Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 avg 2021, 13:07

Chapman1886 je napisao/la:
09 avg 2021, 12:57
Kad se bez agrumenata ostane najlakše sena gramatiki vaditi.. To štose omakne koje slovo se može rješiti ipak sam ja čovijek u godinama pami malo lete slova, nove naočale će popraviti a stanje u vašim razmišljanjima nema pomoć
Mislim da bi ti te naočale trebale popraviti stanje (ne)svijesti a ne pisanje.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 13:11

MaroonBjelave je napisao/la:
09 avg 2021, 13:05
Shategabri je napisao/la:
09 avg 2021, 12:55
09 avg 2021, 12:52

Da navijam za bilo koga. Isto tako nema te sile koja bi me natjerala da simpatiziram izlučevine SDA I SDP, a znamo svi ko su te stranke. Jer iz shupka ne može izaći karanfil, već samo ghovno, zar ne?
Jasno, nego kad vidim ove botove kako slijepo brane tekovine te bratije.
Politička scena u BiH je veliki mulj, u njemu ko ima mrvu obraza je jako teško plivati.
I onda ono dođe i počne priču ovaj uništio GRAS, bolje što su otvorili kontejner nego voznu liniju...pa ako je i trolanje puno je.
Jasno i s moje strane, nego sam htio da u daljnjem eventualnom razgovoru isključim bilo kakve insinuacije o simpatiziranju bilo koga.
:thumbup:

I kod mene su ti vozovi prošli, ono čovjek misli ako ovi dođu na vlast biće bolje, međutim sve je to u pet deka.
Koševo Zapad

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 avg 2021, 13:24

09 avg 2021, 13:11
09 avg 2021, 12:55

Jasno, nego kad vidim ove botove kako slijepo brane tekovine te bratije.
Politička scena u BiH je veliki mulj, u njemu ko ima mrvu obraza je jako teško plivati.
I onda ono dođe i počne priču ovaj uništio GRAS, bolje što su otvorili kontejner nego voznu liniju...pa ako je i trolanje puno je.
Jasno i s moje strane, nego sam htio da u daljnjem eventualnom razgovoru isključim bilo kakve insinuacije o simpatiziranju bilo koga.

I kod mene su ti vozovi prošli, ono čovjek misli ako ovi dođu na vlast biće bolje, međutim sve je to u pet deka.
Nije problem u vlasti, problem je u narodu. Generalno, ovdje živ ne baš inteligentan narod, samim tim iz takvog naroda dobijemo političare kakve imamo danas. I zaista, porazno je da kad od rata pa naovamo nismo iskoristili sve ono za šta su nam šehidi i poginuli junaci ginuli. A nisu sigurno ginuli, niti bi stali u odbranu da imamo ovo što imamo danas.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 13:31

09 avg 2021, 13:24
09 avg 2021, 13:11

Nije problem u vlasti, problem je u narodu. Generalno, ovdje živ ne baš inteligentan narod, samim tim iz takvog naroda dobijemo političare kakve imamo danas. I zaista, porazno je da kad od rata pa naovamo nismo iskoristili sve ono za šta su nam šehidi i poginuli junaci ginuli. A nisu sigurno ginuli, niti bi stali u odbranu da imamo ovo što imamo danas.
Pa i ti političari su iz naroda.
A taj narod uglavnom ima manje/više koristi od tih političara.
Bar oni koji su pozapošljavani po raznoraznim institucijama i javnim preduzećima.
Onda valja lajati za one koji su te tu ugurali.
I tako imaš armije uhljeba koji brane velike vođe i dušom i tijelom.

Onda imaš raznorazne blećke koji nemaju koristi, ali su dovoljno plitki da i dalje puše priču o ''našim'' i ''njihovim''.

Nažalost, politika kako bošnjačkih tako i ostalih bh naroda je ovu zemlju svukla 50 godina unazad.
Postavlja se pitanje koja vrsta sam budale recimo ja kad vidim šta i kako rade i još uvijek sam tu.
Koševo Zapad

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 avg 2021, 13:41

Nego, živo me interesuje zašto nekad najveća pijandura KCUS-a Vranić kuka o slabom odzivu građana na vakcinaciju? Da su te vakcine nabavljene onda kad ih je sav normalan svijet nabavljao, možda bi i odziv građana bio puno veći. Možda, da je pogledao samo jednom slike s nekog od portala i vidio rijeke ljudi ispred vakcinalnih punktova u Srbiji, shvatio da bar jedan dan treba početi bez čašice ljutog prije nego bilo šta izjavi.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 avg 2021, 13:47

09 avg 2021, 13:41
Nego, živo me interesuje zašto nekad najveća pijandura KCUS-a Vranić kuka o slabom odzivu građana na vakcinaciju? Da su te vakcine nabavljene onda kad ih je sav normalan svijet nabavljao, možda bi i odziv građana bio puno veći. Možda, da je pogledao samo jednom slike s nekog od portala i vidio rijeke ljudi ispred vakcinalnih punktova u Srbiji, shvatio da bar jedan dan treba početi bez čašice ljutog prije nego bilo šta izjavi.
Nemaš pojma bracuka moj, evo moja stara prva i njena drugarica što znam samo 100%.

Prvo pljuvale što nema sad kad ima nece ove hoce pfizer :rol:

Ljudi su stoka

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 13:50

Mene ne bi čudilo da ljudima bocaju vakcine sa isteklim rokovima.
Koliko god to zvučalo nenormalno, ali to smo mi.
Koševo Zapad

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 09 avg 2021, 13:51

Jel ovo nisu oni vozovi sto je zelena banda nabavila prije deset godina i isti ne koristeni stojali. :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 avg 2021, 13:52

90minut je napisao/la:
09 avg 2021, 13:47
Nemaš pojma bracuka moj, evo moja stara prva i njena drugarica što znam samo 100%.

Ljudi su stoka
Ima i toga, da ljudi od vakcina prave Gucci i KTK Visoko, opet s druge strane svjedok sam vakcinacije naših ljudi u Srbiji vakcinama koje su bile na stanju kad je nestalo Pfizera.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 09 avg 2021, 13:53

90minut je napisao/la:

Ljudi su stoka
Pa i ja sam takav realno necu ove kineske, ruske da sam penzioner svejedno bi mi bilo, az jer dugo bi cekao drugu posto nesto planiram za okt.dec prizer mi odgovara :D ... al je glupost realno nabavljaju kineske npr a znas da nisu priznate a ne zivimo na istoku nego u eu jbga :D

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 09 avg 2021, 13:53

Vranić moli, preklinje ali građani nisu zainteresirani za vakcine. Kae ne valju te, hoćemo one bolje,

isti oni koji su do prije koju sedmicu tražili bilo koju vakcinu.

:urnebes:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 avg 2021, 13:55

09 avg 2021, 13:50
Pa ja upravo mislim (možda griješim) da je razlog kuknjave upravo taj što vakcinama ubrzo ističe rok.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 13:56

09 avg 2021, 13:55
Pa ja upravo mislim (možda griješim) da je razlog kuknjave upravo taj što vakcinama ubrzo ističe rok.
Definitivno.

Sve je dobro dok ne počnu tjerati na vakcinaciju.
Koševo Zapad

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 avg 2021, 13:59

bob je napisao/la:
09 avg 2021, 13:53
90minut je napisao/la:

Ljudi su stoka
Pa i ja sam takav realno necu ove kineske, ruske da sam penzioner svejedno bi mi bilo, az jer dugo bi cekao drugu posto nesto planiram za okt.dec prizer mi odgovara :D ... al je glupost realno nabavljaju kineske npr a znas da nisu priznate a ne zivimo na istoku nego u eu jbga :D
Nisu ih nabavili poslali kinezi jer ih imaju previše :D

Uglavnom bilo prvo daj šta daš sad ne valjaju ni kinezi ni oni drugi. :rol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 avg 2021, 14:00

+ revakcinacija sa AZ je nakon osam sedmica. Nemam nikakve vjere u ove naše po pitanju vakcinacije. Osim toga da su dani otvorenih vrata nema nikakvih drugih informacija. Niti kako će ići COVID online potvrde, nit išta. Neću papir nosati u džepu svaki dan. Kad mi se digne lagano sjesti u auto, popit kafu u Karlovcu, bocnuti se i nazad.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 14:04

Generalno je u svijetu problem sa isticanjem rokova vakcinama.
Ameri doniraju milione komada ostalim zemljama.
Isto tako Kina, Rusi, EU.
I kaže mi nešto nabavljamo :rol:

Jašta, još nam daju lovu za korona krizu i uz to dobijemo vakcine.
Pametan Fadil ebo sliku svoju :lolno:
Koševo Zapad

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 09 avg 2021, 14:06

Otelo je napisao/la:
09 avg 2021, 14:00
+ revakcinacija sa AZ je nakon osam sedmica. Nemam nikakve vjere u ove naše po pitanju vakcinacije. Osim toga da su dani otvorenih vrata nema nikakvih drugih informacija. Niti kako će ići COVID online potvrde, nit išta. Neću papir nosati u džepu svaki dan. Kad mi se digne lagano sjesti u auto, popit kafu u Karlovcu, bocnuti se i nazad.
Al bas spucati oni jj u hr i zavrsiti stim :)

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 09 avg 2021, 16:07

:salut: :salut:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 avg 2021, 16:10

Maestro je napisao/la:
09 avg 2021, 13:51
Jel ovo nisu oni vozovi sto je zelena banda nabavila prije deset godina i isti ne koristeni stojali. :urnebes:
Nisu, ovo su Končar niskopodni, a ono su španske Talgo kompozicije.

Mada, ne mogu se sjetit kad su ove Končareve nabavili.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 avg 2021, 16:20

TheChief je napisao/la:
09 avg 2021, 16:07
:salut: :salut:

Jedini koji su mi mrži od Bakira, Dodika, HDZ i slične nesorte su ovi indoktrirani kozojebi koji nas direktno vraćaju u srednji vijek.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 5 gostiju.