droba je napisao/la:Ma ja i ja sam cuo za te relacije preko nekih kitarskih veza!

Provest ce se ako ode ...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
droba je napisao/la:Ma ja i ja sam cuo za te relacije preko nekih kitarskih veza!
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sinoc sam sreo u gradu jednu jako perverznu djevojku,odveo sam je kuci,a ona mi je rekla:
- "Ponizi me!" ...
.. I ja joj dao dres Sarajeva.
meni i dalje jeste...........NADAM se da nece preci u sarajevoNumber1 je napisao/la:Dijaliba mi je bio najdraži Željin napadač...
AKO ODE U SARAJEVO....![]()
![]()
(najest će se hrenovki)
Zola je bio najbolji sigurno, dobio sam i potvrdu!!!elSaik je napisao/la:Zar je zaista Zolota bio najbolji na bip testu? Mali Čolić je trčao još "pet minuta" nakon što je ostao jedini u svojoj grupi, dok su Mirko, a i Zolota relativno brzo odustajali nakon što bi ostali jedini!?
najbolje bi bilo da ga mi dovedemo i niko nam vise ne trebaLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
Pa oni plate nemogu podijelit kako treba, nemogu stadion odrzavat, a da Dijalibu dovedu
Eh da hoce docfanatic1991 je napisao/la:najbolje bi bilo da ga mi dovedemo i niko nam vise ne trebaLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
Pa oni plate nemogu podijelit kako treba, nemogu stadion odrzavat, a da Dijalibu dovedu![]()
![]()
ako je bio crnac onda je on nema ko drugi bitiLiMvOtElJoZe je napisao/la:Eh da hoce docfanatic1991 je napisao/la:najbolje bi bilo da ga mi dovedemo i niko nam vise ne trebaLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
Pa oni plate nemogu podijelit kako treba, nemogu stadion odrzavat, a da Dijalibu dovedu![]()
![]()
Rekao mi je drug da je vidio nekog crnca u Alti i da je bilo par ljudi oko njega sad nezna jel bio Dijaliba il nije neznam posto se on nerazumije u to
Treba jedan defansivac iz pozicije ljevog beka.fanatic1991 je napisao/la:najbolje bi bilo da ga mi dovedemo i niko nam vise ne trebaLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
isti onaj novinar koji je rekao da ce toni u sazeka_tm87 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
mojne tisra bogati.ko je rekao da je on bio gladan osim samo sto je neki novinarcic iz sljama tj sana to izvalio.suti i jedi hrenovke dok i to imate
ajde ba IGNORE HIMsamir_tm87 je napisao/la:isti onaj novinar koji je rekao da ce toni u sazeka_tm87 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
mojne tisra bogati.ko je rekao da je on bio gladan osim samo sto je neki novinarcic iz sljama tj sana to izvalio.suti i jedi hrenovke dok i to imate
Kolko ste nepismeni, evo pokazatelj, najjadnija skupino u BiH, yebem li ti uciteljicu dijete malo, pricas nesto, a ne znas napisat ime igraca koji je igro u seljiLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
Pa oni plate nemogu podijelit kako treba, nemogu stadion odrzavat, a da Dijalibu dovedu
duša slatkamrzim selju je napisao/la:Kolko ste nepismeni, evo pokazatelj, najjadnija skupino u BiH, yebem li ti uciteljicu dijete malo, pricas nesto, a ne znas napisat ime igraca koji je igro u seljiLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Direktorcic, Orvel i 23 gosta.