Sve neke vase strucne cinjenice su davno pale u vodu, PCR test nije relevantan, bocnuti su sad najveci prenosnici zaraze. Sve vam vas omiljeni CDC objavio.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav dokaz zelis? Da ja mozda odem uradit obdukciju i tebi dostavim nalaze?
Ovo je istina. Brat preminule takodje radi u security agenciji, i sinoć smo bili sa njim na kafi. Preminula je dan nakon vakcinacije ustala, popila vodu i dobila srčani udar. E sada da li je Astra Zeneca uzrok smrti ili ne, to niko ne zna.
Ali je isitna, i imala je 37 godina.
Čuješ li ti sebe? Prvo optužuješ vakcine (ili namećeš odgovornost na iste), i onda tražiš obdukcije, i ako se kojim slučajem ne ispostavi da je od vakcine onda je to opet pod pritiskom. Šta je poenta tvog pisanja u vezi ovog i argumentiranja ako se ne držiš priče do kraja? Šta je poenta traženja dokaza ili dokazivanja priče ako ti je nemoguće oboriti? Da se pred tvojim očima napravi milijardu testova vakcina i da budu ok ti bi sljedeće rekao da to nije vakcina, podmetnuto je, to je voda. Pa čuješ li ti sebe kad, razmisliš li kad o svojim riječima ili onome šta hoćeš dokazati? Upitaš li se kad, ikad, da li sam ja kad ofulo u procjeni, u tvrdnjama?
Cujem ne brini.sljivo je napisao/la: ↑05 avg 2021, 13:58
Čuješ li ti sebe? Prvo optužuješ vakcine (ili namećeš odgovornost na iste), i onda tražiš obdukcije, i ako se kojim slučajem ne ispostavi da je od vakcine onda je to opet pod pritiskom. Šta je poenta tvog pisanja u vezi ovog i argumentiranja ako se ne držiš priče do kraja? Šta je poenta traženja dokaza ili dokazivanja priče ako ti je nemoguće oboriti? Da se pred tvojim očima napravi milijardu testova vakcina i da budu ok ti bi sljedeće rekao da to nije vakcina, podmetnuto je, to je voda. Pa čuješ li ti sebe kad, razmisliš li kad o svojim riječima ili onome šta hoćeš dokazati? Upitaš li se kad, ikad, da li sam ja kad ofulo u procjeni, u tvrdnjama?
Ja zivim potpuno isto kao sto sam zivio prije dvije godine. Isto se krecem kao i tada, i ako sam prehladjen necu se sigurno zatvarati u bunker da bih predstavljao neku moralnu vertikalu.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 avg 2021, 12:34Pa trenutno ne živimo u periodu od prije dvije godine, situacija se promjenila, živimo u eri pandemije. Imamo novi soj koji ima te simptome i cilj je na početku to znati i ne širiti zarazu. Curenje ko curenje nosa nije problem ali to je početni simptom a onda idu dalje oni već standardni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.