Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MaGiCa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MaGiCa » 18 jan 2011, 22:33

tony-mortale je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Lepo je videti kako nam se drug Sarajlija prolepsao.
Toliko je samo experimentisao sa avatarima, da sam morao uskocit i pomoci mu da makar na mesec dana zaboravi menjanja. :lol:
Sta kaze oftamolog? Jel su okice opet zdrave?
Dobro je da se Sarajlija vratio. Nije isto sa njim i bez njega. :D
samo si predobar ispao, svaka čast nije mu neki blam avatar, ja sam očekivao da ćeš biti žešći ili neki željo-zvezda fazon ili čak nešto ovako ipak je to tekma na koju ste se kladili :lol:
slika
Dao sam mu 5 avatara na izbor:
1) Zeljov grb
2) Zvezdin grb
3) zez za Moggija i Serie B
4) zez za Juveov grb
5) tifosi napoletani

El Matador batte la zebretta je bila 1 od opcija, ali mi je to bilo malo opako. Lepsi zez ce da bude ovako. A i Sarajlija je dingospo covek, nemrem mu uradit neke gluposti.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jan 2011, 22:50

@juventus

slika

evo ti ova..manja je rezolucija...trebalo bi se bolje vidjeti od postojeceg :)
MaGiCa je napisao/la:Lepo je videti kako nam se drug Sarajlija prolepsao.
Toliko je samo experimentisao sa avatarima, da sam morao uskocit i pomoci mu da makar na mesec dana zaboravi menjanja. :lol:
Sta kaze oftamolog? Jel su okice opet zdrave?
Dobro je da se Sarajlija vratio. Nije isto sa njim i bez njega. :D
pa imao sam onaj grb sarajeva...planirao sam ga za stalno,da me ti nisi omeo :mrgreen:

A oko...bolje je hvala Bogu,al jos koristim terapiju ...Jedini problem je sto od sirenje zjenica ne vidm jasno na desno oko :cry: ..al kaze doktorica da to tako ide i da se ne brinem...jbg sta cu...valjda ce biti dobro.Hvala na pitanju...

@adinjo

i ja sam mislio da je suarez veliki potencijal...al opet,dublje kad sagledam stvari...holandska liga ne moze biti mjerilo..sjetimo se huntelaara,Alfonsa alvesa(gdje je on uopce :roll: ) i slicnih koji su zabijali po 50 golova :roll: :mrgreen: a u ligama 5 nista...ne kazem da je i to mjerodavno, ali bgm sto sam vidio protiv reala ili milana recimo, nije ni taj suarez neki igrac....

mislim da ga je L'pool vec kaparisao i da od toga nema nista....mi smo Dzeku trebali dovesti :evil:

@tony

hahah..jaka slika :mrgreen:

Jos jednom hvala magici na velikodusnosti,gdje mi je pustio da biram...najveci strah mi je bio da zeljin grb ne nosim :evil: :mrgreen: ovo ostalo moze nekako proci...

i tajnu da otkrijem...u slucaju da sam dobio opkladu...magica bi nosio ovaj avatar...

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jan 2011, 01:24

Danas naš "Il Principe" Claudio Marchisio proslavlja 25. rođendan i ovom prilikom mu želimo sve najbolje i da još dugo ostane sa nama.

Claudio Marchisio, je rođen 19. januara 1986. godine u Torinu.

U klubu je od svoje sedme godine kada je želeo da postane napadač, baš kao i njegov idol Alessandro Del Piero. Međutim, kada je imao 16 godina trener ga je pomerio na sredinu terena gde je zablistao.

Za prvi tim Juventusa zaigrao je u sezoni 2006/2007, kada je klub igrao u drugoj ligi. Debitova je protiv ekpie Martina u Kupu Italije, da bi kao starter počeo meč protiv Napolia novembra 2006. godine. Posle tog meča postao je jedan od najvažnijih igrača u postavci tadašnjeg trenera Didiera Deschampsa. Posle meča protiv Napolitanaca odigrao je svih 90. minuta u šest mečeva.

U sezoni 2007/2008 popularni Marcha poslat je zajedno sa Sebastiano Giovincom na kaljenje u Empoli. Posle dobro odigrane sezone vraćen je u Juventus pred početak sezone 2008/2009. Protiv Artmedie iz Bratislave, u kvalifikacijama za Ligu Šampiona zabeležio je svoj prvi ebropski nastup u timu Juventusa. Posle meča protiv Artmedie, kao starter je započeo i mečeve protiv Fiorentine i Milana. Pokazao se kao odlično rešenje na sredini terena. Nagrada za dobre partije nije mogla da izostane, proglašen je za igrača meseca Decembra.
Najčešće je uporeživan sa slavnim Juventusovim veznjakom Marcom Tardelliem.
Kada se sve sagleda pred ovim momkom je fantastična karijera. Sa njim u timu Juvents ne mora da brine za organizaciju igre.

Za selekciju do 20 godina zabeležio je jedan nastup, dok je za državni tim do 21 godine zabeležio 14 nastupa bez postignutog gola. Bio je i član reprezentacije Italije na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama u ekingu, odigrao je 4 meča i postigao jedan gol.

9. Juna 2008 godine oženio je dugogodišnju devojku Robertu.

Sretan rođendan i sve najbolje Marcha!
sarajlija, pokušao sam postaviti ovu drugu sliku za avatar ali kada smanjim kb previše bude mutna, ali hvala u svakom slučaju nije ni ova loša :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 19 jan 2011, 11:32

Volim da vidim kako se juve sam srozava ,pa koji ce mu vrag l.fabiano za 10+ mil kad ne moze da igra ni u sevilji a plus ima 31 godinu ,stvarno mi nije marotta jasan bolje je da saceka ljeto i da se nada da ce juve izboriti lp pa onda u kupovinu

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jan 2011, 14:41

CURVA SUD je napisao/la:Volim da vidim kako se juve sam srozava ,pa koji ce mu vrag l.fabiano za 10+ mil kad ne moze da igra ni u sevilji a plus ima 31 godinu ,stvarno mi nije marotta jasan bolje je da saceka ljeto i da se nada da ce juve izboriti lp pa onda u kupovinu
Ne smeju da se nadaju. Moraju da udju u LS po svaku cenu. Dve godine van LS su smrt za klub + Italija gubi 1 mesto, tako da ce biti krljanja za ta 3 mesta u narednim godinama.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jan 2011, 16:04

Fabiano je blizu dolaska,ostalo je jos da se klubovi dogovore oko obestecenja.

nazalost,ni LF nije mlad i u posljednje vrijeme ga muce povrede...inace....medju 3-4 strijelca u evropi kada je na nivou i zdrav.Kako samo zabija golove sa lakocom, nevjerovatno...al posljednju godinu dana je stagnirao zbog povreda i imao je problema sa stausom u Sevilli...pa je rizicna investicija.

Ako dodje,nadamo se da ce imati srece,vratiti formu i da ce biti na svom nivou..jer to je napadac svjetske klase.Nama je napadac neophodan jer LP se mora izboriti...

Del Neri spreman Amauriju dati još jednu šansu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2996.html

koji smo mi peh Amauri ce zabit 2 gola i ostati u Juventusu :lol: :roll: :mrgreen:

slika

Opet anketa medju navijacima..naravno,sada se slazem 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 jan 2011, 22:53

@sarajlija....dzeko je bio zelja broj jedan. Sad ga samo mozemo sanjati. Marotta je morao da bude veci igrac i da ide ALL-IN, da ga dovede na ljeto. Al' izgleda da ima druge planove sa dovodjenjem starih brazilaca :mrgreen:

Sto se tice Suareza...nezz, mene je on odusevio nekoliko puta. Kao sto rekoh ima sve sto jedan kompletan napadac treba da ima. Brzina, tehnika, udarac sa distance, skok-igra, umije da cita igru...What's not to LIKE? :D Ipak, on je po meni veci kalibar od Hunteller i Alonsa. Zamisli njega u spicu sa jednim dobrim second striker, koji bi ga "hranio" loptama ;)...nije sve smece sto izlazi iz Holandije (citaj Zlatan) :D

Pa sa njim bi i nas kapiten u 36 godini mogao da igra fantasticno, jer bi imao mogucnost da odigra loptu prema nekome, ko se fakticki krece i prati igru, za razliku od Stanila @ Ollia koji samo cekaju loptu na tanjir. Nezz, po meni bi nam Suarez dobro dosao. Ne mora bas on, ali neko kao on. To je ono sto nam treba.

Sta nam vrijedi vise ovo dovodjenje igraca preko 30+. To nam samo ostavlja problem na kraju sezone, kada bude previse starih napadaca, i na kraju ih se ne mozes rijesiti.
Nezz, prica se navodno o nekom "Barca.projektu"... satro forsiranje svoje primavere i dovodju mladih igraca, i onda procitas nesto tipa da je jedan Fabiano,Forlana,peti-deveti na pragu kluba...WTF!! :?

Brzina, teknika, kreativnost i mladost je ono sto ja zelim, to moze biti moj generalni odgovor na moje zelje. Ne trazim puno, skroman sam skroz! :D. Pozz!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jan 2011, 23:04

Dzeko nije bio realan transfer, kao sto nije ni Suarez.
Juve vise ne daje velike pare i velike plate, tako da je to skoro nemoguce.
Da je Dzeko hteo pod Juventusovim uslovima da dodje, sacekao bi leto po cenu neigranja u Wolfsima.
Nije hteo i otisao je za parama u City, kao sto su i svi ostali to uradili.
Juve je morao ovako da se pojaca, gomilom igraca, samo mislim da nisu trebali da puste Treza i da su morali da uzmu Cassana.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 jan 2011, 02:58

Protiv Rome u kupu, ne znam koji je datum odigravanja. Jel se sad igra kući i vani, jer se do sad igrala jedna utakmica?

FC Ljuta Krajina

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 20 jan 2011, 03:00

Suarez je naš, nemojte se džaba nadati 8-)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 jan 2011, 03:28

Stivi_Dzi je napisao/la:Suarez je naš, nemojte se džaba nadati 8-)
Moze nama Tores vama Suarez i svi zadovoljni :D

FC Ljuta Krajina

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 20 jan 2011, 15:28

juventus 0244 je napisao/la:
haha 50 milioncica i moze :D Nego sta mislite hoce li uprava juveta odluciti da otkupi ugovor Aquilani-a? :o
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 jan 2011, 15:51

The DocTOR!! je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
haha 50 milioncica i moze :D Nego sta mislite hoce li uprava juveta odluciti da otkupi ugovor Aquilani-a? :o
Aquilani u Torinu ostaje 90 %, jedino ako se ne bi sta promjenilo do kraja sezone.

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 jan 2011, 16:01

Transfer planovi Andrea Agnelia

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=709
U utorak je održan sastanak uprave Juventusa i ljudi zaduženih za financije, kao i savjetnika. Govorilo se o ovoj nastaloj godini, poslovnim i transfer planovima...

Najviše se govorilo o ljetnom prelaznom roku. Uprava je nagovjestila da će u ljetnom prelaznom roku u Juventus doći minimalno 3 igrača vrhunskog kvaliteta, s tim da će se još obaviti nekoliko manjih transfera.

Buffonova plata je jedan od problema. Naime, ona iznosi 6 miliona godišnje i s obzirom da je ugovor važeći do 2013, predstavlja zaista veliku cifru. Traži se način da se ova cifra smanji u zajedničkom dogovoru. Marco Storari po svemu sudeći će napustiti Juventus, ali još nije sigurno jer i Manninger je izrazio želju za odlaskom.

U odbrani je sve jasno. Traži se kvalitetan desni bek. Nije tajna da već dugo Dejan Joksimović, zajedno sa menadžerom Miloša Krasića, Markom Naletilićem, želi u Juventus dovesti Branislava Ivanovića iz Chelsea. U ovom slučaju cijena ne bi bila ispod 15 miliona. Dok se u drugoj opciji spominje Andreas Beck iz Hofenhaima, čija je cijena nekih 7-8 miliona.

U napadu će dosta zavisiti od prodaje trenutnih napadača koji su u timu. Ali ako planovi uprave budu tekli dobro, dva napadača bi trebali da dodju u Juventus.

Juventus doveo mladog rumuna

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=712
Juventus dugo traži mladog golmanom sa velikim talentom, koji bi u budućnosti postao prvi golman Stare dame. Potraga ih je dovela do Rumunije...

Mladi golman rumnskog nogometnog kluba CSM Ramnicu Valcea, Laurentiu Branescu,sa samo svojih 16 godina se našao na meti Juventusa, a sad već i postao član ovog velikog kluba. Juventus će za njega platiti 400000 eura.

Za ovog mladog golmana su bili zainteresovani Aston Villa i Manchester United. Medjutim ponuda Juventusa je bila ubjedljivija, jer su pored odštete, obećali i premije klubu.
Da li će ovaj Rumun biti kao Kirev i društvo preostaje da vidimo!

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jan 2011, 16:48

juventus 0244 je napisao/la:Protiv Rome u kupu, ne znam koji je datum odigravanja. Jel se sad igra kući i vani, jer se do sad igrala jedna utakmica?
26.1. je tekma u Torinu.samo jedna tekma se igra i navijacima rome je zabranjen dolazak u Torino radi sigurnosti :roll: :roll:

Ocekujem siguran prolaz... :P

Al prvo Sampdoria...ulazimo u seriju teskih utakmica i destekovani povredama :roll:

slika

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 jan 2011, 00:31

Biće zeznuto ovdje se lomi sezona, moramo iz ovih pet utakmica uzeti 11-12 bodova. Jer ukoliko ne bude tako biće još teže izboriti pozicije što vode u LP. Što se tiče ovog oko navijača Rome, kao da su izazivali incidente protiv Lacia, pa zbog toga. Ali bezveze je to treba li su ih pustiti da gledaju kako Juve dere vučicu :D .

Povredu su fakat nevjerovatne, nadam se da se samo broj povrijeđenih neće povećati.

Forza Juve!

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 jan 2011, 00:40

Bonucci: Pobijediti i nastaviti niz

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=716
Bonucci je mnogo optimističan u vezi Juventusa. Ubijedjen je da ova ekipa može stići daleko. Dao je izjavu, u kojoj je osvrnuo, pored ostalog ,i na utakmicu protiv Sampdorije...

"Oni će pokušati da pobijede, ali mi ćemo dati sve od sebe da mi pobijedimo i nastavimo naš put ka vrhu. Za razliku od one prve utakmice, oni su se promijenili, ali i mi smo takodje. U septembru smo bili u fazi navikavanja i sad smo se konsolidovali i možemo bolje. Oni su se umorili, jer su igrali kup utakmcicu, ali volja čini čuda, a oni će je imati mnogo. Tako je uvijek kad igrate protiv Juventusa."

Kritike na račun odbrane Juventusa se čuju svaki dan. Leo se osvrnuo na saradnju sa Chielinijem.
"Na skali od 1-10, mi smo na nekih 7 ili 8. Možemo još napredovati i to ćemo učiniti. Za mene je 2010 bila izuzetno pozitivna. Došao sam u Juventus, obukao sam takodje reprezentativni dres, i na kraju sam uvršten u Dream Team UEFA. Bilo je pravo iznenadjenje, nisam mislio da ću se naći u konkurenciji."

Leonardo je navijač Juventusa još od malih nogu, i to ne krije.
"Govori se da sam kao dijete bio interista, ali nije istina. Uvijek sam bio juventino."

Bonucci je priznao da je plakao kad je Juve izgubio finale Lige šampiona od Real Madrida, golom Mijatovića. Kaže da se nikad nije prežalio.

Pepe: Savršena izvedba nam je potrebna protiv Sampdorije

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3001.html
Bio je to miran tjedan bez ikakvih ometanja, idealan način da se pripremi za nedjeljnju utakmicu. Juventus je bio u mogućnosti da se usredotoči isključivo na utakmicu protiv Sampdorije...

Simone Pepe je govorio o utakmici u studiju za Juventus Channel gdje je bio specijalni gost tjedne emisije "Protagonisti."Ponekad ste u mogućnosti da radite cijeli tjedan bez ikakvih ometanja. Naravno da to nije normalno. Spremali smo se za tu utakmicu dobro."

Sampdorija nije bila tako sretna. Oni su igrali jučer u TIM Kupu protiv Udinesea."Gledao sam utakmicu -nastavio je Pepe- Sampdorija je igrala dobro. U nedjelju, ćemo igrati protiv važnih igrača, koji igraju kod kuće, a i imat će publiku iza sebe. Da bi ih pobjedili bit će nam potrebna savršena izvedba. U prvoj utakmici sam zabio svoj prvi gol u Juventusovom dresu, sada se nadam da ću postići svoj četvrti u prvenstvu."

Nakon utakmice u Genovi opet će biti jedan "normalan" tjedan. Tu će biti uobičajena utakmica sredinom sedmice gdje će Juve igrati u okviru TIM Kupa protiv Rome, a to će biti specijalna utakmica za Pepea koji je rodjen u Rimu."Za sada, mi samo razmišljamo o utakmici protiv Sampdorije. Znamo da će protiv Rome biti još jedan težak meč. U prvenstvu smo se dokazali i zaslužili smo više. Ovaj put, neriješeno neće biti dovoljno da se dodje do polufinala, trebat će nam nešto više."

Barzagli ipak pred vratima Juventusa

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=718
Kako navodi Sky odbrambeni igrač Wolfsburga Barzagli ipak bi u narednim danima mogao potpisati za Juventus. Ovo znači preokret situacije u korist Juventusa...

Ranije je Wolfsburg dao izjavu u kojoj je povukao Barzaglia sa tržišta. Time su bila zatvorena vrata Juventusu. Medjutim, igrač je održao dva sastanka sa Hoenesom i kako navodi Sky, uspio da ga uvjeri, da mu dozvoli odlazak.

Ne postoji još ništa službeno, ali navodno sve će se znati u sledeća 2-3 dana. U slučaju da se ovaj transfer dogodi, Nicola Legrotaglie odlazi sigurno iz Juventusa.
Bookmakers, sportska on line kladionica je uvrstila u ponudu ko će biti trener Juventusa sledeće sezone. Najviše šansi ima Gasperini...

Kako navode prognozeri ove kladionice, šanse da na klupi Juventusa i sledeće godine sjedi Luigi Del Neri su veoma male. Ove godine nije toliko uvjerljiv, i čak njegov Juventus posustaje u zadnjim kolima. Tako su uvrstili u ponudu ko će biti sledeći trener Juventusa.

Kvota na Del Nerija je ipak niska i iznosi 1,25. Slijedi ga Gasperini sa kvotom od 4,50, i Lippi 7,50. Na Ferraru i Vialija kvota je 15, Beniteza 20, Zolu 50, i na kraju najveće kvote su na Mourinha, Ranierija, i Zengu. Za svakog od njih kvota iznosi 75.

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jan 2011, 18:46

Sissoko navodno ima povredu koljena i moguce je da ce propustit mec sa Doriom.Nije dobro kada znamo da ce melo jos ovu tekmu pauzirati :roll: :roll:

A i dalje se spominje Sissokova prodaja u januarau,pa je vjerovatno to jedan od razloga zasto ovoliko polemika hocel igrat ili ne.Stvarno je nejasan njegov status....Protiv baria je bio najbolji a sljedece sedmice ga vec zele prodat :roll: :roll:

Spominje se huntelaar al takve gluposti ne zelim ni pisati.... :roll: :roll:

primjetno je da vlada dobra atmosfera u ekipi i svi su dosta optimisticni pred naredne tekme sto je vrlo bitno :)

Krasic u danasnjem interviewu izjavio da Juve jos uvijek moze do scudetta :) :) 8-)
Bonucci je priznao da je plakao kad je Juve izgubio finale Lige šampiona od Real Madrida, golom Mijatovića. Kaže da se nikad nije prežalio.

i ja sam tad prvi put plakao zbog juventusa :( :( :( dobro se sjecam....tacchinnardi uplakan na centru pa i mene povuklo :cry:

jbo majku, mi taj real jbemo uvijek al kad je najvise trebalo zijanili smo :(

slika

slika

Ne mogu se sjetit bas najbolje, kako se utakmica razvijala, al mislim da je vrlo izjednaceno bilo i da su oni imali tu srecu da zabiju prvi gol,sto se ispostavilo kao odlucujuce.

Sjecam se da je alex povrijedjen igrao tu tekmu....pa vjerovatno zato i zijanili.Igracki smo mislim bili jaci....

Inace,neki dan nesto razmisljam i neki zakljucak je da je lippi dosta ekspermentisao u tim finalnim utakmicama...pogotovo na racun del piera...

1996-Alex na klupi,usao u produzetku mislim iako je bio prvi strijeac ekipe u LP te sezone...
1997-ista prica....stavlja defanzivca porinija od pocetka tekme,mislim da je i tu sa 3 pozadi igrao :roll: a alexa drzi na klupi...jugovic-boksic-vieri...nesto kao 4-5-1 i 4-3-3 formacija...
1998-alex povrijedjen...lippi sa trojicom CB :roll: ...defanzivna taktika
2003-umjesto da alex puca prvi penal,on ga cuva za zadnji....da je on pucao prvi penal,ja sam siguran da bi dobili..jer bilo je vazno pogodit prvi penal..uvijek je to psiholoska prednost....jbo ga montero i zalayeta :roll:

Mislim da je dosta kalkulisao tu i previse defanzivne taktike postavljao.Trebao je malo rizikovati brate....jednostavno, mi smo trebali bar jos 2 lp osvojit..al nismo srece imali, a bgm sa ovog aspekta se i ne slazem sa nekim taktickim zamislima koje su se koristile u finalima...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 jan 2011, 18:55

Sto neces da komentarises Huntelara ? on je bolji od svih vasih napadaca koji su vam na raspolaganju trenutno...ne racunam Alexa,Hunti je meni pravo dobar igrac,mislim da bi vam bio super pojacanje...spominje se da bi dali Momu i nekih 6-8 miliona sto bi mogo bit dobar deal...

bolje njega dovest neg Fabiana koji ima 31 godinu...moje misljenje naravno :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jan 2011, 18:59

ma nije to sto je los igrac...naprotiv,smatram ga vrlo dobrim spicem..al nelogicno je da igrac koji je dosao ljetos,napusta salke u janurau i to glavni razlog je zelja da schalke uzme sissoka koji bi bio ukljucen u taj deal :roll: :roll:

Gdje ce ba..pa tek je doso covjek....dobro igra u schalkeu.

Na to sam mislio...trebo sam apostrofirat :mrgreen: :lol: :P

nego zadevera se sa ovim lippijevim taktikama...bgm sve mislim da nas je on dosta uprospastio u tim finalima :roll: :evil:

8-) :P

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.