Kako je leo?Apolon je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:28Zalosno jbt.kad skontas da ja to zaradim za dva danaSaurman je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:22Ovim ljudima svaka čast.Tjeraju ih ko Bog maglu nebitno jel' 40+ ili 20- za nekih 500-800 KM.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2021, 15:05
Kad sam vidio one što asfalt na +40 valjaju u 16h popodne nije mi bilo dobro.
Ono ostariš za dan mjesec odmah.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja te pare zaradim za sedmicu (izdajem apartman)AshburtonG je napisao/la: ↑02 avg 2021, 23:05U Bingu obican radnik ima 900KM? Dobro je ona vas nalagala.![]()
Ulazite u nekretnine!
Otvoren prozor+ debeli jorgan jer je zahladnilo, dosao sam na svoje
natprosječni bosnjo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Joj pa ovo je bolje od seksa nakon mjesec dana pauze.
A jest zahladnilo da bog da uvijek ostalo 17 stepeni.
Ma kod mene cunami kroz stan

Vlaznost zraka

Kako si to mogao da primijetis?

Vec se uveliko snimaju spotovi. Kad smo kod istih, kako mi je ova mala mocnaakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 16:02Tako je i Dubai krenuo
Cim se zavrsi ocekujem da se snima 50-tak spotova godisnje na toj lokaciji kao kad su svi navalili na onaj most![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Shategabri
- Kontakt:
Zvuči kao Death Strandingalan_kardec je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:46u euroxpressu su za naše uslove, fine plate. Plata je 900/950 km (dal sa TO ili bez, nisam siguran, ustvari nzm dal uopšte i imaju TO), bude po 200/300 maraka bakšiša, ima i neki bonus na platu kad isporučiš određen broj pošiljki u mjesecu.
Sve u svemu, nije loše, a vozača im uvijek treba.

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Mozda su po vecim gradovima plate do 700 endemske, kod nas u manjim sigurno nisu. Jos bez toplog, bez goriva, pa tih ljudi nema nigdje na kraju.
- Fantasista
- Kontakt:
Kakav bingo i 900 maraka, vi se drogirate. Jaran radi u skladištu i dobije 670 platu s tim da ima restoran gdje se hrani besplatno. Viljuškarista ima 800, a ove što tegle po marketima da ne spominjem, žalosno je. Uglavnom svaka firma nudi veće plate nego marketi poput binga, robota i slično.
Sta kaze Perhan Sladić izbrojao 183 puta oglasavanje cvrcka u minuti i pomoci formule izračunao da je na tom mjestu 30.3 stepena. **** ti zeno majko ko je sve stručnjak metereolog naucnik.
Zavisi od sredine gdje radi... u skladistu u Vogosci u Bingu skladistar ima platu oko 900KM... ali kad kazem platu mislim na sve (topli obrok i karta) sto cinjenicno nije plata nego ukupno primanje... to znam jer mi je jaran radio kao skladistar u Bingu... i naravno da je u trgovini manja plata nego u ostalim sektorima... tako je svugdje u svijetu... ali generalno da budemo posteno u trgovini najvise naj.ebu skladistari, viljuskaristi i oni vozaci i monteri... ziv me niko ne moze ubijediti da ona na kasi pogine jer uglavnom samo sjedi ili ona sto voza kolica i stavlja robu na police, mijenja cijene i sl... i apsolutno nema mi logike da ona moze imati istu platu kao onaj na gradjevini kojeg ne zna odakle vise udara, odozdo od vruceg betona, zeljeza, drveta ili odozgo od sunca a on sa kacketom ili sljemom a jos uglavnom na visini radi...
- Shategabri
- Kontakt:
Jel ti jutros vruće
Kod mene je rođo na moru navečer tersao kako mu cvrče ubiše kaže
Reko ja ih uopšte ne registrujem
Joj kaže najmilije mi je pred zoru ono kad im krepaje ono zrikanje

Kod mene je rođo na moru navečer tersao kako mu cvrče ubiše kaže

Reko ja ih uopšte ne registrujem

Joj kaže najmilije mi je pred zoru ono kad im krepaje ono zrikanje

Koševo Zapad
Pa mora biti kad je sve novo i usminkano...Nenormalno bi bilo da je vec sada zaprljano i zapusteno.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.