Kolege isprintali znak ograničenja brzine i stavili na ulaz u halu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Marsal je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:18Ma debil, uzeo kafu na aparatu i hoću skrenut u halu gdje se presvlačim na poslu i umjesto da uđem široko i polako, ja se nešto zamislio i uletim pod jakim uglom i zapadne mi guma među šine i pljas. Ode kafa na jednu stranu, doručak na drugu, ja na treću, biciklo preko mene palo. Sav sam evo modar![]()
Kolege isprintali znak ograničenja brzine i stavili na ulaz u halu![]()
Jbg to je do tebe nije do biciklaMarsal je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:18Ma debil, uzeo kafu na aparatu i hoću skrenut u halu gdje se presvlačim na poslu i umjesto da uđem široko i polako, ja se nešto zamislio i uletim pod jakim uglom i zapadne mi guma među šine i pljas. Ode kafa na jednu stranu, doručak na drugu, ja na treću, biciklo preko mene palo. Sav sam evo modar![]()
Kolege isprintali znak ograničenja brzine i stavili na ulaz u halu![]()
jes bolje da glavna zeljeznicka propada trideset godina i da sda prica o izmjestanju nje u Rajlovac nego dati ljudima mogućnost da sa super modernim vozom budu u centru grada za dvadesetak minuta kao u svakom normalnom gradu vani
Cirkus je u samom gradu sa javnim prevozom, al treba se smijati na liniju vozom.Robust je napisao/la: ↑09 avg 2021, 09:42jes bolje da glavna zeljeznicka propada trideset godina i da sda prica o izmjestanju nje u Rajlovac nego dati ljudima mogućnost da sa super modernim vozom budu u centru grada za dvadesetak minuta kao u svakom normalnom gradu vani![]()
![]()
![]()
bravo mulahusicevu kompjuteru
Piše lik čija je stranka svečano otvarala trotoar
ovo je nama kao da smo ostvarili liniju sa marsom jer trideset godina od kadra zna se koje stranke samo slusamo kako treba ukinuti zeljeznicku stanicu na pruzi napraviti zgrade itd itd , dok vani gradovi milijarde spucase da dovedu zeljeznicu u centar grada. Zato je ovo historijski momenat gdje se napokon zeljeznica uvodi u javni saobraćaj gdje covjek iz hadzica nece morati uzeti autobus pa tramvaj da stigne do MD nego moze kao gospodin na voz i za dvadesetak minuta da bude tu umjesto za dva sata
I kontejner moliću lijepobombaysaphire je napisao/la: ↑09 avg 2021, 10:00Piše lik čija je stranka svečano otvarala trotoar![]()
![]()
Je li moguće ovo ?
Ma cirkus je svugdje u državi, samo se o Sarajevu najviše medijski priča. Ja neki dan nisam imao vode jer je pukla pumpa, jbg desi se. Ali gospoda iz vodovoda je došla da to napravi i pokvarila dizalicu. Bio sam oko 30 sati bez vode. Nestala oko 15h i došla naredni dan oko 22h.Robust je napisao/la: ↑09 avg 2021, 10:33al sto je smijesna činjenica vi i ne zivite u sarajevu a znate sve zivo u vezi njega na lokalnom nivou i znate sta nama treba i za koga trebamo glasati samo zbog botovanja, a da upitas nas iz Sarajeva ko je u vasim kantonima na vlasti ne bi niko ziv znao jer nas ne zanima to jer imamo svoju sredinu i drzimo se nje
zato je nama smijesno kad ovako neko ismijava potrebe gradjana sarajeva za novim vodovodom, novim tramvajima, trolejbusima, novoj liniji voza jer ste navikli u vasim sredinama da se nista ne radi i da vladaju vam jedni te isti pa vam Mostar izgleda kao Kandahar 30 godina nakon rata sa onakvim brojem rusevina