri godine, imali smo priliku i mogucnost napraviti nesto ali sve sto se moglo unazaditi, unazadili su.
-
- Kontakt:
donDondon je napisao/la: ↑10 avg 2021, 08:55- Bodul i Bagaric mogu u istu recenicu sa Rahmanom i D.Dresa.
jedan Rahman i neki bagaric i bodul nakon jedne uakmice da budu u istoj recenici auuuuu majstore![]()
![]()
![]()

Da pojasnim. Kad za nekog kazes "ne moze u istu recenicu" mislis da su neuporedivi i da ih dijeli ogromna razlika. Primjer: Tandem Krle-Hebib(borba za opstanak) ne mogu u istu recenicu s tandemom Rahman-D.Dresa(sigurna titula i kvale LP), a tandem B-B(borba za kvale KL).
Ni u ludilu mi nije dovoditi u istu ravan bilo koga sa Rahmanovicem najdrzim postratnim igracem FKS.
Za sve treba vremena da se dokazu, ali bez B-B u ovom trenutku bi imali 0(nula) bodova 100%. Kakvi su karakterno i zdrastveno vidjet cemo, ali su uskocili bez priprema i probnih tekmi. Ono sto je mozda i najvaznije dosli su u jako losem trenutku u svakom pogledu.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 19 gostiju.