Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja kazem, a nemam nikakve veze sa tim novinarom......bubu sam znao licno, i znam da su se on i onaj drugi crnac junuz hranili na bonove u VF-u, i da su bili gladni......i naravno mi nismo toliki sljam pa da se nasladjujemo necijom mukom.....zeka_tm87 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
mojne tisra bogati.ko je rekao da je on bio gladan osim samo sto je neki novinarcic iz sljama tj sana to izvalio.suti i jedi hrenovke dok i to imate
Gigant je napisao/la:Ja kazem, a nemam nikakve veze sa tim novinarom......bubu sam znao licno, i znam da su se on i onaj drugi crnac junuz hranili na bonove u VF-u, i da su bili gladni......i naravno mi nismo toliki sljam pa da se nasladjujemo necijom mukom.....zeka_tm87 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
mojne tisra bogati.ko je rekao da je on bio gladan osim samo sto je neki novinarcic iz sljama tj sana to izvalio.suti i jedi hrenovke dok i to imate
"Zakon velikih brojeva" !nikad_izvini je napisao/la: Koliki je uticaj Amara Osima može se vidjeti na ovom forumu. Naime, od otvaranja teme 24 Marta 2008 godine do 15 Juna 2009 godine(kada je objavljen članak o vrlo vjerovatnom povratku Amara Osima na klupu Željezničara) je ukupno napisano 133 stranice
Od 15 Juna 2009 do 20 Janura 2011 godine je napisano 2798 stranica
Pametnom dosta. Jel kult ličnosti. Jašta je. Jel treba da bude. Logično da treba. Dokle kult ličnosti. Vječno i duže od toga
Ne, nego ste vi mala djeca spameri, ne znate pisatellaxaz je napisao/la:"Zakon velikih brojeva" !nikad_izvini je napisao/la: Koliki je uticaj Amara Osima može se vidjeti na ovom forumu. Naime, od otvaranja teme 24 Marta 2008 godine do 15 Juna 2009 godine(kada je objavljen članak o vrlo vjerovatnom povratku Amara Osima na klupu Željezničara) je ukupno napisano 133 stranice
Pametnom dosta. Jel kult ličnosti. Jašta je. Jel treba da bude. Logično da treba. Dokle kult ličnosti. Vječno i duže od toga
Ne lazi sviju ti...kad tad nisi ni znao Ahmupadobranac1978 je napisao/la: Hranili se obojica kod mog šefa kuci,posto ih je njegova kcerka poznavalaali je jos veca sega kad je Buba dao dres tom liku i on obukao,a duplo veci od Bube
Citiraj me!mrzim selju je napisao/la:Ne, nego ste vi mala djeca spameri, ne znate pisatellaxaz je napisao/la:"Zakon velikih brojeva" !nikad_izvini je napisao/la: Koliki je uticaj Amara Osima može se vidjeti na ovom forumu. Naime, od otvaranja teme 24 Marta 2008 godine do 15 Juna 2009 godine(kada je objavljen članak o vrlo vjerovatnom povratku Amara Osima na klupu Željezničara) je ukupno napisano 133 stranice
![]()
Gigant je napisao/la:Ja kazem, a nemam nikakve veze sa tim novinarom......bubu sam znao licno, i znam da su se on i onaj drugi crnac junuz hranili na bonove u VF-u, i da su bili gladni......i naravno mi nismo toliki sljam pa da se nasladjujemo necijom mukom.....zeka_tm87 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
1.jeli te stidEsii TM87 je napisao/la:Ne lazi sviju ti...kad tad nisi ni znao Ahmupadobranac1978 je napisao/la: Hranili se obojica kod mog šefa kuci,posto ih je njegova kcerka poznavalaali je jos veca sega kad je Buba dao dres tom liku i on obukao,a duplo veci od Bube
Citiran!ellaxaz je napisao/la:Citiraj me!
jadnik... nikako da mu se posreci u BiH... kod nas gladovao, sad ode kod njih da gladujeElegant je napisao/la:droba je napisao/la:Sejo znas li ti sta za dijalibu kazu ode kod kitara?
Hocu dokaz da se hranio Buba i Diata kod Ahme...cuj hranili sepadobranac1978 je napisao/la:1.jeli te stidEsii TM87 je napisao/la:Ne lazi sviju ti...kad tad nisi ni znao Ahmupadobranac1978 je napisao/la: Hranili se obojica kod mog šefa kuci,posto ih je njegova kcerka poznavalaali je jos veca sega kad je Buba dao dres tom liku i on obukao,a duplo veci od Bube
2.hajde reci do koje je godine Buba igrao za vas?
3.hoces dokaz?
4.balo,balavi treba te biti sramota
jel to dosla strujaFK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
Kod: Označi sve
[img690.imageshack.us/i/n1447450394294014272784.jpg/][img]http://img690.imageshack.us/img690/4017/n1447450394294014272784.jpg[/img][/URL]
2.kaze Ahmo,nisu bili trosak :D malo jedu
3.Izvini se javno,zato sto si me nazvao lazovom...a znas da je istina,koja te boli ;)
4.Ima jos slika,ako se budes kurcio,poslacu ti ih,ali ne preko foruma :x
Daj da nije Zelje gdje bi on danas bio po nekim africkim klubovima gdje bi igro za hljeb(doslovno) da nahrani familijuelSaik je napisao/la:To što su nekog igrača navijači gotivili ne znači da mu je Klub "mnogo dao." On je zabio mnogo bitnih golova dok je nosio naš dres, uvijek je davao sve od sebe, i kao takvog ga poštujem i sigurno mu neću yebavati majku jer je prešao dušmanima. To što će se zajebati ako ode tamo, njegov problem.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, Pact1921, Tuce11 i 54 gosta.