Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: TSG 1899 Hoffenheim
jest nije on jos igrac Hoffenheima.... juce na tm pisalo da je vec igrac Hoffa... a sad usao pise jos Liverpoolov..... kazu da on zeli u Ajax....
ma ne damo Babbela Hoffenheimu on ide direktno na Amsterdam Arenu
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Re: Bundesliga
Veceras su odigrane dvije zaostale utakmice 1/16 finala DFB kupa gdje su pobjede u gostima ostvarili Kaiserslautern - 4-1 kod Koblezna i ako su na pocetku imali zaostatak uz tri pogodtka Lakica - i naravno vijest koja ce @Geronima najvise obradovati da je "njegov" Club je bio uspjesan u Offenbachu protiv Kickersa s 2-0, a oba pogodtka je postigao Timmy Simons.
Sljedece sedmice su na rasporedu susreti 1/4 finala a sastaju se:
25/01/2011 - 20.30 h - Schalke 04 - Nuernberg
26/01/2011 - 19.00 h - Energie Cottbus - TSG Hoffenheim
26/01/2011 - 19.00 h - MSV Duisburg - Kaiserslautern
26/01/2011 - 20.30 h - Alemannia Aachen - FC Bayern
Zbog nastupa u Evropskim takmicenjima nadam se prolasku Schalke-a, Hoffenheim-a i naravno FC Bayern-a koji je po meni jedini sigurni ucesnik u 1/2 finalu. Znam sada ce neki reci to je kup takmicenje, ali mislim da bi to bio kraj za van Gaala ukoliko bi ovo uporpastio, a to ce takodjer znati i igraci.
Zbog nastupa u Evropskim takmicenjima nadam se prolasku Schalke-a, Hoffenheim-a i naravno FC Bayern-a koji je po meni jedini sigurni ucesnik u 1/2 finalu. Znam sada ce neki reci to je kup takmicenje, ali mislim da bi to bio kraj za van Gaala ukoliko bi ovo uporpastio, a to ce takodjer znati i igraci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kickersi izletiše.amerosm je napisao/la:Veceras su odigrane dvije zaostale utakmice 1/16 finala DFB kupa gdje su pobjede u gostima ostvarili Kaiserslautern - 4-1 kod Koblezna i ako su na pocetku imali zaostatak uz tri pogodtka Lakica - i naravno vijest koja ce @Geronima najvise obradovati da je "njegov" Club je bio uspjesan u Offenbachu protiv Kickersa s 2-0, a oba pogodtka je postigao Timmy Simons.

K'lautern odlično igra, i u većini tekmi koje sam ja gledao ove sezone bili su bolji od protivnika. Šteta je pa nemaju više bodova na kontu, ali uvjeren sam da će ostati u BL. Odlično guraju u kupu i mislim da će preskočiti i Zebre, te se tako naći su u polufinalu.

Gostovanje u Aachenu i na uzavrelom Tivoliju (sada već Novom) nijednoj ekipi nije lagano, ali Bayo se mora čupati negdje, tako da će oni ovo apsolvirati bez većih problema.
Schalke i Nurnberg čine najzanimljiviji par u četvrtfinalu, ali mislim da će domaćini proći, upravo zbog te činjenice što su domaćini.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Hoenesamerosm je napisao/la:Naravno da je jedno mjesto rezervisano za "Bombera" samo je pitanje ko ce igrati pored njega.

#miasanmia
Razvalili krepali Koblenz nema sta Kaizer je ''sjajan'',sad sto bodova imaju vise za ispadanja nego za evrope.manje viseHare_BvB je napisao/la:Kickersi izletiše.amerosm je napisao/la:Veceras su odigrane dvije zaostale utakmice 1/16 finala DFB kupa gdje su pobjede u gostima ostvarili Kaiserslautern - 4-1 kod Koblezna i ako su na pocetku imali zaostatak uz tri pogodtka Lakica - i naravno vijest koja ce @Geronima najvise obradovati da je "njegov" Club je bio uspjesan u Offenbachu protiv Kickersa s 2-0, a oba pogodtka je postigao Timmy Simons.
Zbog nastupa u Evropskim takmicenjima nadam se prolasku Schalke-a, Hoffenheim-a i naravno FC Bayern-a koji je po meni jedini sigurni ucesnik u 1/2 finalu. Znam sada ce neki reci to je kup takmicenje, ali mislim da bi to bio kraj za van Gaala ukoliko bi ovo uporpastio, a to ce takodjer znati i igraci.![]()
K'lautern odlično igra, i u većini tekmi koje sam ja gledao ove sezone bili su bolji od protivnika. Šteta je pa nemaju više bodova na kontu, ali uvjeren sam da će ostati u BL. Odlično guraju u kupu i mislim da će preskočiti i Zebre, te se tako naći su u polufinalu.Energija bi mogla izbaciti SAP.
![]()
Gostovanje u Aachenu i na uzavrelom Tivoliju (sada već Novom) nijednoj ekipi nije lagano, ali Bayo se mora čupati negdje, tako da će oni ovo apsolvirati bez većih problema.
Schalke i Nurnberg čine najzanimljiviji par u četvrtfinalu, ali mislim da će domaćini proći, upravo zbog te činjenice što su domaćini.

Duizburg ce im ebati znanje.Dujo inace ove sezone pici ko' pravi.

Energija nema Piplice,znaci ispadaju Salihovic ce im zguziti makar jedan.
Sto se tice Achena jel to Ljubljanski Ti-voli

Shalkonja uzima to garant.Inace ce im biti ''brda patnje'' u dva sata ujutru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam je li gdje vec pisalo o tome da se uveliko razmatra da se ukine zimska pauza i odigra sezona od polovine marta do oktobra.
Platini je ovako nesto predlagao jos 1998, ali je prijedlog propao radi neslaganja delegacije Juznoevropskih zemalja (Spanija, Italija...).
Znaci, plan koji postoji (i koji se misli uvesti najranije od 2015) je da se nacionalna prvenstva igraju u tom vremenskom razdoblju, i da u tom periodu budu samo klupska takmicenja, bez reprezentativnih nastupa.
Novembar i polovina decembra bi bilo za kvalifikacije, gdje bi se odigralo 2 utakmice po sedmici (srijeda-subota).
Nakon toga bi profesionalci imali 4-nedeljni odmor, da bi polovinom januara zapoceli pripreme za predstojece SP ili EP. Koje bi se odvijalo u drugoj polovini februara i zavrslilo do polovine marta.
Platini ce na sve nacine pokusati doci do ovog rjesenja, Vjerovatno ce doci do velikih negodovanja, jer ovaj prijedlog ima (kao i svi drugi) svoje prednosti i mane, tako da ce biti interesantno pratiti razvoj ove fudbalske revolucije.
Platini je ovako nesto predlagao jos 1998, ali je prijedlog propao radi neslaganja delegacije Juznoevropskih zemalja (Spanija, Italija...).
Znaci, plan koji postoji (i koji se misli uvesti najranije od 2015) je da se nacionalna prvenstva igraju u tom vremenskom razdoblju, i da u tom periodu budu samo klupska takmicenja, bez reprezentativnih nastupa.
Novembar i polovina decembra bi bilo za kvalifikacije, gdje bi se odigralo 2 utakmice po sedmici (srijeda-subota).
Nakon toga bi profesionalci imali 4-nedeljni odmor, da bi polovinom januara zapoceli pripreme za predstojece SP ili EP. Koje bi se odvijalo u drugoj polovini februara i zavrslilo do polovine marta.
Platini ce na sve nacine pokusati doci do ovog rjesenja, Vjerovatno ce doci do velikih negodovanja, jer ovaj prijedlog ima (kao i svi drugi) svoje prednosti i mane, tako da ce biti interesantno pratiti razvoj ove fudbalske revolucije.
Vom Jäger zum Gejagten
- moustapha
- Kontakt:
Najveca je prednost sto bi prvaka Bundeslige dobijali u Oktobru. Ne moram ni spominjat koliko bi se prodalo pive u Minhenu svaki put ka bi Bayern bio prvak. 

#divovi
- roy_makaay
- Kontakt:
Glupa ideja totalno,pa kome pada napamet u Španiji,na jugu Italije,u Turskoj igrat lopte na 40stepeni u hladu,plus sto milioni navijaca za vrijeme ljeta idu na godisnje odmore.To bi ubilo fudbal.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- moustapha
- Kontakt:
Jah, a sad da je nesto plaho fino i navijacima gledati tekmu pod minusom i metar pa mozda i vise snijega na tebi ili u bliziniroy_makaay je napisao/la:Glupa ideja totalno,pa kome pada napamet u Španiji,na jugu Italije,u Turskoj igrat lopte na 40stepeni u hladu,plus sto milioni navijaca za vrijeme ljeta idu na godisnje odmore.To bi ubilo fudbal.

Ideja prva liga.Jedino sto bi repke i navijaci repki ispastali,mnogo vise nego klupski fanovi.Tu je gutavo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 jan 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- roy_makaay
- Kontakt:
Objasni to nekom na jugu Evrope kojem je u julu napor stojat napolju a da ne pričam igrat lopte.moustapha je napisao/la:U to vrijeme se odrzavaju Evropska i Svjetska prvenstva.

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- moustapha
- Kontakt:
Razmisli ti jos jednom o ovome sto govori @harishp. Vecina klubova na ljetne pripreme ide u Spaniju i Italiju. Ne bih rekao da se tamo buckaju u bazenima po cijele dane.
Ideja nije glupa. Sigurno je da ima i losih strana, ali ni sada nije idealno.

Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 20 jan 2011, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi
- roy_makaay
- Kontakt:
A nije ni na brdovitom Balkanu mnogo hladnije u to doba godine,a bgm i po Srednjoj Evropi.Nego haj ti zamisli našeg Ulija kobasičara da mu se i onako rumena glava još više rumeni,i to ne po plažama na Mallorci nego po tribinama u Švabiji.harishp je napisao/la:Jah, a sad da je nesto plaho fino i navijacima gledati tekmu pod minusom i metar pa mozda i vise snijega na tebi ili u bliziniroy_makaay je napisao/la:Glupa ideja totalno,pa kome pada napamet u Španiji,na jugu Italije,u Turskoj igrat lopte na 40stepeni u hladu,plus sto milioni navijaca za vrijeme ljeta idu na godisnje odmore.To bi ubilo fudbal.nebi se bas reklo.Jug Italije i jug Spanije su nekoliko klubova gdje su ostali.Sto se godisnji odmora tice odu na jug Italije ili spanije i eto opet navijaca.Hem i odmor hem zadovoljis svoje potrebe.
![]()
Ideja prva liga.Jedino sto bi repke i navijaci repki ispastali,mnogo vise nego klupski fanovi.Tu je gutavo.

E zato ja dizem ruku do neba sto se tice ove ideje.roy_makaay je napisao/la:A nije ni na brdovitom Balkanu mnogo hladnije u to doba godine,a bgm i po Srednjoj Evropi.Nego haj ti zamisli našeg Ulija kobasičara da mu se i onako rumena glava još više rumeni,i to ne po plažama na Mallorci nego po tribinama u Švabiji.harishp je napisao/la:Jah, a sad da je nesto plaho fino i navijacima gledati tekmu pod minusom i metar pa mozda i vise snijega na tebi ili u bliziniroy_makaay je napisao/la:Glupa ideja totalno,pa kome pada napamet u Španiji,na jugu Italije,u Turskoj igrat lopte na 40stepeni u hladu,plus sto milioni navijaca za vrijeme ljeta idu na godisnje odmore.To bi ubilo fudbal.nebi se bas reklo.Jug Italije i jug Spanije su nekoliko klubova gdje su ostali.Sto se godisnji odmora tice odu na jug Italije ili spanije i eto opet navijaca.Hem i odmor hem zadovoljis svoje potrebe.
![]()
Nebili se Ulica Sudjukica istopila negdje blizu palmi.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- roy_makaay
- Kontakt:
I šta dobiješ ako ti SP 2018 održava u Rusiji od polovine februara do polovine marta,utakmica se igra na -20 a zmajevi se prate širom BiH na gradskim trgovima na -5 stepeni.Već se radujem.moustapha je napisao/la:Razmisli ti jos jednom o ovome sto govori @harishp. Vecina klubova na ljetne pripreme ide u Spaniju i Italiju. Ne bih rekao da se tamo buckaju u bazenima po cijele dane.![]()

- moustapha
- Kontakt:
Kada se dodje do takvih zemalja sigurno je da ce se praviti iznimka i pomjerati datum. Prema ovom trenutnom kalendaru, vjerovatno ce se prvenstvo u Kataru pomjerati na febrauar ili januar. Tako da dodjes na isto kad su u pitanju takve situacije.
#divovi
sreca pa se nepitaju forumasi sa ss.ba o transferima.
Big club, great history, Nottm Forest.
- The DocTOR!!
- Kontakt:
Izgleda da je Babel potpisao za vas
sve najbolje mu zelim u novom klubu 

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
Sta bolan nedasanfield je napisao/la:ma ne damo Babbela Hoffenheimu on ide direktno na Amsterdam Arenu

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.