Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Formula 1
Cekamo sad da vidimo zbog cega ce diskvalifikovati Ocona, mozda mu je kakav saraf bio labav.
Seb ni sa ilegalnim bolidom nije uspio prestici Ocona, jadno lmao
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
A dobro ljudi, pravila su tu da se postuju 
Previse se trosio pokusavajuci prestic Ocona i ostao je bez goriva nazalost, sam pao, sam se ubio..

Previse se trosio pokusavajuci prestic Ocona i ostao je bez goriva nazalost, sam pao, sam se ubio..
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
6 sati nakon utrke jos je u toku kmecanje

Jest Lewis nabio komplekse sta je ovo

Jest Lewis nabio komplekse sta je ovo

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Vjerujem da je ekipa znala šta se dešava, što ga nisu upozorili na vrijeme. Ja bih rekao da je ovo apsolutni kiks AM, a ne Sebastiana. Seb u odnosu na Ferrari pravi gospodin. Promijenio se ove sezone samo tako.
Joj kmečanja na temi od strane navijača Ferarija i bauštelaca iz Njemacke
Al im je Hamiltom nabio komplekse

Al im je Hamiltom nabio komplekse

Cry me a river
Oj boze me sacuvaj kazna za Bottasa +5 mjesta, kao i nedavno 10 sec za Hamiltona.
Dakle, kad vozis za mercedes isplati se igrati prljavo.
Mislim, da bi najrealnije nakon utrke pustiti video incidenta i dati mogucnost svakome od vozaca da kazu sta misle i koja je kazna.
Ovo trenutno nema pravde,pogotovo jer se radi o borbi za titulu izmedju maxa i hamiltona.
Mislim da je ocekivati da peres pocne raditi iste stvari jer kako sam napisao, isplati se igrati prljavo.
I tako provjeravati gorivo,doping, bolid,ma sve zivo.
Jedino sto sam vidio pozitivno danas svi otisli u box samo Hamilton na start utrke, kao da vidim da ga niko ne voli a posebno Alonso.
Dakle, kad vozis za mercedes isplati se igrati prljavo.
Mislim, da bi najrealnije nakon utrke pustiti video incidenta i dati mogucnost svakome od vozaca da kazu sta misle i koja je kazna.
Ovo trenutno nema pravde,pogotovo jer se radi o borbi za titulu izmedju maxa i hamiltona.
Mislim da je ocekivati da peres pocne raditi iste stvari jer kako sam napisao, isplati se igrati prljavo.
I tako provjeravati gorivo,doping, bolid,ma sve zivo.
Jedino sto sam vidio pozitivno danas svi otisli u box samo Hamilton na start utrke, kao da vidim da ga niko ne voli a posebno Alonso.
Priča se da je Lando saučesnik i da je namjerno postavio bolid tako da nakon dogovorenog udara od strane Botine isti direktno udari u Maxov bolid
Il Club più titolato al mondo!
Interesantno, prekid trajao 15 min i ako je izbaceno 6 auta, a proslu trku samo jedno auto 100m od Staze i prekid trajao 30min

Davno sam pisao , Srpski politicari i navijaci Merca = nema razlike.
Zanimljivo da nisu mogli taj jedan bolid iznijeti na vrijeme i napraviti zaštitu kao što je ranije bila u slučaju potencijalnog novog sudara. Šta fali ako neko pogine, pa ja.
Jel se Russel idući zabija u Maxa 

- Jakobsen91
- Kontakt:
Samo što prošlu trku prekid nije trajao zbog uklanjanja bolida nego zbog popravljanja zaštitne ograde. To su 2 različite stvari.
Praviš glupe i besmislene usporedbe.
Koliko je prekid trajao u drugim trkama kada su se sudarali bolidi? Inače, u moje vrijeme takve stvari su bile rijetkost da se ističe crvena zastava pa čak i nakon milion puta gorih sudara nego su se vozači vrtili čitavo vrijeme u krug.
Ja fan Marcedesa?

Inače od današnjih vozača su mi dragi jedino Kimi i Vettel.
Inače prekid je jučer trajao gotov 25 minuta.
Pogledaj video od 11:33 kada je istaknuta crvena zastava pa do 36:18 kada izlaze iz pit lanea.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.