U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
I Gazibegović i Dedić su već sad bolji od svih naših desnih bekova poslije Mujdže. Vjerujem da će bar jedan, Dedić prije, ostvarit karijeru u ligama 5.
Kačavenda najveći anti talent koji sam ikad vidio na golu!
Ma i s Mujdzom su u 5 deka. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda ipak Kanurić
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Dobra stvar za Dediće je što ga u Salzburgu nisu odbacili. Dali su mu šansu da ode na posudbu pa ako posudba bude uspješna da se vrati.
Slično su pokušavali s Prevljakom.
Slično su pokušavali s Prevljakom.
Kačavenda, Kanuric i Aljkanovic nisu golmani za budućnost čekamo idući ciklus...
Dizdarevic 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači mogu i ja na gol stati, primiti 2 i isto će biti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bitno je koliko godina imaš
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako olako porede Mujdžu kao da se radi o nekom čobanu na ledini.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovdje Mujdžu predstavljaju ko da je u Javier Zanetti **** te
Frajer sa 25 napustio Zagreb i imo 2-3 dobre sezone u ispodprosječnom Freiburgu. Odigro tridesetak utakmica za reprezentaciju, ali se pamti interplanetarni fudbalski spektakl, prvih 45 minuta u Parizu.
Ko Duljevićev prodor protiv Moenchengladbacha.
Bičakčićeva karijera je duplo uspješnija, pa se ponižava po forumu i poredi sa bhpl amaterima.
Naša posla. O Konjiću i Hibiću se ispredaju mitovi i legende, ko da su Maldini i Nesta, a bili čisti stoperski prosjek. Mujdžina sreća je što je igro upravo 3-4 najplodonosnije godine i s najboljom generacijom bh reprezentacije.

Bičakčićeva karijera je duplo uspješnija, pa se ponižava po forumu i poredi sa bhpl amaterima.
Naša posla. O Konjiću i Hibiću se ispredaju mitovi i legende, ko da su Maldini i Nesta, a bili čisti stoperski prosjek. Mujdžina sreća je što je igro upravo 3-4 najplodonosnije godine i s najboljom generacijom bh reprezentacije.
- legenda reala
- Kontakt:
Frajer bio jedan od najbitnijih igraca te generacije ti ga predstavljas kao nekog ko se grebo od tu generaciju a nije imo kvaliteta, covjek drzo sam citavu stranu skoro sva ofanziva isla s te njegove strane i sl.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Retardacija je bolest koja se nažalost ne može liječiti, žao mi je.DrFilgud je napisao/la: ↑02 avg 2021, 23:11Ovdje Mujdžu predstavljaju ko da je u Javier Zanetti **** teFrajer sa 25 napustio Zagreb i imo 2-3 dobre sezone u ispodprosječnom Freiburgu. Odigro tridesetak utakmica za reprezentaciju, ali se pamti interplanetarni fudbalski spektakl, prvih 45 minuta u Parizu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- ASD
- Kontakt:
Bičakčić je isti nivo kao i Hibić i Konjić, ali u qrtzu.
Isto kao što su Lucas Vazquez i Mbappe isti nivo. Jer eto Mbappe igrao u slabijem klubu od njeg i nije uzeo ligu šampiona, a ovaj ih uzeo 3.
Isto kao što su Lucas Vazquez i Mbappe isti nivo. Jer eto Mbappe igrao u slabijem klubu od njeg i nije uzeo ligu šampiona, a ovaj ih uzeo 3.
Bukvalno tako, a ovu djecurliju bez tri postene utakmice na seniorskom nivou dizu u nebesa, samo iz razloga sto su ponikli u Austriji. Ja bih najiskrenije volio da i Jusuf i Amar postanu vrhunski fudbaleri i da konacno imamo dobro rjesenje po toj desnoj strani, ali trenutno su losiji od Todorovica. Jadni mi ako ostanemo na njemu, ali momentalno boljeg nema i to je cinjenica.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:57Kako olako porede Mujdžu kao da se radi o nekom čobanu na ledini.
Kad neko spomene Bicakcica u pozitivnom smislu.

Šta je nejasno dragi Bošnjaci? 
Mujdža je korektan igrač, koji je bio član jedne vanserijske generacije (za naše kriterije) u kojoj su svi igrali dobro. Igro je dobro u toj generaciji i speed demon Vršajević.
Šta sad treba pisat hvalospijeve o Adnanu Zahiroviću jer je zamijenio Mujdžu na poluvremenu u Slovačkoj, pa smo napravili preokret u najvažnijoj pobjedi u istoriji? Na koncu, i taj Zahirović je u toj ekipi bio više nego korektan kad je igro. Zaboravljamo da je kod Ćire desnu stranu
držo Ibričić (!?), pa je funkcionisalo.
Dakle Mujdža je ok igrač, ali nije bio ni među 7-8 najboljih igrača generacije i daleko od klase kakvom se ovdje predstavlja. Da ponovim za one koji ne znaju ili se ne sjećaju, Mujdža je do 25 bio u NK Zagreb i nije mogo ni do šireg spiska hrvatskle reprezentacije, što naravno ne umanjuje njegov doprinos Bosni.
Problem je što mi od Mujdže nemamo desnog beka koji će moć odigrat dva ciklusa na kakvom takvom nivou. To jest imali smo Vranješa, koji i nije desni bek.
Za priglupe i trolove - pokušavate popljuvat igrača, a postaviljate fotku duela protiv najboljeg igrača u istoriji fudbalske igre, Lea Messija

Mujdža je korektan igrač, koji je bio član jedne vanserijske generacije (za naše kriterije) u kojoj su svi igrali dobro. Igro je dobro u toj generaciji i speed demon Vršajević.
Šta sad treba pisat hvalospijeve o Adnanu Zahiroviću jer je zamijenio Mujdžu na poluvremenu u Slovačkoj, pa smo napravili preokret u najvažnijoj pobjedi u istoriji? Na koncu, i taj Zahirović je u toj ekipi bio više nego korektan kad je igro. Zaboravljamo da je kod Ćire desnu stranu
držo Ibričić (!?), pa je funkcionisalo.
Dakle Mujdža je ok igrač, ali nije bio ni među 7-8 najboljih igrača generacije i daleko od klase kakvom se ovdje predstavlja. Da ponovim za one koji ne znaju ili se ne sjećaju, Mujdža je do 25 bio u NK Zagreb i nije mogo ni do šireg spiska hrvatskle reprezentacije, što naravno ne umanjuje njegov doprinos Bosni.
Problem je što mi od Mujdže nemamo desnog beka koji će moć odigrat dva ciklusa na kakvom takvom nivou. To jest imali smo Vranješa, koji i nije desni bek.
Za priglupe i trolove - pokušavate popljuvat igrača, a postaviljate fotku duela protiv najboljeg igrača u istoriji fudbalske igre, Lea Messija

DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:57Kako olako porede Mujdžu kao da se radi o nekom čobanu na ledini.
Pa fino kaze da su ispod Mujdze a ne kao Mujdza. Ne slazem se ja s Filgudom ovdje ali nije poredio ovaj dvojac s Mujdzom.
Amaru dajem sansu da ce biti barem kao Mujdza. Kod Gazibegovica to sumnjam.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 03 avg 2021, 08:03, ukupno mijenjano 5 puta.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov