I od Zete na Koševu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zar smo isti dan igrali sa Zetom i Atalantom na Koševu?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
Historicar
- Kontakt:
2. augusta 2012 sa Zetom.Bio u nekoj frci, nisam dobro napisao
-
bordobijeli
- Kontakt:
I na danasnji dan 2003 god Sarajevo - Leotar. 10 000 navijača na Koševu 
Na današnji dan pobjeda 0-2 prošle godine u Krupi. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Samo uspomene ce ostati.
Hvala sabrini i sabrincicima.
Hvala sabrini i sabrincicima.
- Shategabri
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pola 3 ni rijeci o sjednici, cak ni mediji nisu nista pisali..
Yebo majku, izadje mi na YouTube Osijek, kako dobar sadržaj ljudi imaju, a nista komplikovano, nikakva posebna oprema ti ne treba..Snimaju ljudi treninge, izadje po 7 minuta video, pa yebo majku zar je toliko tesko snimiti 20 minuta treninga, izdvojis 6-7 minuta, i objavis..
Pa onda i na dan utakmice bi mogao snimiti okupljanje, odlazak na kosevo( eventualno gostovanje ), svlačionice..Al jok, i BordoTV vise nemamo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa druze, to se euforija malo digne kad se zalete na pocetku, lafo oni snimaju, tu su, prate...i onda sve stane , utopilo se u sivilo sve, pa i oni. A i komentara ih strah vjerovatno, vidim na oficijalnoj pljuste salve uvreda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:36Pola 3 ni rijeci o sjednici, cak ni mediji nisu nista pisali..
Yebo majku, izadje mi na YouTube Osijek, kako dobar sadržaj ljudi imaju, a nista komplikovano, nikakva posebna oprema ti ne treba..Snimaju ljudi treninge, izadje po 7 minuta video, pa yebo majku zar je toliko tesko snimiti 20 minuta treninga, izdvojis 6-7 minuta, i objavis..
Pa onda i na dan utakmice bi mogao snimiti okupljanje, odlazak na kosevo( eventualno gostovanje ), svlačionice..Al jok, i BordoTV vise nemamo![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa sto je najzalosnije, i ne objavljuju stvari radi komentara, debili.. Znaci ne trebamo ni igrace dovoditi, popljuvat ce ihsonpenn je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:39Pa druze, to se euforija malo digne kad se zalete na pocetku, lafo oni snimaju, tu su, prate...i onda sve stane , utopilo se u sivilo sve, pa i oni. A i komentara ih strah vjerovatno, vidim na oficijalnoj pljuste salve uvreda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:36Pola 3 ni rijeci o sjednici, cak ni mediji nisu nista pisali..
Pa onda i na dan utakmice bi mogao snimiti okupljanje, odlazak na kosevo( eventualno gostovanje ), svlačionice..Al jok, i BordoTV vise nemamo![]()
![]()
Izgleda da se trazi lijevi bek, spominje se jedno ime, ali otom potom, nije idalje ni blizu gotovog, pa necu ni pisati, pa da me poslije raja pljuje
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa cilj je da se sto manje zna. Navijace su podijelili i slabi smo to im odgovara mogu raditi sta hoce a uvijek imaju opravdanje za gresake u Tanu, Namu itd.
Pa eo ti primjer Bagarica, pa i Sablica. Vrati, procitaj komentare, sta ce nam on, igrao za Listicu, ja od danas ne pratim Sarajevo, bla bla bla...Hajdeee bekuuu lijeviiiiiiiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:42Pa sto je najzalosnije, i ne objavljuju stvari radi komentara, debili.. Znaci ne trebamo ni igrace dovoditi, popljuvat ce ihsonpenn je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:39Pa druze, to se euforija malo digne kad se zalete na pocetku, lafo oni snimaju, tu su, prate...i onda sve stane , utopilo se u sivilo sve, pa i oni. A i komentara ih strah vjerovatno, vidim na oficijalnoj pljuste salve uvreda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:36
Pola 3 ni rijeci o sjednici, cak ni mediji nisu nista pisali..
![]()
![]()
Izgleda da se trazi lijevi bek, spominje se jedno ime, ali otom potom, nije idalje ni blizu gotovog, pa necu ni pisati, pa da me poslije raja pljuje![]()
Sarajevo ljubavi moja.
pidro je katastrofalan to je vec svima jasno, ali isto tako nazalost i halid i kurdic nisu nikakav kalibar za sarajeva... jedina mi je nada da su sevelj i lazic upgrade u odnosu na njih jer fkt sa ovakvom zadnjom linijom mi se nemamo cemu nadati... numan toliko losih procjena, postavljanja, nesigurnost kad je sa loptom... halid malo manje los od pidre... sve u svemu tanko... nadam se lijevom beku
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
Historicar
- Kontakt:
Cudi me da do sada nisu angažovali nekoga poput Tarika Trbića, da blokira ljude i briše im komentare.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je tosonpenn je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:48Pa eo ti primjer Bagarica, pa i Sablica. Vrati, procitaj komentare, sta ce nam on, igrao za Listicu, ja od danas ne pratim Sarajevo, bla bla bla...Hajdeee bekuuu lijeviiiiiiiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:42Pa sto je najzalosnije, i ne objavljuju stvari radi komentara, debili.. Znaci ne trebamo ni igrace dovoditi, popljuvat ce ih![]()
Izgleda da se trazi lijevi bek, spominje se jedno ime, ali otom potom, nije idalje ni blizu gotovog, pa necu ni pisati, pa da me poslije raja pljuje![]()
![]()
A iskreno nije neki strasan bek, ali za Pidru je svaki svemirski brod
Valjda izdobri sve.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2021, 15:09To je tosonpenn je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:48Pa eo ti primjer Bagarica, pa i Sablica. Vrati, procitaj komentare, sta ce nam on, igrao za Listicu, ja od danas ne pratim Sarajevo, bla bla bla...Hajdeee bekuuu lijeviiiiiiiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:42
Pa sto je najzalosnije, i ne objavljuju stvari radi komentara, debili.. Znaci ne trebamo ni igrace dovoditi, popljuvat ce ih![]()
![]()
![]()
A iskreno nije neki strasan bek, ali za Pidru je svaki svemirski brod![]()
Sarajevo ljubavi moja.