Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Nisam ni znao da je Bakayoko još pod ugovorom. Nije mi jasno što ga drže, ako ga neće nijedan trener, a promijenila su se 4 otkako je došao.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Zato sto niko nece da ga kupi za 30 do 40 milki koliko ga Marina cijeni.
Mi smo se tu zajebali i ne mozemo da ga se rijesimo.
- Pensioner26
- Kontakt:
Koliko se nam samo nakupilo igrača kojih se ne možemo riješiti…
Nije ni čudo od onih silnih pozajmica.
Nije ni čudo od onih silnih pozajmica.
Abramovicu reaguj 

- wadethegreat
- Kontakt:
Jao kad sam vidio one poteze Lukakua iz Junajteda i za ono govedo dati 100 + milki vam pameti
Lukaku nas novi igrac .. ne sumnjam da ce Tuhel od njega napravit jos boljeg napadaca..
Ocekujem jos minimalno dva pojacanja poslije Lukakua.. sljedeca meta Kunde iz Sevilje.. i mozda jos nekog na sredini terena..
Ocekujem jos minimalno dva pojacanja poslije Lukakua.. sljedeca meta Kunde iz Sevilje.. i mozda jos nekog na sredini terena..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Popravio se drama otkako je u Interu Conte je napravio igracinu od njega taman sada Tuchel da ga usavrsi.
Kounde je sljedeci nisam iskreno bio upoznat sa njegovim kvalitetama na youtube izgleda strasno kao sto je i Zappacosta

Vjerujem da Tuchel ne dovodi bezveze igrace tako da vjerovat cemo mu.
Cini se da brzinom i igrom sa loptom savrseno ce se uklopiti kao desni stoper.
Lukaku je popravio prijem tehniku i igru ledjima tako da bice idealana napadac za nas.
Ocekujem i daleko boljeg Wernera.
Stvarno sam mislio da će doći Haaland ali ipak povratak Lukakua. Pitanje napadača konačno riješeno.
Zbog rajole nije dosao haland,nece roman da ga neko zaebava,evo za lukakua kako je brzo zavrsio,po meni top igrac,kompletan napadac,dosta toga donosi ovom timu,mislim da smo sada favoriti za premijer ligu.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako sad to? zar nije bila prica da ce Roman od sebe dati Raioli?
Dortmund nije htio pustiti Halanda i to je to. Ljudi cekaju ponudu Bayerna od 60 miliona iduce godine da ga njima prodaju.
I da je do borusije sto ne bi ga sacekali godinu da dodje.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑07 avg 2021, 19:11kako sad to? zar nije bila prica da ce Roman od sebe dati Raioli?
Dortmund nije htio pustiti Halanda i to je to. Ljudi cekaju ponudu Bayerna od 60 miliona iduce godine da ga njima prodaju.
Ma nije do Borussie ona bi ga dala za ne znam 120 miliona sigurno, ali 100% je nakon ostvarenih kontakata dobila se informacije da nece ni sada ni iduće godine da dodje, vjerovatno ima već nešto u planu pa ostanu ti Kane i Lukaku kao jedina još dva dobra napadača i uzela se opcija koja je realna
Nema napadača puno kvalitetnih, a jbg nadati se da će nastaviti formu iz Intera
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ako bi Haaland iz Borussie dosao za, lupam, 150 miliona onda odmah racunaj da bi jos 50 morao udijelit njegovom agenticu Raioli da taj igrac izabere bas tebe. Elem, daleko im kuca bila, pogotovo Mini. Nema ekipe gdje njegovi igraci ne prave probleme.Azpi je napisao/la: ↑08 avg 2021, 01:07Ma nije do Borussie ona bi ga dala za ne znam 120 miliona sigurno, ali 100% je nakon ostvarenih kontakata dobila se informacije da nece ni sada ni iduće godine da dodje, vjerovatno ima već nešto u planu pa ostanu ti Kane i Lukaku kao jedina još dva dobra napadača i uzela se opcija koja je realna
- wadethegreat
- Kontakt:
Prvi problem je bila cifra transfera oko 175 milki. Onda Haalandova plata Raiolin dio kolaca I na kraju navodno I Haalandov otac se morao platiti. Daj jos kakvi tetku I nanu. Sto je previse previse je. Da ne pricam da bi kroz par godina Raiola trazio duplo vecu platu I prijetio odlaskom u Real. Lukaku nije vise isti igrac. Prije lopte, igra ledjima, neki tehnicki detalji sve je popravio. Na to je uvijek bio jak I brz. Ja Mislim da ne samo da ce on biti strasan nego ce dosta pomoci Werneru.
Zaboravite vise zutokljunca Haalanda. Lukaku je tu, sto se tice njegovih nastupa, ocekivanja su 50/50, ali pustimo da zeleni teren pokaze je li to bio dobar transfer ili ne 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
E **** strinu, znaci sad ce mi fakat biti zao ako ode Abraham.
Nemam nista protiv Lukakua toliko, ali imam za ovu cijenu, jel realno da su mrtvom Interu koji jedva cekaju da im neko uleti s parom, morali platiti 100 miliona?
I jos lukaku ce izgleda ici na 230k sedmicno
pa hazard je mislim imao 200k funti platu kod nas maximalno.
Nemam nista protiv Lukakua toliko, ali imam za ovu cijenu, jel realno da su mrtvom Interu koji jedva cekaju da im neko uleti s parom, morali platiti 100 miliona?
I jos lukaku ce izgleda ici na 230k sedmicno
pa hazard je mislim imao 200k funti platu kod nas maximalno.
Meni nece biti zao kad ode Abraham,dotuzilo gledat onu njegovu zalosnu facu nakon svake sanse ..
Lukaku je malo preskup,ali ne placam ga ja,tako da me briga jel puno para kostao i kolika mu je plata..
Bio je kod nas nisu ga znali iskoristit,kao ni Salaha,De Brujnea itd..
Ocekujem novi trofej vec u srijedu protiv Viljareala.. 2:0
Lukaku je malo preskup,ali ne placam ga ja,tako da me briga jel puno para kostao i kolika mu je plata..
Bio je kod nas nisu ga znali iskoristit,kao ni Salaha,De Brujnea itd..
Ocekujem novi trofej vec u srijedu protiv Viljareala.. 2:0

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.