Amar nam je dovoljno priredio u ove tri godine, da ne zasluzuje da se poredi bilo s kim.bojamora je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:07Pa jel to stvarno neko misli da je Ivković bolji trener od Amara i da su ovi igrači bolji od onih što su igrali kod Amara. Htjeli ste ovo i zdušno se zalagali pa sad gledajte lafčine. Ja sam se pomirio sa sudbinom i svjestan sam bio da če ovako biti pa se ne nerviram. Jedino mi je malo krivo što je Vrhovca izbacio na poluvremenu. Momak se baš bori i među najboljim nam je igraćima i nije kriv ni za jedan go al nema veze idemo dalje dobiti Rudara na Grbavici.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ocekivano. Ovi su u gostima u prva dva kola izdominirali, a ne kuci sad kad su zalet uhvatili. Mozda se mogao jaci malo otpor pruziti, ali to na dusu Ivkovicu zbog taktike, izbora, a i financijskoj situaciji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Naravno.
Podrška navijaca je najpotrebnija ove sezone.
Za kriticare - Pa znali smo svi da ce ovo biti teška sezona, tanak igracki kadar (najtanji u zadnjih 20 godina), Ivković kao prosjecan trener, da ne kažem loš, klub zapušten i napušten od svih, ostali su navijaci i par ljudi entuzijasta unutar kluba....sad treba pomoci Želji, svaka pobjeda je ko titula, Štiliću gdje si kapitenu sad kad je teško

Da li je Ivković bolji trener od Amara ne znam, al da je bolji čovjek e to i nije tako teško.bojamora je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:07Pa jel to stvarno neko misli da je Ivković bolji trener od Amara i da su ovi igrači bolji od onih što su igrali kod Amara. Htjeli ste ovo i zdušno se zalagali pa sad gledajte lafčine. Ja sam se pomirio sa sudbinom i svjestan sam bio da če ovako biti pa se ne nerviram. Jedino mi je malo krivo što je Vrhovca izbacio na poluvremenu. Momak se baš bori i među najboljim nam je igraćima i nije kriv ni za jedan go al nema veze idemo dalje dobiti Rudara na Grbavici.
Utakmica proti Zrinjskog je pokazala da su nam utakmice protiv Leotara, Rudara, Radnika, Posušja pa i Slobode bitnije od nazovi ovih derbi utakmica. Zato zaboraviti ovo večeras i protiv Rudara ko može pravac Grbavica.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Veceras treba pohvaliti fer i korektno ponašanje i igraca Zrinjskog i naših igraca.Sve je bilo sportski i korektno i na terenu i na tribinama i tako i mi njima trebamo uzvratiti.Svaka cast na tome.Gledao sam Zrinjski protiv pitara i ovo što se desilo veceras sam i ocekivao.Ništa strašno,bit ce ovakvih utakmica još u kojima cemo biti u podredjenom polozaju i koje cemo gubiti i zbog toga ne trebamo odmah drvlje i kamenje po svima.Do zime se nadam poboljšanju situacije u klubu poslije cunamija šampanjac ekipe i da cemo biti u situaciji dovesti 2-3 kvalitetna igraca i to bi onda sve izgledalo puno bolje.
-
- Kontakt:
E moj Ivkovicu, nista nisi pokazao a rano si se poceo kurciti. Cuj ko bugarsku skupstinu, gdje je tu tvoja uloga majstore?
Više volim Ivkovića nego naše stručnjake koji su prodefilirali i doveli nas ovdje gdje jesmo zajedno sa svojim IDEOLPOKLONICIMAtimpramosavePla je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:42E moj Ivkovicu, nista nisi pokazao a rano si se poceo kurciti. Cuj ko bugarsku skupstinu, gdje je tu tvoja uloga majstore?
Nmg vjerovat da ljudi prozivaju Ivkovića,šefe podrška!
Osimovci (grobari) napušite se!
Osimovci (grobari) napušite se!
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- MocMahale444
- plavousrcu
- Kontakt:
Ma ja ba, **** nase, odbranio ovaj penal Maradoni, a prije nhega neki istetovirao Tit Ula. I da se razumijemo, podrska svima, od struke do cetvrtog golmana. Samo ne mogu poseravanja nasih. Ocekujem da ce biti bolje iz meca u mec, danas smo gledali najgorih 90 minuta u zadnjih deset godina. Mora bolje.Admir74 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:44Više volim Ivkovića nego naše stručnjake koji su prodefilirali i doveli nas ovdje gdje jesmo zajedno sa svojim IDEOLPOKLONICIMAtimpramosavePla je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:42E moj Ivkovicu, nista nisi pokazao a rano si se poceo kurciti. Cuj ko bugarsku skupstinu, gdje je tu tvoja uloga majstore?
-
- Kontakt:
Sad cete napasti da si neciji igrac
Puna podrška!
Kokuzi, ostavljeni na livadi, ali Željovci!
Grobari kluba iz oba tabora odke.ite od Želje!
Kokuzi, ostavljeni na livadi, ali Željovci!
Grobari kluba iz oba tabora odke.ite od Želje!
- MocMahale444
Nece

Ne amar, ne senad nit neko drugi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nista od dobre posjete, los je termin.Narednu utakmicu Željezničar igra u ponedjeljak protiv Rudar Prijedora. Susret na Grbavici počinje u 18 sati.
Pogresan pristup ima. Sapira krivicu sa sebe, a nema potrebe. Nije jedini krivac, ali jeste jedan od. To se kaze: "Svi smo krivi, takva je trenutno situacija, razlika u ambicijama i svemu" i cao. Ispadose po njegovom samo igraci krivi.timpramosavePla je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:42E moj Ivkovicu, nista nisi pokazao a rano si se poceo kurciti. Cuj ko bugarsku skupstinu, gdje je tu tvoja uloga majstore?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cilj naše ekipe je da opstane u ligi i progura što više mladih igrača. Nastaviti pružati podršku ekipi je jedino što trebamo. Znamo svi da je ovo loše ali iz ove kože ne možemo.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Izgovorena ili napisana rijec ima svoju tezinu i nekada moze veliku štetu nanijeti.Cetiri kola su tek prošla,u jako smo gadnoj situaciji i ovakve rijeci koje ti upucuješ samo Zelji mogu naštetiti.Ako ti je Zeljo bitan onda se malo strpi sa ovakvim vokabularom.MocMahale444 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 00:17Neceznaju da ja imam samo jednu stranu a to je Zeljo.
Ne amar, ne senad nit neko drugi.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 08 avg 2021, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sampanjac ove preslusao u sred Mostara sa gorom ekipom i bez 7 plata.
18 suteva na gol za poluvrijeme,toliko nismo dopustili za cijelu polusezonu gdje su nas pokradali.
Zamislite sad da se pocne hajcati,spinovati,izmisljati,unositi nemir pred svaku tekmu ko neki sto su to radili zadnjih godina.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Najvaznije si zaboravio a to je da ste nas u stogodišnjoj istoriji vi doveli pred gašenje.Nije nebitno da se i toga ne prisjetiš kad se vec sjecaš te tekme.Cunami87 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 00:30Sampanjac ove preslusao u sred Mostara sa gorom ekipom i bez 7 plata.
18 suteva na gol za poluvrijeme,toliko nismo dopustili za cijelu polusezonu gdje su nas pokradali.
Zamislite sad da se pocne hajcati,spinovati,izmisljati,unositi nemir pred svaku tekmu ko neki sto su to radili zadnjih godina.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin i 360 gostiju.