FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
gomez je dobar ali nebi se snasao u bayernu.... a diego nije neki igrac ... bolje da osatne ribery...
ma diego nije los igrac ali vise od 15 miliona za njega ne treba dati. ne vrijedi vise, cak i 15 miliona je prevelika cifra za njegove kvalitete.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma sto se mene tice neka dodje i Diego i Gomez i Tevez, ali bayern ne smije prodati Riberiya. Covjek je masina
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ako tevez, gomez, toni vrijede oko 25-30 miliona sigurno diego vrijedi isto toliko ako ne i vise,jer covjek je majstor jedan od rijetkih koji zna sve s loptom...niccolo je napisao/la:ma diego nije los igrac ali vise od 15 miliona za njega ne treba dati. ne vrijedi vise, cak i 15 miliona je prevelika cifra za njegove kvalitete.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ccc kakvi igraci vrijede toliko para, pa smijesno, i ja mislim da je diego bolji od te trojice.neno#4 je napisao/la:ako tevez, gomez, toni vrijede oko 25-30 miliona sigurno diego vrijedi isto toliko ako ne i vise,jer covjek je majstor jedan od rijetkih koji zna sve s loptom...niccolo je napisao/la:ma diego nije los igrac ali vise od 15 miliona za njega ne treba dati. ne vrijedi vise, cak i 15 miliona je prevelika cifra za njegove kvalitete.
e ovi igraci treba da se spominju na temi precijenjeni igraci a ne igraci tipa cristiano ronaldo i gerard.
Diegov otac riješio sve nedoumice: Kakav Bayern, moj sin će igrati za Juventus
"Postoji još jako sitni detalji koji dijele Diega od Juventusa. Čuo sam za priče o Bayernu, ali one nemaju nikakve veze s istinom. Moj sin će sigurno sljedeće sezone igrati u Juventusu."
"Postoji još jako sitni detalji koji dijele Diega od Juventusa. Čuo sam za priče o Bayernu, ali one nemaju nikakve veze s istinom. Moj sin će sigurno sljedeće sezone igrati u Juventusu."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Van Gaal novi trener Bayerna. U petak predstavljanje. A sto se tice Diega, prema pisanju njemacke navodno je dogovoren prelazak u Bayern, dok talijani tvrde drugo. Diego je stvarno klasa, vec dugo Bayern nema pravog pleja, pravu 10, a jos kad bi Ribery osto...mada prema pisanju spanskog lista AS dogovoren je prelazak Riberija u kraljevski klub. Takodje se pise i o razmjeni Toni - Yoann Gourcuff. Sta ce biti od svega ovoga, znat cemo za par dana.
Van Gaal došao.
Diegov manager laže
Dok je to rekao Diegov otac je išao u Munchen te pričao sa upravom Bayewrna i sve je potvrđeno, Diego dolazi u BAyer i u sljedećih nekoliko dana će se svi izjasniti.
Bayern veoma zainteresiran za Urby Emanuelsena da igra lijevog beka tako da bi Phillip Lahm moga igrati na svojoj dragoj prirodnoj poziciji desnoga beka.
Diegov manager laže
Dok je to rekao Diegov otac je išao u Munchen te pričao sa upravom Bayewrna i sve je potvrđeno, Diego dolazi u BAyer i u sljedećih nekoliko dana će se svi izjasniti.
Bayern veoma zainteresiran za Urby Emanuelsena da igra lijevog beka tako da bi Phillip Lahm moga igrati na svojoj dragoj prirodnoj poziciji desnoga beka.
I ja mislim da je ovo laz za juve, jer Henes je vec nekoliko puta rekao da Diego dolazi u Bajern, a i sam Van Gaal je rekao da ako preuzme Bayern da zeli vidjeti u svojoj ekipi Diega. Danas je takodje objavljena informacija da Bayern vec duze vrijeme prati krilnog igraca Wigana, Valenciu, koji je takodje na meti Reala i Man utd
Emanuelsen, Suarez i onaj kapite AZ-a su dobri igrače iako mi se Suarez ne sviđa. Njih želi Van Gaal
- bistrikboy
- Kontakt:
Iako mislim da nam jos jedan vezni nije potreban,schaars je odigrao super sezonu,suarez je meni super,tip igraca kakav nam treba,emanuelson bi bio zanimljiv ima fin sut,slobodnjak,tehniku,vidjecemo,tek kada van gaal stigne znat cemo viseRz88 je napisao/la:Emanuelsen, Suarez i onaj kapite AZ-a su dobri igrače iako mi se Suarez ne sviđa. Njih želi Van Gaal

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kad će početi ova nova sezona jedva čekam hehe. Imam neki osjećaj da ćemo akoBogda izgubiti samo 1 utakmicu sljedeću sezonu. Biti će zanimljivo kako će se odvijati situacija.
To oko Diega su "patke" i time se pokusava pomoci igracu da isposluje sto bolje uslove, jer kada se pusta takva vijest(npr. da prelazi u Juventus) to se radi ciljano ne bi li Bayern ponudio vecu platu, vece obestecenje i obratno.
Mislim da Diego, a posebno njegov babo, poznaju situaciju bolje nego mi i kada sve saberu i oduzmu(od oduzimanja bodova zbog namjestanja utakmica pa do finansijske situacije kod Juveta) izabrace Bayern koji ima i jare i pare-lovu i ime
Mislim da Diego, a posebno njegov babo, poznaju situaciju bolje nego mi i kada sve saberu i oduzmu(od oduzimanja bodova zbog namjestanja utakmica pa do finansijske situacije kod Juveta) izabrace Bayern koji ima i jare i pare-lovu i ime

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Kakav crni Bayern, Diego je Juventusov

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Ma samo easy, saznat će se kad tad.
Diego: «Ich bin mit Juventus Turin klar»
HAHAHAHHAHAHHAHAH

HAHAHAHHAHAHHAHAH

Ali postoje minimalne sanse sa ipak dode kod nas.Rz88 je napisao/la:Ma samo easy, saznat će se kad tad.
HAHAHAHHAHAHHAHAH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo sad su i na zvanicnoj bayernovoj stranici potvrdili da dolazi Van Gaal
****, znao sam da nece kod nas ... Ali nema veze da nam hoce doci Gourcuff hoce Milan za njega Tonia, i on je strasan igrac evo citam na goal.com da je izabran za najboljeg igraca godine u Francuskoj ... Jako je Mlad 22 godine, a sta ce nama Toni maneken, nek dodje Suarez igra odlicno u Ajaxu ...
Naravno jer još nigdje nije potpisao. Rekao je da ako mu Bremen kaže da ode u Bayern da će ići jer on se dogovorio sa Klubom ali još se klubovi moraju oko cijene dogovoriti 24.5 miliona eura tj je ponuda. Bayern ima vremena do Petka da se izjasni, ma dosadile su mi ove špekulacije i onaj kreten od Rummenigea koga najviše mrzim, on i njegove glupe izjave, nije on ni za NFS-BiH.
Kako god bilo, volio bih Diega da vidim u Bayernovom dresu i ako ne dođe opet imam photoshop

Kako god bilo, volio bih Diega da vidim u Bayernovom dresu i ako ne dođe opet imam photoshop

Sto se tice trenera, to je gotova stvar, nisu mu lose zelje, Suarez,Emanuelson i Schaars ... Kad bi doso jos golman i Gourcuff odlicno bi bilo
Mozeli mi neko reci sta je sa TYMOSCHUKOM ??? Oceli dolaziti u Bayern? Znam da je bio izjavio da je htio u Bayern samo radi Klinsmana ...

Mozeli mi neko reci sta je sa TYMOSCHUKOM ??? Oceli dolaziti u Bayern? Znam da je bio izjavio da je htio u Bayern samo radi Klinsmana ...
U nas dolazi Diego i tačka.
Ja vjerujem u potpunosti Bildu.
Verhandlungs-Chaos oder Poker-Taktik?
Der Wirbel um den Wechsel von Diego (24). Jetzt treibt der Werder-Spielmacher seine Ablöse hoch.
Plötzlich behauptet Diego in der „Kreiszeitung Syke“: „Ich bin mit Juventus Turin klar.
Wenn sich die Klubs einig sind, dann werde ich auch sagen: Ich spiele nächste Saison bei Juventus Turin.“
Aber BILD weiß: Diego geht zu den Bayern.
Erst am Montag trafen sich die Bosse Uli Hoeneß, Karl-Heinz Rummenigge und Karl Hopfner sowie Chef-Scout Wolfgang Dremmler im Hotel „Vier Jahreszeiten“ in München mit Diegos Vater Djair da Cunha und zwei Beratern. Demnächst soll der Brasilianer beim Meister einen 4-Jahres-Vertrag unterschreiben.
Warum soll jetzt plötzlich alles mit Juve perfekt sein? Reine Poker-Taktik.
So treibt Diego seine Ablöse (bislang 25 Mio) hoch, von der er selbst 15 Prozent kassiert. Und er kann so helfen, dass bei seinem Noch-Klub Werder mehr Ablöse-Geld in die Kasse fließt...
Samo lik diže sebi cijenu jer dobija 15% od transfera, pametan je ali tako pomaže i Werderu. Ostaje da vidimo akoBogda šta će se desiti. Kakav Francuz 22 godine najbolji u Francuskoj, meni je on bezveze igrač, gledao sam ga par puta i niđe veze, prosječan igrać.
Timo je Bayernov igrač isto kao i Olić, i to je to, zato ne vidim što žele ovog prosječnog igrača iz Az-a koji ima samo 8 nastupa za Holandsku repku.
Ja vjerujem u potpunosti Bildu.
Verhandlungs-Chaos oder Poker-Taktik?
Der Wirbel um den Wechsel von Diego (24). Jetzt treibt der Werder-Spielmacher seine Ablöse hoch.
Plötzlich behauptet Diego in der „Kreiszeitung Syke“: „Ich bin mit Juventus Turin klar.
Wenn sich die Klubs einig sind, dann werde ich auch sagen: Ich spiele nächste Saison bei Juventus Turin.“
Aber BILD weiß: Diego geht zu den Bayern.
Erst am Montag trafen sich die Bosse Uli Hoeneß, Karl-Heinz Rummenigge und Karl Hopfner sowie Chef-Scout Wolfgang Dremmler im Hotel „Vier Jahreszeiten“ in München mit Diegos Vater Djair da Cunha und zwei Beratern. Demnächst soll der Brasilianer beim Meister einen 4-Jahres-Vertrag unterschreiben.
Warum soll jetzt plötzlich alles mit Juve perfekt sein? Reine Poker-Taktik.
So treibt Diego seine Ablöse (bislang 25 Mio) hoch, von der er selbst 15 Prozent kassiert. Und er kann so helfen, dass bei seinem Noch-Klub Werder mehr Ablöse-Geld in die Kasse fließt...
Samo lik diže sebi cijenu jer dobija 15% od transfera, pametan je ali tako pomaže i Werderu. Ostaje da vidimo akoBogda šta će se desiti. Kakav Francuz 22 godine najbolji u Francuskoj, meni je on bezveze igrač, gledao sam ga par puta i niđe veze, prosječan igrać.
Timo je Bayernov igrač isto kao i Olić, i to je to, zato ne vidim što žele ovog prosječnog igrača iz Az-a koji ima samo 8 nastupa za Holandsku repku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.