Što je bolesno?
Pa ni ohladio se nije, jučer cmizdrio na bini, danas mu već podmeću klipove pod točkove.
Nije im ni PSG, a bogme ni Messi kriv što ne mogu da ga potpišu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Što je bolesno?
Da ja sam mislio i rekao da će otići.
A zašto ,jer nogo publika smatra da je PSG plastični i oni bi mu trebali odrediti destinaciju? Oni bi mu trebali odrediti da li da igra sad volonterski il da uzme ugovor koji mu pripada? Koje su to priče,jbt? Uostalom, PSG ima puno jaču momčad,a njemu se očigledno natječe do kraja
Sarma može dobiti upalu mozga jednako kao što ja mogu dobiti upalu jajnika.
Pa mogao se u Italiji natjecati sa starim jaranom RonomFelixians4 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:22A zašto ,jer nogo publika smatra da je PSG plastični i oni bi mu trebali odrediti destinaciju? Oni bi mu trebali odrediti da li da igra sad volonterski il da uzme ugovor koji mu pripada? Koje su to priče,jbt? Uostalom, PSG ima puno jaču momčad,a njemu se očigledno natječe do kraja
Mogao se. Može i ovako, u Ligi Prvaka sa svima. Može birati i izabrao je. Ne što mu ti ili netko predlaže nego što on želi. Nije šuplja nikakva,fakti. Sigurno da su bu pare važne,al i sve što ja navodim.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:25Pa mogao se u Italiji natjecati sa starim jaranom RonomFelixians4 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:22A zašto ,jer nogo publika smatra da je PSG plastični i oni bi mu trebali odrediti destinaciju? Oni bi mu trebali odrediti da li da igra sad volonterski il da uzme ugovor koji mu pripada? Koje su to priče,jbt? Uostalom, PSG ima puno jaču momčad,a njemu se očigledno natječe do kraja![]()
Pusti šuplju![]()
Ne može ga niko od Talijana platiti u ovom momentu realno.
City da nije uzeo ono neko čudo, onog engleskog gremlina vjerovatno bi ga odmah ćopili.
Ovako je jedino mogao PSG.
Ma to za šuplju je bilo ono iz zezancije.Felixians4 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:32Mogao se. Može i ovako, u Ligi Prvaka sa svima. Može birati i izabrao je. Ne što mu ti ili netko predlaže nego što on želi. Nije šuplja nikakva,fakti. Sigurno da su bu pare važne,al i sve što ja navodim.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:25Pa mogao se u Italiji natjecati sa starim jaranom RonomFelixians4 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:22
A zašto ,jer nogo publika smatra da je PSG plastični i oni bi mu trebali odrediti destinaciju? Oni bi mu trebali odrediti da li da igra sad volonterski il da uzme ugovor koji mu pripada? Koje su to priče,jbt? Uostalom, PSG ima puno jaču momčad,a njemu se očigledno natječe do kraja![]()
Pusti šuplju![]()
Ne može ga niko od Talijana platiti u ovom momentu realno.
City da nije uzeo ono neko čudo, onog engleskog gremlina vjerovatno bi ga odmah ćopili.
Ovako je jedino mogao PSG.
Nije imao srca otići u Inter nego je skromno prešao u PSG.
Nisi daleko od istine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.