Messi je u Barceloni kao najplaćeniji igrač imao platu od 71 miliona eura, a "palicu" je prepustio Antoineu Griezmannu koji zarađuje 21 milion.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa ako ces je sad pljuvati svako malo zbog par kriminalaca koji budu i prodju, onda je nikad nisi ni volioANamelessGhoul je napisao/la: ↑07 avg 2021, 15:41Nije prijatelju. Imam dresove jos iz vakta Kluiverta i RivaldaPensioner26 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 15:34Ili bolje rečeno, kako si volio MessijaANamelessGhoul je napisao/la: ↑07 avg 2021, 15:27**** majku bas sam volio Barcu. Kako ti splahne ljubav zbog nekih poteza i ideja i ljudi strasno![]()
Nego sve ono sto je Barcu cinilo posebnom je nestalo. Ovaj **** od tzv. superlige, rasipanje, ubleharenje, kriminalci na celu kluba itd.
Nešto baš ne vjerujem da Depay ima 18 mil čiste love. Možda su ovdje prikazali sa sign in fee. Laporta sere na Barta, a on izdvaja 30 mil na novog igrača? I gdje Umtiti?
jasonstatham je napisao/la: ↑07 avg 2021, 15:58Nešto baš ne vjerujem da Depay ima 18 mil čiste love. Možda su ovdje prikazali sa sign in fee. Laporta sere na Barta, a on izdvaja 30 mil na novog igrača? I gdje Umtiti?
Naravno da nikome nije krivo što ide tamo gde smatra da će mu biti bolje, to nikome normalnome nije krivo osim ovih par bezmozgaša koji seire što on odlazi i što eto neće za džabe da ostane
Ovo ne da nije tačno nego nije ni blizu da bude tačno. Nisu za tri igrača pogodili platu, a očigledno su napamet lupali.
A ko ga hejta i pljuje ovdje, osim Romaria ? bgt ne lupetaj.
fu. ck offjasonstatham je napisao/la: ↑07 avg 2021, 11:08Vidi djece na forumu, subota neradni dan, šta li...
Šta veli, prestaje navijati za Barcelonu.![]()
Prejako!
Seronje Ilaix i njegov menager tražili 6 miliona platu u ovakvom klupskom momentu i stanju
Drug moj, pametni su to ljudi a i veliki ološi...to je što je, nećemo mi lupati glavu o tomeRomariooo je napisao/la: ↑07 avg 2021, 19:07
Potpisati jednogodisnji ugovor za mizernu cifru, naredne sezone veliki ugovor, kompenzovati ovaj ugovor narednim...
Nije to neka mudrolija, al ajd, vjerovat cemo da nista nije moglo i da ovo sve nije bilo kulturno umotavanje price da mesi hoce ogromne pare za svoje hodanje i teleće poglede, a klub ih nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.