FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
24%

Ukupno glasova: 213

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2021, 19:09

spezial je napisao/la:
07 avg 2021, 18:59
Historicar je napisao/la:
07 avg 2021, 18:50
Zastone je napisao/la:
07 avg 2021, 18:33
I nasi novinari umjesto da se malo zanimaju, potraze Mirvica ili nekog pa naprave interviju ali ocigledno vise nemaju koristi od kluba, ne vode ih u Vijetnam i po Turskoj. Smecesmece.ba
Ako počnu nesto čačkati i pisati, klub ce im zabraniti prisustvo na pressovima, te ce im uskratiti akreditaciju za koševske utakmice. To mi je jedan novinar nedavno rekao.
Mozda im mogu ne dati akreditacije (velika steta, kupis novinaru kartu za tekmu i isto sranje, ko da imaju neke prednosti na Kosevu), ali ulazak na pressice niko nikome ne moze zabranit
Naime, poslije uredne najave, koja je zahtjevana u pozivu na današnju press konferenciju, obaviješteni smo kako u klubu, koji je ovog proljeća ispustio 13 bodova prednosti u odnosu na Borac i tako ostao bez titule prvaka, nisu u mogućnosti osigurati akreditaciju za redakciju Faktora.

- Zbog ograničenog broja mjesta ovaj put nismo u mogućnosti obezbijediti akreditaciju za vašu redakciju - navodi se zvaničnom odgovoru iz FK Sarajevo.
Bio je sad slucaj da Faktoru nisu dali,koliko znam samo njih nisu pustili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 07 avg 2021, 19:10

Mislim da je ovdje vise slucaj da se novinarima i njihovim nadredjenima na portalima ne da kopati po ovim temama, jer niti ih zanima sta se desava u FK Sarajevo, niti imaju ikakve koristi da to nesto raskopavaju i tako sebi prave neprijatelje u klubu, sto ce na kraju dovesti do toga da nemaju akreditacije, poneko dzaba putovanje na racun kluba ili neke slicne koristi..

U biti, nije da ne smiju niti da ce ih neko zaustavljati na ulazima na pressice, nego im se ne da i nemaju nikakve koristi od toga.

Sama cinjenica da niko nije postavio pitanje Kasumu pred Milsami iako je klub u jednoj od najneizvjesnijih pozicija u zadnjih nekoliko godina ti pokazuje o kakvim nezainteresovanim neradnicima se radi

Ne treba akreditacija da udjes na pressicu, bar za ove prije tekme sto budu, ulazi raja kako stigne, e za ove poslije tekme ne znam kakvo je stanje

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 avg 2021, 19:25

Pa to si upravu, što bi se neki ušljo u redakciji zamarao i istraživao, kad može da sjedi kao hadžo i udara copy-paste članke o Wanda Nari i Icardiju, te kači gole hanume.

Ali, da svako može pristupiti pressici, mislim da nije tačno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 07 avg 2021, 19:29

AlfredNobel je napisao/la:
07 avg 2021, 19:25
Pa to si upravu, što bi se neki ušljo u redakciji zamarao i istraživao, kad može da sjedi kao hadžo i udara copy-paste članke o Wanda Nari i Icardiju, te kači gole hanume.

Pa to ti govorim, jos ce i vise klikova nakupiti na neku polugolu sliku takvih kalaštura nego na temu koju mora pripremati, osmišljati, pisati i sazivati i ispitivati ljude iz kluba...

A vidi, znam neke novinare, akreditacija ti sluzi da udjes na tekmu, da je pokazes na ulazu u stadion, a na pressicu (prije su bile u Titovoj, u zadnje vrijeme otkad je klub preuzeo stadion mislim da su tamo), novinari samo udju, nema nekih pregleda na ulazu i da te rovi neko i ispituje s kojeg si medija.

Ali to je samo sto sam ja cuo, mozda kad znaju da dolazi neki medij koji im se zamjerio, stave nekoga da im zabrani ili tako nesto..

Poenta je, da ih stvarno zanima da pisu o ovome i kritikuju, nasli bi nacin i mimo zvanicno zakazanih press konferencija.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 avg 2021, 19:33

spezial je napisao/la:
07 avg 2021, 19:29

Pa to ti govorim, jos ce i vise klikova nakupiti na neku polugolu sliku takvih kalaštura nego na temu koju mora pripremati, osmišljati, pisati i sazivati i ispitivati ljude iz kluba...

A vidi, znam neke novinare, akreditacija ti sluzi da udjes na tekmu, da je pokazes na ulazu u stadion, a na pressicu (prije su bile u Titovoj, u zadnje vrijeme otkad je klub preuzeo stadion mislim da su tamo), novinari samo udju, nema nekih pregleda na ulazu i da te rovi neko i ispituje s kojeg si medija.

Ali to je samo sto sam ja cuo, mozda kad znaju da dolazi neki medij koji im se zamjerio, stave nekoga da im zabrani ili tako nesto..

Poenta je, da ih stvarno zanima da pisu o ovome i kritikuju, nasli bi nacin i mimo zvanicno zakazanih press konferencija.
:thumbup:

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 07 avg 2021, 19:38

spezial je napisao/la:
07 avg 2021, 19:29

Kakvi novinari. Cist primjer njihovog neznanja je ona presica, kada je bio Goran i ne znam ko jos, nista konkretno nisu pitali. Imas priliku da ih izresetas pitanjima, a oni k'o zaliveni. Znam momka koji ima press iskaznicu kupljenu od jednog novinarcica, i lik hladno ulazi na sve utakmice tako...
Evo i oni tebe selame!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 avg 2021, 19:40

Najsmjesnije od svega je sto ocekuju neku ozbiljnost i kulturu na forumu a vidi im portala
You are someone else I am still right here

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2021, 19:42

fera je napisao/la:
07 avg 2021, 19:40

Najsmjesnije od svega je sto ocekuju neku ozbiljnost i kulturu na forumu a vidi im portala
Samo piši hvalospjeve o Srbima, Srbiji, rs i slicnima i neboj se bana. Dok krenes braniti Bosnu i Hercegovinu ide ban, a oni prolaze nekaznjeno.
Yebo ih Mozzart koji ih drži i finansira.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 07 avg 2021, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

staravremena
Kontakt:

Post Postao/la staravremena » 07 avg 2021, 19:42

fera je napisao/la:

Pa sam admin govori više od 1000 riječi.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 07 avg 2021, 19:46

Ili su nesposobni ili se ne zele zamjerati jer vijesti o nama donose ubjedljivo najvise klikova, sto od nas sto od dusmana koji se ili nasladjuju ili jedu muda

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 avg 2021, 19:48

Ma ne vrijedi ovo pratiti i sekirati se bezveze

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 avg 2021, 19:49

miky_hz je napisao/la:
07 avg 2021, 19:09
spezial je napisao/la:
Historicar je napisao/la:
07 avg 2021, 18:50

Ako počnu nesto čačkati i pisati, klub ce im zabraniti prisustvo na pressovima, te ce im uskratiti akreditaciju za koševske utakmice. To mi je jedan novinar nedavno rekao.
Mozda im mogu ne dati akreditacije (velika steta, kupis novinaru kartu za tekmu i isto sranje, ko da imaju neke prednosti na Kosevu), ali ulazak na pressice niko nikome ne moze zabranit
Naime, poslije uredne najave, koja je zahtjevana u pozivu na današnju press konferenciju, obaviješteni smo kako u klubu, koji je ovog proljeća ispustio 13 bodova prednosti u odnosu na Borac i tako ostao bez titule prvaka, nisu u mogućnosti osigurati akreditaciju za redakciju Faktora.

- Zbog ograničenog broja mjesta ovaj put nismo u mogućnosti obezbijediti akreditaciju za vašu redakciju - navodi se zvaničnom odgovoru iz FK Sarajevo.
Sportsport.ba recimo nije dobio akreditaciju za jesenji dio prosle sezone kao i ni mogucnost bilo kakvog intervjua ili bilo kakav odgovor na bilo kakav upit do kraja prosle sezone.

Svaki klub ima pravo da radi sta hoce na svom stadionu.

Takodjer, svaki klub ima botove na forumu koji imaju zadatak da pljuju po medijima sta god napisu ili ne napisu, tako da ti sve svakako izadje na isto. Ne valjas ni kad pises ni kad ne pises, uvijek ces biti kriv za sve

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 07 avg 2021, 19:54

admin je napisao/la:
07 avg 2021, 19:49
miky_hz je napisao/la:
spezial je napisao/la:

Sportsport.ba recimo nije dobio akreditaciju za jesenji dio prosle sezone kao i ni mogucnost bilo kakvog intervjua ili bilo kakav odgovor na bilo kakav upit do kraja prosle sezone.

Je li onda to razlog zasto ne istrazujete vise o klubu? Nije moguce da smo postali ovako nezanimljivi. Ovaj zadnji clanak sto ste izbacili kao da vam je Kasum tekst proslijedio..

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 07 avg 2021, 19:57

admin je napisao/la:
07 avg 2021, 19:49
miky_hz je napisao/la:
spezial je napisao/la:

Takodjer, svaki klub ima botove na forumu koji imaju zadatak da pljuju po medijima sta god napisu ili ne napisu, tako da ti sve svakako izadje na isto. Ne valjas ni kad pises ni kad ne pises, uvijek ces biti kriv za sve
Nije to nikakvo opravdanje da se ne pise o stanju u klubu, onda bi se portal i novinari trebali jos vise zainatiti i naci izvore i price i nacine da im se "osvete" za taj bezobrazluk... ja taj inat na sportsportu nisam vidio iskreno u tom periodu.. mozda im je taktika da ignorisu, ali to ovima u klubu i odgovara haha

A ovo za botove necu ni komentarisati, vjerujem da je istina, ali ako to sprjecava novinare da pisu, nek se roknu.. pa ljudi po svijetu za price i istrazivanja novinarska nose glavu u torbi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 avg 2021, 19:59

ElCartel11 je napisao/la:
07 avg 2021, 19:42
fera je napisao/la:

Samo piši hvalospjeve o Srbima, Srbiji, rs i slicnima i neboj se bana. Dok krenes braniti Bosnu i Hercegovinu ide ban, a oni prolaze nekaznjeno.
Yebo ih Mozzart koji ih drži i finansira.
Nedavno brisem stare poruke i vidim upozorenje pred ban staro desetak godina jer sam nekom liku rekao da je idiot. Jednom isto tako onaj KK Bosna me htio banovati jer sam rekao da je Mensur Bajramović debil a vidi im sad foruma i portala hahaha
A kad citas sta pisu o sebi rekao bi avangarda neka. Ne vjerujem da su ostali portali ista bolji i ovaj pratim samo jer imam naviku da uđem na forum svaki dan..
Krenem nekad nesto ozbiljno napisati ovdje pa se sjetim gdje pisem i okrenem se na zahebanciju neku.
Mislim da nisam godinama napisao nista ozbiljno osim kad me neko iznervira :-)
Danas sam vidio naslov da je Srbija ostala bez medalje porazom u finalu... Pa majku mu ima li neki urednik da bar procita ili baci pogled na to sta se objavljuje.
Za reklame ne bi kritikovao jer od toga zive.
I zasto se ti botovi ne sklone s foruma?
You are someone else I am still right here

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 avg 2021, 20:02

Sto bi primjetio osvete kad ih nije ni bilo. Ne bavimo se mi ratovima i osvetama niti smo bilo kad kontra nekog kluba bez obzira na njihovu medijsku strategiju. Svako ima pravo da radi kako misli da treba

Pisemo kad se ima sta napisati, konkretne informacije, potvrdjene...

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 07 avg 2021, 20:05

admin je napisao/la:
07 avg 2021, 20:02
Sto bi primjetio osvete kad ih nije ni bilo. Ne bavimo se mi ratovima i osvetama niti smo bilo kad kontra nekog kluba bez obzira na njihovu medijsku strategiju. Svako ima pravo da radi kako misli da treba

Pisemo kad se ima sta napisati, konkretne informacije, potvrdjene...
Namjerno sam stavio "osvetu" pod navodnike, nisam mislio da se baca ikakva ljaga niti pisu neistine.

Ali ako najcitanijem i najozbiljnijem sportskom portalu u drzavi nije interesantna ovo sve sto se desava u klubu, onda ne znam kome jest fakat.

I to sto vas bojkotuju i ne daju vam akreditacije i intervjue bi vas trebalo potaknuti da malo zagrebete po povrsini zarovite se, jer ocito da im je nesto zasmetalo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 avg 2021, 20:17

Pisali bi vi da imate interesa i da vam neko gurne keš u padže. Kako ste hitri kad vam neko plati članak, jedva dočekate. Ustvari, gnjide poput Čauševića, Mlaće i ostalih dijabola i ne znaju ništa pametnije napisati. Njihov domet je fotelja, te šlajfanje na starlete i debilne vijesti. Zahvalite se vi ovom forumu, to je jedino što vas drži, sve ostalo je qarina kao i na svakom drugom portalu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 avg 2021, 20:22

fera je napisao/la:

Smijurija na svim nivoima.

Tako sam i ja ban dobio prošle godine, čini mi se, razlog isti. Rekao liku da je "idiot" i hop, ban. Nedavno neko napisa o Sabrini nešto, hladno mu se ostavi post, ono kao neka stoji, hebo pravila foruma. :rol:

Što kažeš, samo okreneš na zaebanciju. Kad vidim kako Zip navuče gomilu levata za pola minute, bude mi toplo oko srca. Zoran isto tako.. Davno je ova tema izgubila smisao.

staravremena
Kontakt:

Post Postao/la staravremena » 07 avg 2021, 20:25

07 avg 2021, 20:17
Pisali bi vi da imate interesa i da vam neko gurne keš u padže. Kako ste hitri kad vam neko plati članak, jedva dočekate. Ustvari, gnjide poput Čauševića, Mlaće i ostalih dijabola i ne znaju ništa pametnije napisati. Njihov domet je fotelja, te šlajfanje na starlete i debilne vijesti. Zahvalite se vi ovom forumu, to je jedino što vas drži, sve ostalo je qarina kao i na svakom drugom portalu.
Naravno, još je admin nepismen :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bhfanatic14, Bordo10, Direktorcic, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], keli, kogmagie46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, skoJaa i 53 gosta.