RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mozak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mozak » 20 jan 2011, 15:39

FK Sarajevo je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:slika

E moj vaha kako ti ga podvalise..
Vaha je za mene najveca seljacina i najveci izdajnik.Ovo je stvarno sramota,bas sam mislio ovu sliku postaviti,ali me preduhitri.Cuj slikati se sa dresom Zrinjskog :o :o ,a taj Zrinjski njegovom Velezu uzeo stadion,uostalom taj Zrinjski ga je i ranio.
Nevjerujem da je vaha bas tako nisko pao.
Ovo je strucna uvaljotka.
Mislim da nije ni stigao da vidi ciji je dres, al su mu ga uvalili :twisted:
Nemogu da vjerujem kako jadan i bijedan potez
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 jan 2011, 15:42

MOZAK je napisao/la:

E moj vaha kako ti ga podvalise..
Vaha je za mene najveca seljacina i najveci izdajnik.Ovo je stvarno sramota,bas sam mislio ovu sliku postaviti,ali me preduhitri.Cuj slikati se sa dresom Zrinjskog :o :o ,a taj Zrinjski njegovom Velezu uzeo stadion,uostalom taj Zrinjski ga je i ranio.
Nevjerujem da je vaha bas tako nisko pao.
Ovo je strucna uvaljotka.
Mislim da nije ni stigao da vidi ciji je dres, al su mu ga uvalili :twisted:
Nemogu da vjerujem kako jadan i bijedan potez
Nije tako,Vaha je totalni interesdzija,svakako njegova izjava da je Francuz,ili izjava da vise voli pricati na francuskom nego na bosanskom su za ubiti covjeka :twisted: :twisted: .Ovo mi vise nije nista cudno od njega.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 20 jan 2011, 15:43

[quote="MOZAK"]slika

bolje da su mu ćunu podvalili

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 jan 2011, 16:35

Rodjeni, znate li kako je zavrsila prijateljska utakmica u Međugorju između Veleža i Zvijezde.Pozz iz Gradačca

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jan 2011, 16:36

djale je napisao/la:

bolje da su mu ćunu podvalili
Ko kaze da su mu podvalili
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 20 jan 2011, 16:45

slika

Vidim niko ovu sliku neobjavljuje samo volite sra.ti po ljudima, izrazi lica na ove dvije slike govore za sebe, sta je sad trebao uraditi uzeti dres i baciti ga i jos malo doliti ulja na vatru i onako sj.ebanoj situaciji u gradu.

Opet ona poznata mostarska "'ta ce on vidi mu glave" :roll: :roll: :roll:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 jan 2011, 16:46

drH je napisao/la:slika

Vidim niko ovu sliku neobjavljuje samo volite sra.ti po ljudima, izrazi lica na ove dvije slike govore za sebe, sta je sad trebao uraditi uzeti dres i baciti ga i jos malo doliti ulja na vatru i onako sj.ebanoj situaciji u gradu.

Ja da sam navijac Veleza,a da mi je neko dao dres Svinjskog,bacio bi ga sigurno,i sto pile kaze niko ga nije mogao natjerati da se uslika sa dresom zapadnog kluba,vec je to ucinio sam.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 20 jan 2011, 16:49

drH je napisao/la:slika

Ja da sam navijac Veleza,a da mi je neko dao dres Svinjskog,bacio bi ga sigurno,i sto pile kaze niko ga nije mogao natjerati da se uslika sa dresom zapadnog kluba,vec je to ucinio sam.
Ma ja bola je.bo diplomatiju, hajmo se klati, u tome smo najbolji, je.bo nas onaj ko nas stvori 'vake!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 jan 2011, 16:50

Vaha je pokazao kakav je covjek kad je preuzeo Dinamo.Ne moze on voditi reprezentaciju BiH,ili Velez,ali zato moze Dinamo.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 jan 2011, 17:03

Koji likovi Bog te mazo :lol:

DVA MOSTARCA NA UGLEDNOJ IFFHS-OVOJ LISTI .. http://sportsport.ba/ino_fudbalp-50320.htm ..eh, tako...
Support Velez, It's logical! ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jan 2011, 17:08

FK Sarajevo je napisao/la:Vaha je pokazao kakav je covjek kad je preuzeo Dinamo.Ne moze on voditi reprezentaciju BiH,ili Velez,ali zato moze Dinamo.
Sta ima lose u tome sto je preuzeo Dinamo covjek radi svoj posao...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 jan 2011, 18:42

Odj.ebaus od teme Veleza i od Vahe :D .

Samo kenjate , vratite se na temu svojih slavnih i mocnih klubova ako ovdje nemate nesto pametno i pozitivno da kazete o Velezu.Nama ostavite da diskutujemo I Vahu i ovu listu sa jedine dvije BH legende na njoj a i trenutnu situaciju Veleza i crnjake.

Inace malo uopsteno , sve po forumu vladaju neke velike moralne velicine koje mogu drugim ljudima odravati lekcije iz patriotizma ili nekih drugih drustvenih pojava. Vaha je meni velicina a to sto ne gotivimo sve njegove osobine i svaki njegov potez to nije Vahin problem. Nase je da se naucimo nositi sa kompleksitetima dubioza koje vladaju u nasem drustvu :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 20 jan 2011, 18:49

Ne znam sta je tu lose sto je covjek uzeo Dinamo. Iskreno svak bi prije preuzeo Dinamo nego Velez (ovakav kakav je)
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 jan 2011, 19:35

1) - Vaha je jedan od 5 najjacih i najuticajnijih ljudi u svijetu fudbala iz Bosne i Hercegovine. Postigao je jako jako mnogo toga o kome 99.99% svih lezihljebovica koji u zivotu nista nisu postigli a seru po njemu mogu samo sanjati.

Moj savjet vama hrabrima iza kompjutera - nabrojte sta ste vi postigli u vasim jadnim zivotima - pa onda kritikujte Vahu Halilhodzica.

Za komentare "interescija", "seljak iz Jablanice" , "hinjavac" itd ... - sram vas i stid bilo sviju - da imate imalo mozga i imalo intelekta nit bi bili 10,000 milja iza jednog interescije i hinjavca nit bi o njegovom zivotu razmisljali kao o necemu toliko vecem nego vasem malom i beznacajnom prezivljavljavanju da bi imali tako jak osjecaj da ga morate blatiti.

2) Vahu niko nije nagonio da dodje u Mostar niti da se rukuje s ljudima iz Veleza niti s ljudima iz Zrinjskog - on je to uradio dobrovoljno - i neka je. Ja mu kapu skidam.

3) Zar je sramota pruziti ruku nekom ko ti je nesto nazao uradio? Zar upravo to nije odlika najvecih licnosti u istoriji? (Muhamed, Isus, pa i ovi danas, Gandi, Mandella itd itd itd)...

Zasto se smijati necem sto je pametan potez?

Zasto omalovazavati nekoga ciji radni vijek i licni uspjesi ocigledno dokazuju upravo suprotno?

Vaha nema NIKAKVOG interesa niti od propalog Mostara, niti od propale Bosne i Hercegovine gdje 40% ljudi i dan danas niti radi niti ima sta da jede.

Vaha radi ono sto radi da pomogne ... ista je stvar kad se tracha o Dzeki ili bilo kom ko nesto postigne ... .

Sram vas bilo!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 jan 2011, 19:40

FK Sarajevo je napisao/la:Vaha je pokazao kakav je covjek kad je preuzeo Dinamo.Ne moze on voditi reprezentaciju BiH,ili Velez,ali zato moze Dinamo.
Sarajlija,

Mozda imas dobre namjere i drag si mi radi toga, ali ne mislim da si upoznat bas sa situacijom u Velezu.

Prije samo par godina direktoru Veleza su bili pucani shamari na ulici "jer nije slusao". Velez je taoc mnogih zlih ljudi sa sumnjivim moralima. I citav bojkot je i bio upravo radi toga.

Neko kalibra kao Bajevic, Halilhodzic, Maric, Kodro moze samo da dobije degenek ili izgubi glavu ispravljajuci krivu Drinu u Velezu. Nemozes ti volit Velez vise od mene vjeruj mi. Ali ovo je jednostavno realna cinjenica.

Tek ako uspije sada (da dadne dragi Bog vec jednom) da Velez zaista postane opet organizirana, civilizirana i urbana, radna sredina - tek tad se Velez (mozda) moze nadati pomoci od nekog od Velezovih velikana - kad bi oni znali da iako nece biti placeni toliko a mozda i nikako - bar ce Velez ici naprijed. A to do sada (pa i sada jos uvijek) nije moguce. Mada evo stvari izgleda da krecu na bolje - ali i to je sve tanko - znace se vise sljedece godine koliko je Velez spreman za jednog Vahu ili Duska..

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 20 jan 2011, 19:58

MostaracVelezovac je napisao/la:1) - Vaha je jedan od 5 najjacih i najuticajnijih ljudi u svijetu fudbala iz Bosne i Hercegovine. Postigao je jako jako mnogo toga o kome 99.99% svih lezihljebovica koji u zivotu nista nisu postigli a seru po njemu mogu samo sanjati.

Moj savjet vama hrabrima iza kompjutera - nabrojte sta ste vi postigli u vasim jadnim zivotima - pa onda kritikujte Vahu Halilhodzica.

Za komentare "interescija", "seljak iz Jablanice" , "hinjavac" itd ... - sram vas i stid bilo sviju - da imate imalo mozga i imalo intelekta nit bi bili 10,000 milja iza jednog interescije i hinjavca nit bi o njegovom zivotu razmisljali kao o necemu toliko vecem nego vasem malom i beznacajnom prezivljavljavanju da bi imali tako jak osjecaj da ga morate blatiti.

2) Vahu niko nije nagonio da dodje u Mostar niti da se rukuje s ljudima iz Veleza niti s ljudima iz Zrinjskog - on je to uradio dobrovoljno - i neka je. Ja mu kapu skidam.

3) Zar je sramota pruziti ruku nekom ko ti je nesto nazao uradio? Zar upravo to nije odlika najvecih licnosti u istoriji? (Muhamed, Isus, pa i ovi danas, Gandi, Mandella itd itd itd)...

Zasto se smijati necem sto je pametan potez?

Zasto omalovazavati nekoga ciji radni vijek i licni uspjesi ocigledno dokazuju upravo suprotno?

Vaha nema NIKAKVOG interesa niti od propalog Mostara, niti od propale Bosne i Hercegovine gdje 40% ljudi i dan danas niti radi niti ima sta da jede.

Vaha radi ono sto radi da pomogne ... ista je stvar kad se tracha o Dzeki ili bilo kom ko nesto postigne ... .

Sram vas bilo!
De ne drpu.
Vaha moze uraditi puno vise da mu je stalo i do veleza i do BiH.
Mi ne trebamo njegovu milostinju. Koliko je on velezu dao, toliko je i njemu velez dao.
On cak sebe vise i nesmatra bosancem..
Zasto nije otiso u klupske prostorije veleza, na stadion,posjetio mlade uzraste,i tamo se sliko pa mamicima pokazao odakle dolazi , a ne slikat se sa dresom dusmanskog kluba!
Uopste ne posmatras o cemu se ovdje radi.
Reakao sam da su mu podvalili, kao sto i jesu.
Problem je sto ce se sutra sa tim dresom slikat i bajevic i maric i ostali velezovci, a velez ce nestat kao sto i nestaje svakog dana.
Ispade da su od veleza nastala dva kluba, zrinjski i "muslimanski" velez.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 jan 2011, 20:55

MOZAK je napisao/la:
De ne drpu.
Mi ne trebamo njegovu milostinju. Koliko je on velezu dao, toliko je i njemu velez dao.
Zasto nije otiso u klupske prostorije veleza, na stadion,posjetio mlade uzraste,i tamo se sliko pa mamicima pokazao odakle dolazi , a ne slikat se sa dresom dusmanskog kluba!
Problem je sto ce se sutra sa tim dresom slikat i bajevic i maric i ostali velezovci, a velez ce nestat kao sto i nestaje svakog dana.
Brato, izvini ali nisi u pravu - ne zato sto ti srce nije na mjestu, jeste, nego zato sto ti logika nije dovoljno lukava kao skutorska.

Vaha nije dosao u Velez namjerno (ne zato sto nije htio) vec zato sto za to nije bilo vrijeme. Vaha je skontao granicu gdje on moze Velez pribliziti Hrvatskom zivlju i dosao je do te granice - i nece da je predje jer zna da iza te granice ce doci direktni konflikt sa ustasama koji jedva cekaju da taj konflikt pocne. Vaha zna da to nije ni Velezu ni njemu u interesu pogotovo ne sada kada se polako ali sigurno razbija ta ustaska fikcija o nekom muslimanskom Velezu. Vaha je uvijek bio jako mudar diplomata - to je bio i kao igrac (morao je biti da iz Jablanice postane ono sto je postao u Mostarskom Velezu i morao je isto tako da bude jos bolji diplomata da u Francuskoj postane ono sto je postao iz Bosne i Hercegovine)... Nesmijes pogresno tumaciti izjave tipa "ja volim francusku" ili "smatram se Francuzom" kao izjave "ja nisam vise Bosnjak ili Bosanac i Hercegovac" ... Pa kad je bio 9/11 2001, zar nisu novine po citavoj zapadnoj Evropi pisale "svi smo mi Amerikanci" - to je teza prijatljstva i vise kao politicka stavka - nego kao pljuvanje po sebi - jer niko od tih novinara nije pljuvao svoju zemlju - nego samo podrzao tudju. I tu nema NISTA lose.

Mostarska raja je cesto brkala pojmove izmedju mudrog diplomate i hinjave prelivode. Nazalost kod nas ljudi su vrlo cesto pljuvali po onima koji su nam najvise valjali upravo jer ih nisu razumjeli - a ne jer su ovi bili dvolicni. Bitna razlika izmedju hinjavca i diplomate je u tome sto diplomata zna svoj tacni cilj i izbjegava konflikte koji mu ne idu u korist i bira konflikte koji idu u korist da dodje do svog cilja. Otici u Velez u ovom momentu - nije mudra stvar. Posjetiti oba tima u gradu kad vec svak zna sta se desilo u Mostaru samo pomaze Velezu - jer sada jedan dio Hrvatske ce se pitati "Boze, pa jeli stvarno Zrinjski ukrao Velezu stadion". Skutori ga nikad nece vratiti. Ali Hrvati u Zagrebu su druga sorta ljudi i njima ovakvi primitivizmi ne leze bas. Vaha je doveo te ljude da vide Stari Most (a zna se ko ga je rusio), Vaha je pruzio ruku svima i slikao se sa svima (a zna se sta mu se desilo i njemu i njegovom klubu). Vaha je ispao veci covjek od njih - i to pred ljudima iz Zagreba. Vaha je mudar ali ne i hinjavac.

Vaha zna da u Zagrebu i Hrvatskoj se Muslimani koji su 93 bili u Mostaru uvijek gledaju "drugim ocima" - Vaha zna jako dobro da 15 godina ispiranja mozga putem medija se nemoze promijeniti preko noci - i ono sto on radi on radi postepeno jer nece da udje u otvoreni okrsaj s ekstremistima ali hoce da kaze istinu o svom gradu. I on je, u ovoj situaciji, nemoze drugacije reci.

Sta ima veze da se slikao sa Zrinjskim, ako se slikao i sa Velezom?
Sta ima veze ako je pruzio ruku i jednim i drugim?

On je dosao u Mostar ... a da se razumijemo - Velez jeste Vahi dao puno toga, ali budimo realni da je Vaha bio jedan VELIKI talenat i JOS VECI RADNIK. Vaha je bio Dzeko svoje generacije - da nije igrao u Velezu, igrao bi on u Zvezdi (koja ga jeste zvala godinama da dodje i on je otisao tamo na nekoliko mjeseci)...

Znaci Vaha je najveci dio svog uspjeha gradio sam. Velez mu jeste dao dobar dio, ali nije Velez zasluzan za sve njegove uspjehe. On je sam stekao vecinu i u Jablanici, i u Mostaru i u Beogradu i u Lilleu i u Parizu itd.. - ako cemo biti realni.

Zato nemojte pljuvati na nekog ko vam cini uslugu. Recite hvala.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 jan 2011, 21:01

Samo da kazem da sto se tice Vladavica primili smo na ovom forumu cistu dezinformaciju :?

Covjek ima ugovor 1 i po sezonu medjutim posto nie potreban Žilini nece najvjerovatnije ni igrati nigdje ovu polusezonu...

Tako da je prica oko Veleža čista šuplja...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 20 jan 2011, 21:11

MostaracVelezovac je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:
De ne drpu.
Brato, izvini ali nisi u pravu - ne zato sto ti srce nije na mjestu, jeste, nego zato sto ti logika nije dovoljno lukava kao skutorska.

Vaha nije dosao u Velez namjerno (ne zato sto nije htio) vec zato sto za to nije bilo vrijeme. Vaha je skontao granicu gdje on moze Velez pribliziti Hrvatskom zivlju i dosao je do te granice - i nece da je predje jer zna da iza te granice ce doci direktni konflikt sa ustasama koji jedva cekaju da taj konflikt pocne. Vaha zna da to nije ni Velezu ni njemu u interesu pogotovo ne sada kada se polako ali sigurno razbija ta ustaska fikcija o nekom muslimanskom Velezu. Vaha je uvijek bio jako mudar diplomata - to je bio i kao igrac (morao je biti da iz Jablanice postane ono sto je postao u Mostarskom Velezu i morao je isto tako da bude jos bolji diplomata da u Francuskoj postane ono sto je postao iz Bosne i Hercegovine)... Nesmijes pogresno tumaciti izjave tipa "ja volim francusku" ili "smatram se Francuzom" kao izjave "ja nisam vise Bosnjak ili Bosanac i Hercegovac" ... Pa kad je bio 9/11 2001, zar nisu novine po citavoj zapadnoj Evropi pisale "svi smo mi Amerikanci" - to je teza prijatljstva i vise kao politicka stavka - nego kao pljuvanje po sebi - jer niko od tih novinara nije pljuvao svoju zemlju - nego samo podrzao tudju. I tu nema NISTA lose.

Mostarska raja je cesto brkala pojmove izmedju mudrog diplomate i hinjave prelivode. Nazalost kod nas ljudi su vrlo cesto pljuvali po onima koji su nam najvise valjali upravo jer ih nisu razumjeli - a ne jer su ovi bili dvolicni. Bitna razlika izmedju hinjavca i diplomate je u tome sto diplomata zna svoj tacni cilj i izbjegava konflikte koji mu ne idu u korist i bira konflikte koji idu u korist da dodje do svog cilja. Otici u Velez u ovom momentu - nije mudra stvar. Posjetiti oba tima u gradu kad vec svak zna sta se desilo u Mostaru samo pomaze Velezu - jer sada jedan dio Hrvatske ce se pitati "Boze, pa jeli stvarno Zrinjski ukrao Velezu stadion". Skutori ga nikad nece vratiti. Ali Hrvati u Zagrebu su druga sorta ljudi i njima ovakvi primitivizmi ne leze bas. Vaha je doveo te ljude da vide Stari Most (a zna se ko ga je rusio), Vaha je pruzio ruku svima i slikao se sa svima (a zna se sta mu se desilo i njemu i njegovom klubu). Vaha je ispao veci covjek od njih - i to pred ljudima iz Zagreba. Vaha je mudar ali ne i hinjavac.

Vaha zna da u Zagrebu i Hrvatskoj se Muslimani koji su 93 bili u Mostaru uvijek gledaju "drugim ocima" - Vaha zna jako dobro da 15 godina ispiranja mozga putem medija se nemoze promijeniti preko noci - i ono sto on radi on radi postepeno jer nece da udje u otvoreni okrsaj s ekstremistima ali hoce da kaze istinu o svom gradu. I on je, u ovoj situaciji, nemoze drugacije reci.

Sta ima veze da se slikao sa Zrinjskim, ako se slikao i sa Velezom?
Sta ima veze ako je pruzio ruku i jednim i drugim?

On je dosao u Mostar ... a da se razumijemo - Velez jeste Vahi dao puno toga, ali budimo realni da je Vaha bio jedan VELIKI talenat i JOS VECI RADNIK. Vaha je bio Dzeko svoje generacije - da nije igrao u Velezu, igrao bi on u Zvezdi (koja ga jeste zvala godinama da dodje i on je otisao tamo na nekoliko mjeseci)...

Znaci Vaha je najveci dio svog uspjeha gradio sam. Velez mu jeste dao dobar dio, ali nije Velez zasluzan za sve njegove uspjehe. On je sam stekao vecinu i u Jablanici, i u Mostaru i u Beogradu i u Lilleu i u Parizu itd.. - ako cemo biti realni.

Zato nemojte pljuvati na nekog ko vam cini uslugu. Recite hvala.
@mostaracvelezovac
svaka cast za text ;)
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 jan 2011, 21:24

da se ubijes od komentara majke mi... :o :o :shock: :shock: :shock:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.