Isto govorim zivota mi maloprije
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ali je isti ovaj Radnik dobio Veleza, odigra × sa Širokim. Treba uzeti u obzir da ovo nije ni naša najbolja postava.
Jos dok tu dodju, ako Bog da, ovi neprijavljeni. Bice to super...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 08 avg 2021, 19:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Evo i golova

- robertkosar
- Kontakt:
Ne znam sta je ljepse ova lopta Belmina, reakcija Bodula ili gol Bagarica 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sablic na pressu rece da igra sa 3 stopera pozadi, od kojih dvojica danas to nisu, misleci na Palica i Pidru. Kad sam poslije tekme s Milsamijem govorio da je Pidro zrtvovan na neprirodnoj poziciji i da su njegove greske rezultat toga jer igra poziciju na kojoj nikad u karijeri ranije nije igrao, neki su me ismijavali i rekli da igra sa 2 stopera i da je Pidro bek.
Realno Goran ga je uvalio u probleme, a vi ga jos vise ukopavata konstantnim pljuvanjem. Umjesto da mu se da podrska, vi prizivate nekog Sevelja iz druge lige kojeg nikad niko nije gledao.
Ne rece onaj uhljup nedavno kakav su narod bosnjaci (podanicki), sve im je draze tudje pored njihovog.
Ps. Da malo slikovitije objasnim, zamislite da se Dupovac gura na poziciju lijevog wingbacka u ovoj formaciji, na sta bi to licilo? Slicno bi izgledalo ko ovo kad se Pidro klasicni bek gura na stopera
Realno Goran ga je uvalio u probleme, a vi ga jos vise ukopavata konstantnim pljuvanjem. Umjesto da mu se da podrska, vi prizivate nekog Sevelja iz druge lige kojeg nikad niko nije gledao.
Ne rece onaj uhljup nedavno kakav su narod bosnjaci (podanicki), sve im je draze tudje pored njihovog.
Ps. Da malo slikovitije objasnim, zamislite da se Dupovac gura na poziciju lijevog wingbacka u ovoj formaciji, na sta bi to licilo? Slicno bi izgledalo ko ovo kad se Pidro klasicni bek gura na stopera
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrali smo sa Rudarom. Da, dobili su Velež koji je igrao sa drugom postavom. X sa Širokim koji i dalje ne zna za pobjedu.obrijanopile je napisao/la: ↑08 avg 2021, 19:31Ali je isti ovaj Radnik dobio Veleza, odigra × sa Širokim. Treba uzeti u obzir da ovo nije ni naša najbolja postava.
Nije bitno, svakako treba sačekati da prođe makar 7-8 kola da vidimo na čemu su svi.
Da si pratio kako je prije igrao ne bi tako pisao. Ne moraš odmah napadati kada se neko ne slaže sa tobom.
Danas je bio solidan i napisao sam da ima kretnju i prodor ali je sjebao čistu priliku za gol kada je trebao dodati Bagariću prije i fulio je veliki zicer.
To meni nije pozitivna stvar i treba spomenuti da je ipak Rudar bio protivnik.
Sve ok, samo pokušaj uvažiti šta neko drugi kaže na osnovu onoga što se desilo, to je sve. Tu smo da diskutujemo, ne moramo se složiti u svemu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Danas je igrao treceg stopera,protiv Milsamija nije.Nismo sve utakmice igrali sa 3 pozadi ,on je bio treci stoper prvo poluvrijeme protiv Tuzle i danas cijelu utakmicu.Protiv Zrinjskog ga je izbacio u drugom poluvremenu kad smo presli u tu formaciju i Palic se vratio na stopera.Golf2 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 19:42Sablic na pressu rece da igra sa 3 stopera pozadi, od kojih dvojica danas to nisu, misleci na Palica i Pidru. Kad sam poslije tekme s Milsamijem govorio da je Pidro zrtvovan na neprirodnoj poziciji i da su njegove greske rezultat toga jer igra poziciju na kojoj nikad u karijeri ranije nije igrao, neki su me ismijavali i rekli da igra sa 2 stopera i da je Pidro bek.
Gledamo i mi utakmice znamo kad se igra koja formacija i mjenja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Generalno lijepa predstava za vazna +3 boda. Bodul pokazuje da je majstor s loptom, Kobiljar fenomenalan danas poslije Bodula, iako je fulio onu sansu. Treba momku dati priliku. Ramic se nije nesto puno cuo, ali se pred kraj malo oslobodio pritiska.
Djokanovic puno zadrzava loptu, mora to ici brze. Sabanovic ofanzivno solidan, ali i ponekad skrt. Pidro vise nema potrebe da se komentarise. Hebib ne bi smio igrati. Sve u svemu mislim da ova ekipa moze bolje, ako se registruju stranci i podigne nivo fizicke spreme i uigranosti.
Djokanovic puno zadrzava loptu, mora to ici brze. Sabanovic ofanzivno solidan, ali i ponekad skrt. Pidro vise nema potrebe da se komentarise. Hebib ne bi smio igrati. Sve u svemu mislim da ova ekipa moze bolje, ako se registruju stranci i podigne nivo fizicke spreme i uigranosti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@miky_hz nisi u pravu. Svaku utakmicu krene sa 3 pozadi, a u par utakmica na poluvremenu je mijenjao i postavljao sa 4. Protiv Milsamija, protiv Tuzle i cini mi se protiv Zrinjskog
Borac kiksno, evo i Velez ide tim putem, dobri rezultati 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Prijatelju, ja nikoga nisam napao. Evo čitam dva puta svoj post da vidim gdje sam to uradio.MortemHz je napisao/la: ↑08 avg 2021, 19:43Igrali smo sa Rudarom. Da, dobili su Velež koji je igrao sa drugom postavom. X sa Širokim koji i dalje ne zna za pobjedu.obrijanopile je napisao/la: ↑08 avg 2021, 19:31Ali je isti ovaj Radnik dobio Veleza, odigra × sa Širokim. Treba uzeti u obzir da ovo nije ni naša najbolja postava.
Nije bitno, svakako treba sačekati da prođe makar 7-8 kola da vidimo na čemu su svi.
Da si pratio kako je prije igrao ne bi tako pisao. Ne moraš odmah napadati kada se neko ne slaže sa tobom.
Danas je bio solidan i napisao sam da ima kretnju i prodor ali je sjebao čistu priliku za gol kada je trebao dodati Bagariću prije i fulio je veliki zicer.
To meni nije pozitivna stvar i treba spomenuti da je ipak Rudar bio protivnik.
Sve ok, samo pokušaj uvažiti šta neko drugi kaže na osnovu onoga što se desilo, to je sve. Tu smo da diskutujemo, ne moramo se složiti u svemu.
Ako je Velez igrao sa drugom ekipom, sa kojom smo mi igrali? To nije napajanje, to je činjenica. Je li misliš da je ovo naša prva ekipa?
Sto se tice Kobiljara, pa lik je dosao prije dvije sedmice i normalno da neće biti top. Ne kazem ni da će biti igracina. Ali danas je odigra vise neko dobro. Pravio je pritisak, iznosio loptu, gurao u prostor, nad njim je napravljen faul iz kojeg je postignut drugi pogodak, i fulio je 100% šansu. Sve extra...
Evo većina napada Djokanovica, a niko ne kaze da je se momak slomio ganjajuci i zatvarajuci u odbrani. Mi smo imali jednog stopera, ostalo je bilo krpljenje...
Da ne zaboravim, Sablicu svaka čast...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 08 avg 2021, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!
Dobro eto ti si upravu mi svi u mnozini nismo.
Opet ti ponavljam do sada smo igrali u formaciji sa 3 pozadi:prvo poluvrijeme protiv Tuzle pa drugo vratio na klasicnu i zaj.ebo se,protiv Zrinjskog drugo igrali ali vec je kasno bilo,i danas prva utakmica u kompletu od pocetka do kraja kako smo igrali u toj formaciji .
Nemoramo se citirati više na ovu temu,jednom sam ti rekao vise nemislim dokazivati da je mlijeko bijelo.Živ bio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
4 igraca iz ekipe mi kazu postavku kako igraju, danas on to potvrdi i ti opet po svome. Protiv Zrinjskog si u pravu da je poceo sa 4 nazad, ali isto tako protiv Milsamija je poceo sa 3 pa na poluvremenu promjenio sa 4.miky_hz je napisao/la: ↑08 avg 2021, 19:51
Dobro eto ti si upravu mi svi u mnozini nismo.
Opet ti ponavljam do sada smo igrali u formaciji sa 3 pozadi:prvo poluvrijeme protiv Tuzle pa drugo vratio na klasicnu i zaj.ebo se,protiv Zrinjskog drugo igrali ali vec je kasno bilo,i danas prva utakmica u kompletu od pocetka do kraja kako smo igrali u toj formaciji .
Nemoramo se citirati više na ovu temu,jednom sam ti rekao vise nemislim dokazivati da je mlijeko bijelo.Živ bio
U svemu se slazemo, osim u vezi ove prve. Ako nadjem snimak uslikam ti da ti slikovito dokazem.
Sve u svemu Pidro je zrtvovan na stopera i ne cude katastrofalne igre. To je suma sumarum
- ElCartel11
- Kontakt:
Istroseni od Evrope (za Borac to i ne kontam odigrali 4 utakmice ni blizu play offa kao mi lani). Velež sbe karte trenutno daje na Evropu. Zrinjski izgleda najozbiljniji od početka i mogao bi otici na lijepu razliku. Pratiti ga moze Tuzla trenutno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Idemo dalje svi zajedno. Po nove pobjede
Brate to ne treba da nas ohrabruje, mi moramo bolje da igramo i da ne ovisimo na samom pocetku sezone od necijih kikseva. Mislim ko ih yebe nek svi gube osim nas, ali moramo bolje od ovoga. Sad imamo 2 pobjede protiv ekipa koje su usle u PL.
Mi sa ovakvim supljim bekovima protiv malo jacih ekipa nemamo sanse.
Znaci pod MORANJE je dovođenje lijevog i desnog beka. Šabanovic i Pidro su malo je reći odron.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerujem da će ih i Zrinjski uzeti.
Borac loš i nikakav, bojim se baš teških lakrdija u nastavku sezone jer će im trebati sa ovim trenerom i igrom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.