Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Marsal » 08 avg 2021, 13:18

Ma debil, uzeo kafu na aparatu i hoću skrenut u halu gdje se presvlačim na poslu i umjesto da uđem široko i polako, ja se nešto zamislio i uletim pod jakim uglom i zapadne mi guma među šine i pljas. Ode kafa na jednu stranu, doručak na drugu, ja na treću, biciklo preko mene palo. Sav sam evo modar :mrgreen:

Kolege isprintali znak ograničenja brzine i stavili na ulaz u halu :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 08 avg 2021, 13:43

Marsal je napisao/la:
08 avg 2021, 13:18
Ma debil, uzeo kafu na aparatu i hoću skrenut u halu gdje se presvlačim na poslu i umjesto da uđem široko i polako, ja se nešto zamislio i uletim pod jakim uglom i zapadne mi guma među šine i pljas. Ode kafa na jednu stranu, doručak na drugu, ja na treću, biciklo preko mene palo. Sav sam evo modar :mrgreen:

slika

od sad samo ovo vozaj sto je sigurno sigurno jbg :rol: :lolno:
brz oporavak :thumbup:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 avg 2021, 14:15

Marsal je napisao/la:
08 avg 2021, 13:18

Jbg to je do tebe nije do bicikla :mrgreen:

Dobro si prošao pa nije bilo loma kakvog.

Jesi odma dobio nadimak neki, Rossi :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 avg 2021, 20:05

slika

Još malo i ponovo se okupljaju bogovi među nama.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 09 avg 2021, 09:34

Golem projekat je ova vozna linija Sarajevo-Pazarić

:rol:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 avg 2021, 09:42

Jackk je napisao/la:
09 avg 2021, 09:34

jes bolje da glavna zeljeznicka propada trideset godina i da sda prica o izmjestanju nje u Rajlovac nego dati ljudima mogućnost da sa super modernim vozom budu u centru grada za dvadesetak minuta kao u svakom normalnom gradu vani :bow: :bow: :bow:

bravo mulahusicevu kompjuteru

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 09:45

Robust je napisao/la:
09 avg 2021, 09:42
Jackk je napisao/la:
09 avg 2021, 09:34

jes bolje da glavna zeljeznicka propada trideset godina i da sda prica o izmjestanju nje u Rajlovac nego dati ljudima mogućnost da sa super modernim vozom budu u centru grada za dvadesetak minuta kao u svakom normalnom gradu vani :bow: :bow: :bow:

bravo mulahusicevu kompjuteru
Cirkus je u samom gradu sa javnim prevozom, al treba se smijati na liniju vozom.
Recimo bus stanica na Stupu je kriminal.
Pokvari se autobus za neku liniju i nemaju zamjenski.
I nikom ništa, možeš sjediti na stanici sat, dva...koga boli briga.
Teško onom ko se vozi GRAS-om.
Koševo Zapad

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 09 avg 2021, 09:47

Pokemone pronicljivi,

pričam o tome da se to ne treba obilježavati i slikati kad da spajaš Sarajevo sa Bečom. Mislim, možeš ali se samo obrukaš i jedan simpatičan projekat pretvoriš u razlog za sprdnju.

S'vaćaš? :rol:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 avg 2021, 10:00

Jackk je napisao/la:
09 avg 2021, 09:47
Pokemone pronicljivi,

pričam o tome da se to ne treba obilježavati i slikati kad da spajaš Sarajevo sa Bečom. Mislim, možeš ali se samo obrukaš i jedan simpatičan projekat pretvoriš u razlog za sprdnju.

Piše lik čija je stranka svečano otvarala trotoar :facepalm: :facepalm:

Je li moguće ovo ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 avg 2021, 10:01

Jackk je napisao/la:
Pokemone pronicljivi,

ovo je nama kao da smo ostvarili liniju sa marsom jer trideset godina od kadra zna se koje stranke samo slusamo kako treba ukinuti zeljeznicku stanicu na pruzi napraviti zgrade itd itd , dok vani gradovi milijarde spucase da dovedu zeljeznicu u centar grada. Zato je ovo historijski momenat gdje se napokon zeljeznica uvodi u javni saobraćaj gdje covjek iz hadzica nece morati uzeti autobus pa tramvaj da stigne do MD nego moze kao gospodin na voz i za dvadesetak minuta da bude tu umjesto za dva sata

i kome ja ovo govorim zahinom mimdziji al barem normalni ljudi vide napredak i napokon pokretanja stvari sa mrtve tacke sto se tice javnog prevoza jer ja npr prvi put u svom životu i vecina nas sljedeće godine u sarajevu će se provozati novim trolejbusima i onda se pitaju sto se zna se koja stranka ostala u mjestima na vlasti samo tamo gdje nema vise od dva semafora :urnebes:

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 09 avg 2021, 10:02

Na Chatu ništa novo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 avg 2021, 10:06

Ti si moj brat , ljubi te brat brate moj !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 10:08

bombaysaphire je napisao/la:
09 avg 2021, 10:00
Jackk je napisao/la:
Pokemone pronicljivi,

Piše lik čija je stranka svečano otvarala trotoar :facepalm: :facepalm:

Je li moguće ovo ?
I kontejner moliću lijepo :lolno:

https://www.vecernji.hr/vijesti/i-to-je ... ra-1435230
Koševo Zapad

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 avg 2021, 10:10

U 2021.g povezali Sarajevo i Pazarić, bravo majstori. Sad će i autoput. Kao da smo jučer slušali Frenkiea koji je govorio da će uskoro biti autoput gotov, taman kad sinu...

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 09 avg 2021, 10:12

Hahahahahahha ljudi lete na Mars ovi pričaju o historijskom povezivanju VOZOM Pazarića i Sarajeva :urnebes:

Pa bitniji je taj otvoreni kontejner nego voz do Pazarića :rol:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 10:31

Jackk je napisao/la:
09 avg 2021, 10:12
Hahahahahahha ljudi lete na Mars ovi pričaju o historijskom povezivanju VOZOM Pazarića i Sarajeva :urnebes:

Pa bitniji je taj otvoreni kontejner nego voz do Pazarića :rol:
Jesi li svjestan koliko bijedno izgleda OTVARANJE KONTEJNERA?
Koševo Zapad

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 avg 2021, 10:33

al sto je smijesna činjenica vi i ne zivite u sarajevu a znate sve zivo u vezi njega na lokalnom nivou i znate sta nama treba i za koga trebamo glasati samo zbog botovanja, a da upitas nas iz Sarajeva ko je u vasim kantonima na vlasti ne bi niko ziv znao jer nas ne zanima to jer imamo svoju sredinu i drzimo se nje

zato je nama smijesno kad ovako neko ismijava potrebe gradjana sarajeva za novim vodovodom, novim tramvajima, trolejbusima, novoj liniji voza jer ste navikli u vasim sredinama da se nista ne radi i da vladaju vam jedni te isti pa vam Mostar izgleda kao Kandahar 30 godina nakon rata sa onakvim brojem rusevina

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 09 avg 2021, 10:44

Tebe ako ne zanima ništa dalje od tvoje sredine, to je tvoj problem. I to veliki.
I ne znam otkud ti to da tebi neko govori za koga da glasaš?

Pa i Sarajevo je bilo srušeno. Vjerujem da je Forto sve to ponovo izgradio a Konaković mu bio irget. :rol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 avg 2021, 10:48

Samo skrsenih 100 miliona za jednu trecinu tunela Hranjen :bih:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 avg 2021, 11:12

Robust je napisao/la:
09 avg 2021, 10:33
al sto je smijesna činjenica vi i ne zivite u sarajevu a znate sve zivo u vezi njega na lokalnom nivou i znate sta nama treba i za koga trebamo glasati samo zbog botovanja, a da upitas nas iz Sarajeva ko je u vasim kantonima na vlasti ne bi niko ziv znao jer nas ne zanima to jer imamo svoju sredinu i drzimo se nje

zato je nama smijesno kad ovako neko ismijava potrebe gradjana sarajeva za novim vodovodom, novim tramvajima, trolejbusima, novoj liniji voza jer ste navikli u vasim sredinama da se nista ne radi i da vladaju vam jedni te isti pa vam Mostar izgleda kao Kandahar 30 godina nakon rata sa onakvim brojem rusevina
Ma cirkus je svugdje u državi, samo se o Sarajevu najviše medijski priča. Ja neki dan nisam imao vode jer je pukla pumpa, jbg desi se. Ali gospoda iz vodovoda je došla da to napravi i pokvarila dizalicu. Bio sam oko 30 sati bez vode. Nestala oko 15h i došla naredni dan oko 22h.

I svi ostali gradovi imaju ogromne probleme u raznim sferama. U Zenici se ne može disati od tvornica, u drugim gradovima nema tvornica, pa se piju kafe cijeli dan jer niko ne radi. Al' ko da je to bitno, i onako ćemo zbog klime svi biti mrtvi za 20 godina.

Ovdje su samo razna prepucavanja oko nebitnih političkih poena za razne sitnice, pa spajanje tog Pazarića je isto smiješno, kao i kontejner i kružni tokovi po jednom gradu i ostali cirkus. Stvari koje su u ostatku Evrope poniženje za spomenuti kao neki uspjeh su u Bosni i Hercegovini glavno **** stranaka, političara i podloga za prepucavanje raznih botova po raznim forumima, fb komentarima.

Jedni daju Ivani Marić funkciju, drugima premijer svaki dan na sud zbog kriminala, trećima duhovni vođa čovjek koji broje džamije po Teheranu i Sarajevu, četvrtima vođa stranka koja financira televiziju Herceg - Bosne, a ne da spominjanje Herceg Bosne (da se ne misli da mislim na Ha De Ze).

Trebalo bi iselite ovo par miliona što je ostalo, a ovih 51.197 km(2) lijepo ograditi, srediti i proglasiti evropski park prirode.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Giuseppe1, Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.