Ovaj mali iz Gorazda sto je dosao(Haznadar) odmah zabio gol u prvoj utakmici, za nase vodstvo od 2:1 sto je bio na kraju i konacan rezultat utakmice protiv juniora Sirokog..braco je napisao/la: ↑02 avg 2021, 16:36Eto doveli smo i par momaka iz Goražda, Olimpika itd.(Sjednica 26.07.2021)
"FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO: Stjepanović Ognjen (FK ZVIJEZDA 09, Bijeljina), Čl. 15/5a
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Maksić Strahinja ("FK ŽELJEZNIČAR", Sarajevo) jer odlaze na područje
drugog saveza,
(Sjednica 27.07.2021)
"FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO: Jahić Hasan (FK MLADOST, KAKANJ), Čl. 15/5a
(Sjednica 28.07.2021)
"FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO: Crnčević Mate , Čl. 15/5d
(Sjednica 29.07.2021)
"FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO: Vištica Branimir (NK KUSTOŠIJA Zagreb), Čl. 15/5b
Hiseni Ismar (FK OLIMPIK, Sarajevo), Ristivojević Stefan (FK Famos I.Ilidža, VOJKOVIĆI-ISTOČNA
ILIDŽA), Kurt Ali (FK OLIMPIK, Sarajevo), Brkanić Namik (FK OLIMPIK, Sarajevo), Šetkić Alden (F.A
Academica, Sarajevo), Haznadar Tarik (FK GORAŽDE, Goražde), Čl. 15/5a
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prošle sezone sa 16 godina igrao u prvih 11 Goražda 7 puta jer je debitovao u drugoj polusezoni za prvi timBrkooo je napisao/la: ↑03 avg 2021, 11:44Ovaj mali iz Gorazda sto je dosao(Haznadar) odmah zabio gol, za 2:1 i u konacnici pobjedu nasih juniora..braco je napisao/la: ↑02 avg 2021, 16:36Eto doveli smo i par momaka iz Goražda, Olimpika itd.(Sjednica 26.07.2021)
"FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO: Stjepanović Ognjen (FK ZVIJEZDA 09, Bijeljina), Čl. 15/5a
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Maksić Strahinja ("FK ŽELJEZNIČAR", Sarajevo) jer odlaze na područje
drugog saveza,
(Sjednica 27.07.2021)
"FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO: Jahić Hasan (FK MLADOST, KAKANJ), Čl. 15/5a
(Sjednica 28.07.2021)
"FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO: Crnčević Mate , Čl. 15/5d
(Sjednica 29.07.2021)
"FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO: Vištica Branimir (NK KUSTOŠIJA Zagreb), Čl. 15/5b
Hiseni Ismar (FK OLIMPIK, Sarajevo), Ristivojević Stefan (FK Famos I.Ilidža, VOJKOVIĆI-ISTOČNA
ILIDŽA), Kurt Ali (FK OLIMPIK, Sarajevo), Brkanić Namik (FK OLIMPIK, Sarajevo), Šetkić Alden (F.A
Academica, Sarajevo), Haznadar Tarik (FK GORAŽDE, Goražde), Čl. 15/5a
Fudbaleri i stručni štab su se učlanili ili obnovili članarinu u FK Željezničar, te pozvali sve navijače da urade isto. Šef struke, Tomislav Ivković, kratko je kazao da je članstvo u Klubu respekt prema grbu i navijačima i da svi članovi ekipe moraju uvijek imati aktivnu članarinu.
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom od 9:30 do 17:30 sati na Stadionu Grbavica, te putem interneta na www.fkzeljeznicar.ba/clanstvo
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
I vama koji ga branite isto želim sve najgore! A ko je opasan zna ulica oko...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Fudbaleri Željezničara obavili su jutarnji trening na Grbavici, a u 18:30 sati odigrat će trening-utakmicu sa kakanjskim Rudarom. Susret će se igrati na pomoćnom terenu.![]()
Armin Herić, www.fkz.ba

Bravo za igrace i trenere. Kupovali su pojedini i karte za proslu utakmicu, svaka im cast za do sada uradjenoLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2021, 12:20Fudbaleri i stručni štab su se učlanili ili obnovili članarinu u FK Željezničar, te pozvali sve navijače da urade isto. Šef struke, Tomislav Ivković, kratko je kazao da je članstvo u Klubu respekt prema grbu i navijačima i da svi članovi ekipe moraju uvijek imati aktivnu članarinu.
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom od 9:30 do 17:30 sati na Stadionu Grbavica, te putem interneta na www.fkzeljeznicar.ba/clanstvo
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Kad znate kuditi sudije svakog redom, red je da se ovaj sudija pohvali. Sudio nam je bolje nam ne bi sudio Marenci.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Evo Mukija,a ovo kad je postano Muki je spavaoCunami87 je napisao/la: ↑03 avg 2021, 08:43Muki,jes to ti?jOSMAA1921 je napisao/la: ↑03 avg 2021, 00:22Što se tiće Stile, iskreno moj najdrazi igrač. Kad je ugasio pitare na lavoru, rekao sam u sebi zvati će se Semir aBd.
Ali to se je bas promjenilo i ne bih ga volio vise vidjeti u svetom dresu. Prvo isti taj Stila je došao i ponašao se krajnje neprofesionalno od cuganja po Minimiu, Taverni, Tratoria Uno itd.. nikad mu niko nije to spomenuo jer je imao kredibilitet, i zna raja da njegov jedan potez je dovoljan da riješi utakmicu. Ja bi njeg shvatio da nema para i da se nije obezvjedio zivotno,ako nisi zašto nisi otišao u Tusku kad je Željo imao ponudu i mogao sta da hajruje.. on je rekao da želi da završi karijeru u Želji. Eldar Šehic se odrekne dugovanja i ode, a ti ne želiš da prihvatiš smanjenje plate uzas. Dijete si ovog kluba i kapiten, vidiš kakva je situacija i tako se ponašaš. Sramota sramota sramota.
Amaru, Zecu zabraniti prilaz Grbavici, a Štila nek se voza po gradu sa električnim skuterom(beebee).
Zadovoljsto mi je gledati ove momke koji se bore ko lavovi, kvalitete fali ali iz utakmice u utakmicu se nadam da ćemo i na tome poraditi. Mustafa je pravi kapiten i to pokazuje svojom borbom i znojem. A pogotovo sto sve akcije kreću od njeg. Beca,Drina i Luka svaka čast momci.

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Al' koji post
Što se tiće Stile, iskreno moj najdrazi igrač. Eldar Šehic

Što se tiće Stile, iskreno moj najdrazi igrač. Eldar Šehic

mosa lošmi stićko tit-ula!
Meša u trećeligašu hrvatske lige,Bože Sačuvaj kakvi su sve panjevi i igrači prošli kroz Želju zadnjih godina
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Mislim da će gostovanje Zrinjskom biti dosta teže nego kad smo gostovali Cityu nedavno. Tuzla je dobila i nas i pitare ali uz bezveze igru, Zrinjski ima 4 boda ali su samljeli i Širokog na Pecari i pitare. Da je bod izvuć u Mostaru i dobit Rudara sljedeće kolo na Grbavici, onda bi vrhunski zaokružili prvih 5 kola lige.
Nije to zbog njegove kvalitete nego buducnosti. Tu je kupio kucu i zeli zivjeti u tom mjestu, a taj predsjednik mu nudi i posao u tom klubu i nakon zavrsetka karijere. Pricao je skoro o tome, poklopilo mu se.
sa psiholoske strane ovoj maloj raji ce biti lakse igrati ovu utakmicu nego protiv Posusja, koja je odigrana u grcu upravo zbog tog statusa favorita i pritiska pobjede. Ovdje mogu rastereceno igrati, i niko im nece zamjeriti taman primili peticu. A ekipe koje igraju rastereceno su najopasnije. Nadam se pobjedi, iako bi bio prezadovoljan i bodom.braco je napisao/la: ↑03 avg 2021, 15:03Mislim da će gostovanje Zrinjskom biti dosta teže nego kad smo gostovali Cityu nedavno. Tuzla je dobila i nas i pitare ali uz bezveze igru, Zrinjski ima 4 boda ali su samljeli i Širokog na Pecari i pitare. Da je bod izvuć u Mostaru i dobit Rudara sljedeće kolo na Grbavici, onda bi vrhunski zaokružili prvih 5 kola lige.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bekrić je rekao da očekuje da ćemo bolje igrat protiv jačih ekipa nego protiv slabijih. Što se tiče bodovnog učinka iz naredna 2 kola, 4 boda bi bila fantastična ali nadam se bar nekom minimumu od 3 boda iz te 2 utakmice.TMovac je napisao/la: ↑03 avg 2021, 15:16sa psiholoske strane ovoj maloj raji ce biti lakse igrati ovu utakmicu nego protiv Posusja, koja je odigrana u grcu upravo zbog tog statusa favorita i pritiska pobjede. Ovdje mogu rastereceno igrati, i niko im nece zamjeriti taman primili peticu. A ekipe koje igraju rastereceno su najopasnije. Nadam se pobjedi, iako bi bio prezadovoljan i bodom.braco je napisao/la: ↑03 avg 2021, 15:03Mislim da će gostovanje Zrinjskom biti dosta teže nego kad smo gostovali Cityu nedavno. Tuzla je dobila i nas i pitare ali uz bezveze igru, Zrinjski ima 4 boda ali su samljeli i Širokog na Pecari i pitare. Da je bod izvuć u Mostaru i dobit Rudara sljedeće kolo na Grbavici, onda bi vrhunski zaokružili prvih 5 kola lige.
Yanichar je napisao/la: ↑03 avg 2021, 09:45Vi sto zabranjujete Stilicu prilaz stadionu, dali znate, ali provjereno, a ne cula kazala, zasto Stilic nije vise u igrackom kadru? Raspistoljili se ovdje da Stilic nece smanjenje plate, a posudbe koje je dao Zelji su puno puno puno vece nego plate koje bi zaradio do kraja ugovora. Tako da mozete okaciti macku o rep tu pricu o plati. Najlakse je palamudit ovako sa tastature, a pola vas nema clansku.

🔵⚪
jel ono on napisao da na sjeveru nema mreze? Muki jesi i ovo tiAzzuri je napisao/la: ↑03 avg 2021, 10:45Alo, mreza na sjeveru...zar i tebi onda nije neko zabranio prilazBenderrr je napisao/la: ↑03 avg 2021, 10:23Znas kako su ovi s foruma opasni, oni kad zabrane pristup Grbavici to je to.Yanichar je napisao/la: ↑03 avg 2021, 09:45Vi sto zabranjujete Stilicu prilaz stadionu, dali znate, ali provjereno, a ne cula kazala, zasto Stilic nije vise u igrackom kadru? Raspistoljili se ovdje da Stilic nece smanjenje plate, a posudbe koje je dao Zelji su puno puno puno vece nego plate koje bi zaradio do kraja ugovora. Tako da mozete okaciti macku o rep tu pricu o plati. Najlakse je palamudit ovako sa tastature, a pola vas nema clansku.![]()

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Kakav god rezultat bude u Mostaru opet ce nas biti 5-6 milja na Grbavici.. Ovo sto smo u ovoj sezoni gledali je pravi Zeljo i na terenu i na tribinama. Rezultat nikad nije bio uslov i prioritet. Pokazi postovanje prema klubu i daj 100% od sebe i imaces podrsku taman da iz lige ispadnemo..
Pročepit će negdje.
Sve ovo ja

FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Problem je sto se legende poput Stilketa i Zekonje nece skinuti sa grbace nakon isteka ugovora iduce godine, kao i slucaj sa babukom. Znaci bice "lijepog" posla za buducu uprave u iduci par godina. Yeeey.
@igrajlopte 🐦
Reci za Mesu da je panj moze samo neko ko nije Zelju gledao zadnje tri godine i ovakav troll kao muki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.