Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jan 2011, 00:18

izgleda 29 mill.eura 4 godine ugovor 75 000 sedmicno :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jan 2011, 00:19

Hoce li se zavrsiti vise ova sapunica ?! :|

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jan 2011, 00:21

hehe moguce je da se zavrsi neda ga Ajax ispod 25 milki funti vjerovatno ovo otezanje trajalo zato sto smo im uvaljivali Babela :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Tracy McGrady #1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy McGrady #1 » 20 jan 2011, 00:24

VELA je napisao/la:Fee for Luis Suarez reportedly agreed to LFC. Personal terms being sorted out now. Babel is part exchange.
Valjda je ovo vise zavrseno na vecini foruma i stranica pise da su se dogovorili. Tracy Welcome
Hvala...ma dovodimo suareza sto posto

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 20 jan 2011, 00:24

Stani sad meni nista nije jasno.. Zar nije Babel otisao u Hoefenhajm i kako odjednom da bude on u ugovoru?
ovaj link meni ne radi sto ste postavili za suareza
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jan 2011, 00:27

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Stani sad meni nista nije jasno.. Zar nije Babel otisao u Hoefenhajm i kako odjednom da bude on u ugovoru?
Nije, navodno je nesto zakazalo. Najvjerovatnije da smo odustali od predaje Babela Hoffenhaimu planirajuci ga
ponuditi Ajaxu uz pare . ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jan 2011, 00:30

pa da Babel se uvaljuje Ajaxu uz vecu sumu dinara to je gotovo za koji dan ako ne i sutra samo sacekati malo i to ej to...Mislim da je vrijeme da se predje na nekog drugog igraca,zar ne :mrgreen: :mrgreen: 8-) mislim na diskusiju 8-)

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 20 jan 2011, 00:31

Ne znam sto sad dizete toliku euforiju, polako samo, mozda cete se bezveze razocarati, osim ako ima neki intervju vlasnika da su pregovori pri kraju.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 jan 2011, 00:33

Ko se smije sa mnom kladiti da Suarez sutra dolazi u Liverpool? ;-)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 20 jan 2011, 00:40

Ja mislim da cemo sutra slaviti na forumu, previse se prica da bi bilo fake :?
jedan zanimljiv post sa drugog foruma :

Is it just me or is anyone watching SSN and hoping for the yellow 'Breaking News' flash to show up saying 'Liverpool agree deal for Suarez'...
:lol: :lol: :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 20 jan 2011, 00:53

Rizah je napisao/la:Ko se smije sa mnom kladiti da Suarez sutra dolazi u Liverpool? ;-)
U šta god hoćeš da neće nikako doći.
You'll never walk alone.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 20 jan 2011, 00:58

Hebo Seherzadu sta je ovo ovdje , oplakali Babela kad ono nije ni otisao lik , Suareza vec hoce da tetoviraju a ni blizu dolaska , nemojte postavljati price iz expresa i slicnih tabloida !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 jan 2011, 01:03

volimliverpool je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Ko se smije sa mnom kladiti da Suarez sutra dolazi u Liverpool? ;-)
U šta god hoćeš da neće nikako doći.
Ja kažem da danas ( četvrtak ) ili sutra ( petak ) Suarez dolazi u Liverpool, a eto ti kažeš da nikako ne dolazi.
Onaj ko izgubi u potpisu će morati nositi 7 dana ja navijam za Manchester United, boldirano, najvećim fontom slova da svi vide. Ok?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 20 jan 2011, 01:08

Može ovako,ja kažem da neće doći danas (četvrtak) ili sutra (petak),ostali dani su nebitni,može tada doći.Ti kažeš da će doći danas ili sutra,ja kažem ne dođel' u subotu ti stavljaš taj potpis,može?
You'll never walk alone.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 20 jan 2011, 01:21

SSN SUAREZ MEDICAL 2MORO
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 jan 2011, 09:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Stani sad meni nista nije jasno.. Zar nije Babel otisao u Hoefenhajm i kako odjednom da bude on u ugovoru?
Nije, navodno je nesto zakazalo. Najvjerovatnije da smo odustali od predaje Babela Hoffenhaimu planirajuci ga
Klub je dopustio babelu da pregovara sa Hoffenhaimom i sad je sve do njega, klub nema veze s tim, a nije tajna da Babel vise zeli preci u ajax, pa postoje velike mogucnosti da babel odbije hoffenhaim da bi otisao u ajax, naravno ako dođe do dogovora između Liverpoola i ajaxa i ako ajax zeli babela nazad
Nadam se da se nece ponoviti slucaj insua, kada smo prihvatlili ponudu fiorentine ali inusa ih je odbio i na kraju za njega necemo dobiti ni bona, koliki debil moras biti da posaljes mladog igraca koji se moze dobro prodati na posudbu godinu dana iako znas da je jos samo tu godinu vezan ugovorom :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 20 jan 2011, 10:06

Liverpool are involved in a tough negotiating battle with Ajax over Luis Suarez with the clubs understood to be more than £8m apart on price for the Uruguay international.

The Independent
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 20 jan 2011, 10:14

Slazem se sa Rizom, mozemo ga danas ili sutra ocekivati kako stoji pored Kennyija i drzi dres LFC-a. 8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2011, 11:09

YNWA je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Klub je dopustio babelu da pregovara sa Hoffenhaimom i sad je sve do njega, klub nema veze s tim, a nije tajna da Babel vise zeli preci u ajax, pa postoje velike mogucnosti da babel odbije hoffenhaim da bi otisao u ajax, naravno ako dođe do dogovora između Liverpoola i ajaxa i ako ajax zeli babela nazad
Nadam se da se nece ponoviti slucaj insua, kada smo prihvatlili ponudu fiorentine ali inusa ih je odbio i na kraju za njega necemo dobiti ni bona, koliki debil moras biti da posaljes mladog igraca koji se moze dobro prodati na posudbu godinu dana iako znas da je jos samo tu godinu vezan ugovorom :roll:
ma drug đaba pišeš to sve... ja sam to juce u par navrata pisao pa opet nekom nije jasno zasto babel nije u njemackoj. nije on rob liverpoola pa da ako oni prihvate ponudu on mora ici u taj klub. njemu se ide u ajax i klub treba to da mu omoguci.

ja nikad necu zaboraviti kako je bent svojevremeno poludio na upravu tottenhama kad je htio u sunderland a oni ga slali u west ham.

"As far as I am concerned, Babel isn't going to make a final decision on his next club this week. I don't expect a speedy decision."

Liverpool left-back Paul Konchesky could reportedly be loaned back to Fulham.

The 29-year-old was brought in by former boss Roy Hodgson during the summer, but has since failed to live up to the expectations.

His performances even saw the supporters sarcastically cheered him off when he was substituted during the defeat to Wolves.

Now The Mirror reports that the Reds are willing to loan the player back to the Cottagers, with the London-based outfit having doubts over the form shown by Carlos Salcido.

If Konchesky is to leave Liverpool for another club in the Premier League, he can only play for Fulham since he made one appearance for them before joining the Merseyside club - as no player can play for three top flight teams during the course of one season

bolton doveo D. Wheatera znaci mogao bi ih Cahill napustiti
You are someone else I am still right here

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 20 jan 2011, 12:47

fera je napisao/la:
bolton doveo D. Wheatera znaci mogao bi ih Cahill napustiti
Ma Coyle trazi 20 miliona funti za Cahilla. Pa sta on misli da je on Rio Ferdinand u najboljim danima? Smijesno.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: ackeey i 3 gosta.