FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 avg 2021, 00:13

Ne znam šta nije jasno. Pregovarao je sa klubom cijelo vrijeme, imali su dogovor, onda se desilo ovo sa Ligom i Tebasom i sve je palo u vodu. Laporta pričao sa Jorgeom prije 2 dana i rekao mu da zbog toga neće moći potpisati ugovor. Logično da se već zna da će u PSG jer je to jedina moguća i realna opcija za njega i pregovori su samo formalnost. Kao da je problem šeiku pljunuti i 100 miliona na platu ako treba.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 07 avg 2021, 00:26

I dalje čvrsto vjerujem da je mogao potpisati za dž. Ispao bi faca, Immortal, popišao bi se po kolegama cicijama... Nije da do sada nije zaradio dovoljno, zar se nije financijski obezbijedio u ovih 18 godina u klubu?

Uostalom, da je bilo stvarno obostrane želje, našao bi se model makar se uključili i vanjski faktori- sponzori.

Ako je sve u parama, a izgleda da jeste, onda je Laporta žestoko pogriješio. Trebao je ići na raskide ugovora na štetu kluba sa Umtitijima i Pjanićima, ako će mu novi Messi ugovor ponovo donijeti 300 mil evra godišnje.

I što neko reče, najbolji igrač svih vremena ti ode gratis. Bonus šamar je ako to bude PSG.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 07 avg 2021, 01:07

Zinulo mu dupe za arapskim kesom. Jesi najveci ikad, ali nikad mi neces bit ni izbliza drag kao jedan don Andres

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 avg 2021, 01:18

Joj Aguera kakav klosar. :rol:

Treba mu samo reci, donesite 50 miliona i kupite prnje. :kafa:

I ovo sa Messijem i PSGom je u najmanju ruku cudno. Pa dogovorise se za dan. :rol:
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 07 avg 2021, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 07 avg 2021, 01:19

Pa sam Messi je veći od Barcelone, neki bi trebali malo zahvalnosti pokazati prema najvećem.
"We need to suffer. And we need to fight."

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2021, 03:39

Znaci prestoji teska borba za Evropu i klub je odlaskom Messija definitivno istupio iz tzv. velikana. Al ga uceravaju Barto i Laporta ne znaš koji je gori. Ovaj drugi ko umiljato janje, a ne odstupa od ideje Super Lige koja je i onako daleko od temelja i od onog sto Barca (treba) da gaji. Za ovo vremena sto je u klubu nije uspjeo nafatati sponzore, prodati/nogirati pojedine igrace koji su nas zadnje 3,4 sezone ukopavali losim reakcijama. Ostavio je na klupi onu zutu ublehu kojeg svaki ozbiljniji trener preslusa. Te kao slag na tortu ne moze Messija potpisati, a to kao nije znao vec citav juli :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 avg 2021, 05:10

Cist dokaz koliko pojedini navijaju za Messia, a ne za Barcelonu. Srecom, odlaskom Messia, baza "navijaca" Barcelone ce se malo procistiti.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 avg 2021, 07:28

Mesai bi trebao igrat za džaba, a suigrači primat par milijuna ili neki deset i više😂😂

U kojem svijetu žive ovi koji tako razmišljaju
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2021, 08:11

Prebrzo se on dogovorio sa PSGom za nekog ko je prije 2 dana vjerovao da ostaje u Barci.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 07 avg 2021, 08:18

Evander je napisao/la:
07 avg 2021, 05:10
Cist dokaz koliko pojedini navijaju za Messia, a ne za Barcelonu. Srecom, odlaskom Messia, baza "navijaca" Barcelone ce se malo procistiti.
a šta je sa nama koji navijamo od 1998.kad Messi nije ni igrao??

ja sam prestao navijati za ovaj usrani klub, imao sam neku nadu dolaskom Laporte al isto **** ko i onaj prije njega, **** da superliga i mongoloidni francuzi
mrtvog Griezmana su mogli prodati PSGu u svako doba dana, oni te pare imaju, ali jok..
glavni razlog što prestajem navijati je taj što neću više da se nerviram zbog nesposobnih debila, koji su najboljeg igrača u historiji uspjeli izgubiti džaba.
da ponovim najboljeg igrača u historiji uspjeli izgubiti džaba!

za koga da navijam? što će mali Pedri ili Ansu igrati sa invalidnim uhljebima koji su tu sano da uzmu pare? da se radujem i tugujem sa pi. cka. stim lokalnim navijačima iz grada Barcelone kojih je 2 miliona i nisu digli glas u zadnjih 5 godina, a mogli su! A isti ti debili su znali naći manu Pepu kad bi stavio previše veznih u ekipu pa su mu znali pametovati.
neću da budem među njima nek idu svi u ku. rac

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 avg 2021, 08:36

Rooney88 je napisao/la:
07 avg 2021, 08:11
Prebrzo se on dogovorio sa PSGom za nekog ko je prije 2 dana vjerovao da ostaje u Barci.
Druže to je Messi, nema tu dogovaranja, pitaš ga sta želi i to mu daš. Najbolji igrač svijeta i dalje i ogroman marketinški doprinos za klub. Taj sastanak sa PSGom trajao sat vremena, ljudi ga pitali sta hoće, oni rekli cifru i tjt dogovor pada.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2021, 08:54

nerkolfc je napisao/la:
07 avg 2021, 08:36
Rooney88 je napisao/la:
Druže to je Messi, nema tu dogovaranja, pitaš ga sta želi i to mu daš. Najbolji igrač svijeta i dalje i ogroman marketinški doprinos za klub. Taj sastanak sa PSGom trajao sat vremena, ljudi ga pitali sta hoće, oni rekli cifru i tjt dogovor pada.
Slazem se i da je najbolji svih vremena i da moze diktirati uslove kome hoce, ali dogovori ovog tipa koji ukljucuju toliko novca i raspodjele se ne sklapaju u sat vremena ako ranije nisu dogovoreni. Vjerujem ja da on nije imao nista protiv ostanka u Barceloni ali isto tako vjerujem i da je imao vec spremnu opciju PSGa ukoliko igdje zapne.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 avg 2021, 09:03

Mislim zbog toga sto se zeki vratiti u Barcu je ugovor na godinu dana, nada se sigurno da ce oni riješiti svoje probleme do iduće sezone.

snowballer
Kontakt:

Post Postao/la snowballer » 07 avg 2021, 09:29

Rooney88 je napisao/la:
Nakon sto su ga izlevatili prosle godine, sta je trebao? Opet se osloniti samo na Barcu pa ispusiti opet?
Pa nije niko takav mamlaz, pogotovo ne tim najboljeg igraca.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 avg 2021, 10:04

Lillard je napisao/la:
07 avg 2021, 07:28
Mesai bi trebao igrat za džaba, a suigrači primat par milijuna ili neki deset i više😂😂

U kojem svijetu žive ovi koji tako razmišljaju
A to je zapravo najmanji problem u priči. Ne shvataju ljudi kako funkcionišu životi Messija, Ronalda, i svih sportskih zvijezda. Kontaju ljudi to ko kamiondžija kad nagomila para na kamaru pa onda može ležat ljeti ne raditi ništa. Pa ne ide to tako. Jaki ugovori u klubu trebaju kako bi se održale domine poslovanja sa svih strana o kojima zapravo ovise ovi igrači i njihovi životi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 avg 2021, 10:26

Ne bi trebao igrati za dzaba ali ne pravite nekog heroja od njega jer je smanjio platu 50%, smanjio bi i ja svoju sad da imam 10 milja al nemam. Rekao bi neko covjek pristao igrati za 300 eura mjesecno koliko ga dizete u nebesa.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 07 avg 2021, 10:38

ElCartel11 je napisao/la:
07 avg 2021, 00:09
NisamInSajder je napisao/la:
06 avg 2021, 22:00
Ma odlazi, to je to. Saigrači su se pozdravili sa njim. Veliki poraz za cijeli klub. No, okrenuti se dalje i gledati u budućnost. I od ove sezone nemaš šta očekivati, Atletico ponovo osvaja, pojačali su se i ponovo će iskorsititi lošu Barcelonu i Real Madrid. Na Barci je da gradi klub, Koeman ima dobar sastav da se ne izblamira, vidjet ćemo kako će on ukomponovati ekipu.
Yebo majku ostao Koeman kao jedan od najvecih prevara trenera, pa onda igraci poput Albe, Piqea, Busqetsa, Umtitija...
A odlazi najbolji igrac u historiji kluba i fudbala :bow:

Messi je od 1.7.2021 bio slobodan igrač. U ovih malo vise od mjesec dana nije potpisao za nikog sto znaci, da je bio dogovorio sa upravom. I onda juce bum, ne moze potpisati za Barcu, Messi ne izlazi u javnost, a danas evo 99% da ga je PSG pokupio. Izdesavalo se sve u roku 24h.
Sve je ovo previse i za jedan film. Nesto tu drugo ima izmedju, a sta, saznat cemo ubrzo.
Laporta nije uradio ništa što je govorio, cijela kampanja je bila oko dvije rečenice: Messija jedino on može ostaviti u klubu i drugo nećemo u Superligu, obe pogazio. A dva stvar bude gora izgubio je Messija zbog te svoje Superlige, koja nikad neće zaživjeti. Tebas je normalno protiv Superlige, da je Laporta izašao iz tog projekta, siguran sam da bi i Tebas popustio i da bi odobrio Messijev ugovor. Laporta jučer govori kako stvari ne izgledaju kao na početku, znaći trebalo mu je oko 6 mjeseci da pregleda financijsko stanje jer prije mjesec dana je najvljivao sigurni ostanak Messija, pojačanja (čak je puštao priču i za Haalanda). A evo i danas katalonci pišu o tome kako se dovodi Renato Sanches. Kao što sam ranije rekao, potpunu istinu znaju samo Laporta, Messi i njegov otac i ostali saradnici. Možda se nešto otkrije u Messijevom saopštenju.

Barcelona treba sad proći najteži period sa igračima koji su doživjeli Romu, Liverpool, Bayern i sa trenerom koji nakon 20 godina trenerske karijere ne zna napraviti izmjenu. Sada ćemo moći gledati njegovu 352 formaciju sa Depayom i Griezmannom u napadu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 avg 2021, 10:40

enobarca je napisao/la:
07 avg 2021, 10:26
Ne bi trebao igrati za dzaba ali ne pravite nekog heroja od njega jer je smanjio platu 50%, smanjio bi i ja svoju sad da imam 10 milja al nemam. Rekao bi neko covjek pristao igrati za 300 eura mjesecno koliko ga dizete u nebesa.
Ti zivis u fantaziji. Koliko je on uradio za klub to jr nista.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 avg 2021, 11:02

Lillard je napisao/la:
07 avg 2021, 10:40
enobarca je napisao/la:
07 avg 2021, 10:26
Ti zivis u fantaziji. Koliko je on uradio za klub to jr nista.
Ma treba mu dati 800 miliona platu. Uradio je i klub za njega, ne serite, eno vam teme PSGa pa tamo pusite messijevu kitu, ionako pola vas ovdje izgleda navija za Messija a ne za Barcelonu.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 07 avg 2021, 11:08

Vidi djece na forumu, subota neradni dan, šta li...

Šta veli, prestaje navijati za Barcelonu. :D :D Prejako!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.