Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U prsa se udaraju koliki su rvati a tesko im dati 1KM za televiziju jer su ugrozeni pa nemaju “svoje”. Katastrofalan odaziv ljudi na placanje velikog iznosa od 1KM.

Gdje si to procitao?

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa nisu ljudi mahniti pa da tim lopovima svojevoljno pare guraju. Ipak, simpaticno je za vidjeti cime se to na sabahu bavi i o cemu razmislja. Pozdrav s Jadrana furdo 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Shategabri
- Kontakt:
Zimi noge u fritezi grijem, eto koliko je mrzim.
Skinuo sam se nag i namazao Bimalovim uljem, prži me samo me prži.
Skinuo sam se nag i namazao Bimalovim uljem, prži me samo me prži.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
Samo nek zatvore nargilhane i pola posla obavljeno, a vala i qrqc me zaboli za ostalim kafićima, kafanama, tržnim centrima.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- OldFashioned
- Kontakt:
Muljatora ne šmekam ali ovo mi je bilo baš jako!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Shategabri
- Kontakt:
A ti se sirotiLJo svađaj i radi za 5-6 stojaJoš 12. jula ove godine objavio sam da Miloradu Dodiku nije dozvoljeno da kupi tri sprata jednog objekta u kompleksu “Beograd na vodi”, piše novinar Slobodan Vasković na svom blogu.
Rečeno mu je da je “neopisivo i nepodnošljivo degutatno” da on sebi lično kupuje tri sprata u najelitnijem dijelu Beograda, dok Srbija, istovremeno, pomaže Republiku Srpsku brojnim donacijama - od medicinskih do finansijskih.
I zaista jeste “neopisivo i nepodnošljivo degutantno” takvo bahato ponašanje. Ono što tada nisam objavio jeste cijena koju je Dodik bio spreman da plati za ta tri sprata - ona iznosi 12 (dvanaest miliona) miliona evra.

Koševo Zapad
hercegovina info, daleko najjači portal. Prvi H portal koji je počeo pisati aktivno protiv Dragančeta i kompanje iz hd zajednice

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bh. novinarstvo 2021.g
Džejla Ramović poslala poruku hejterima

Džejla Ramović poslala poruku hejterima
Maturirala Džejla Ramović: Pogledajte kako je izgledala na maturi
Džejla Ramović danas slavi 19. rođendan: Čestitka majke Edite posebno se izdvaja
Ramović: Rastanci mi teško padaju
Nana Džejle Ramović za „Avaz“: Svi smo se molili da se rodi sin, a rodi se naša Džeca
Džejla Ramović u Beogradu promijenila imidž
DŽEJLA RAMOVIĆ KAO I SVAKA MUSLIMANKA OBRADOVALA SE RAMAZANU, a evo čemu se najviše raduje svake godine

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne bi objavljivali da nema veliki broj klikova. Bošnjaci, nenadmašan narod.Surreal je napisao/la: ↑05 avg 2021, 00:02Maturirala Džejla Ramović: Pogledajte kako je izgledala na maturiDžejla Ramović danas slavi 19. rođendan: Čestitka majke Edite posebno se izdvajaRamović: Rastanci mi teško padajuNana Džejle Ramović za „Avaz“: Svi smo se molili da se rodi sin, a rodi se naša DžecaDžejla Ramović u Beogradu promijenila imidžDŽEJLA RAMOVIĆ KAO I SVAKA MUSLIMANKA OBRADOVALA SE RAMAZANU, a evo čemu se najviše raduje svake godine
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.