Sissoko navodno ima povredu koljena i moguce je da ce propustit mec sa Doriom.Nije dobro kada znamo da ce melo jos ovu tekmu pauzirati
A i dalje se spominje Sissokova prodaja u januarau,pa je vjerovatno to jedan od razloga zasto ovoliko polemika hocel igrat ili ne.Stvarno je nejasan njegov status....Protiv baria je bio najbolji a sljedece sedmice ga vec zele prodat
Spominje se huntelaar al takve gluposti ne zelim ni pisati....
primjetno je da vlada dobra atmosfera u ekipi i svi su dosta optimisticni pred naredne tekme sto je vrlo bitno
Krasic u danasnjem interviewu izjavio da Juve jos uvijek moze do scudetta
Bonucci je priznao da je plakao kad je Juve izgubio finale Lige šampiona od Real Madrida, golom Mijatovića. Kaže da se nikad nije prežalio.
i ja sam tad prvi put plakao zbog juventusa

dobro se sjecam....tacchinnardi uplakan na centru pa i mene povuklo
jbo majku, mi taj real jbemo uvijek al kad je najvise trebalo zijanili smo
Ne mogu se sjetit bas najbolje, kako se utakmica razvijala, al mislim da je vrlo izjednaceno bilo i da su oni imali tu srecu da zabiju prvi gol,sto se ispostavilo kao odlucujuce.
Sjecam se da je alex povrijedjen igrao tu tekmu....pa vjerovatno zato i zijanili.Igracki smo mislim bili jaci....
Inace,neki dan nesto razmisljam i neki zakljucak je da je lippi dosta ekspermentisao u tim finalnim utakmicama...pogotovo na racun del piera...
1996-Alex na klupi,usao u produzetku mislim iako je bio prvi strijeac ekipe u LP te sezone...
1997-ista prica....stavlja defanzivca porinija od pocetka tekme,mislim da je i tu sa 3 pozadi igrao

a alexa drzi na klupi...jugovic-boksic-vieri...nesto kao 4-5-1 i 4-3-3 formacija...
1998-alex povrijedjen...lippi sa trojicom CB

...defanzivna taktika
2003-umjesto da alex puca prvi penal,on ga cuva za zadnji....da je on pucao prvi penal,ja sam siguran da bi dobili..jer bilo je vazno pogodit prvi penal..uvijek je to psiholoska prednost....jbo ga montero i zalayeta
Mislim da je dosta kalkulisao tu i previse defanzivne taktike postavljao.Trebao je malo rizikovati brate....jednostavno, mi smo trebali bar jos 2 lp osvojit..al nismo srece imali, a bgm sa ovog aspekta se i ne slazem sa nekim taktickim zamislima koje su se koristile u finalima...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★