tu sam … ko je sretan ni u hali nije gladan

ali neka, sad mu se sve serviralo na tacni, neka istrči trku života i možemo komotno titovu u tukinu preimenovat

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Salim se ja malo brate
naravno, em bi značilo obromno olakšanje em bi je donio najbolji sportaš koga imamo i to u apsolutnom bazičnom sportu, ali ja iskreno ne vjerujem u to bez obzira na to da se sve poprilično otvorilo i apsolutno svi finalisti mogu do medalje. jednostavno ove godine nije na tom nivou.
Onda Lana u Parizu osvaja u drugom bazičnom sportu.jestamaji je napisao/la: ↑01 avg 2021, 15:02naravno, em bi značilo obromno olakšanje em bi je donio najbolji sportaš koga imamo i to u apsolutnom bazičnom sportu, ali ja iskreno ne vjerujem u to bez obzira na to da se sve poprilično otvorilo i apsolutno svi finalisti mogu do medalje. jednostavno ove godine nije na tom nivou.
ali šansa je tu, nada umire posljednja![]()
![]()
Ma što se zamaraš, bitno je da mi znamo istinu kao i svi oni koji mogu pogledati kako je utrka izgledala.atomac123 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 15:07https://www.--- SPAM ---/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2294417
Znao sam, zaista pored ovakvih komsija nama neprijatelji ni ne trebaju.
“Njih dvojica su pala 200 metara pred ciljem i to je najbolje iskoristio Tuka koji je prestigao u završnici Britanca Elliotta Gilesa i tako prošao u finale s Kenijcem Fergusonom Rotichem.”
Svaki uspjeh se minimizira i jos na to laze i petlja. Tuka nikog nije prestigao zahvaljujuci padu ove dvojice na kraju nego je citavu utrku drzao drugo mjesto, a ovi sto su pali su bili u trenutku pada 4. i 5. cini mi se. Od indexa nekako ne ocekujem ovako nesto ali svako malo me demantuju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.