TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: TV-all about
Momci ima li neko iskustva sa Hisense TVom?
Prodavač mi kaže da je to sad Gorenje preuzeo ili šta već, da su u rangu LGa, ovo ono... Ali volio bih čuti iz prve ruke iskustva, ili bar od nekog ko se razumije u ovu temu.
Prodavač mi kaže da je to sad Gorenje preuzeo ili šta već, da su u rangu LGa, ovo ono... Ali volio bih čuti iz prve ruke iskustva, ili bar od nekog ko se razumije u ovu temu.
hisense je vlasnik gorenja oni nisu losi i imaju dobrih televizora posebno u qled segmentu imaju fin izbor za te parebavarian_bk je napisao/la: ↑24 jun 2021, 15:23Momci ima li neko iskustva sa Hisense TVom?
imas recenzije na benchmarku za ove qled modele sto su kof nas u ponudi imaju svoj operativni sustav i imaju eon ako ti je do toga
Imam neki tv Telefunken android i sad što se tiče neta imam youtube i par aplikacija koje su došle uz tv nemogu nikako da se logujem na trg play izbacuje me ,pa me zanima dali postoji neki način da se u tv ubace nove aplikacije dali treba kakav dodatni resiver ili nešto tako....
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Možeš skinuti apk fajlove i instalirati da zaobidjes playstoreKEC je napisao/la: ↑15 jul 2021, 20:18Imam neki tv Telefunken android i sad što se tiče neta imam youtube i par aplikacija koje su došle uz tv nemogu nikako da se logujem na trg play izbacuje me ,pa me zanima dali postoji neki način da se u tv ubace nove aplikacije dali treba kakav dodatni resiver ili nešto tako....
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ugasi Vučko SK boga mi, uze im i engleze
Ko prenosi Dinama? Gledam Arene i vidim da će prenositi samo Celtic. HRT zatamnjen na sva sportska dešavanja.
SK je uništavao Arenu, a sada je obrnuta situacija. Meni je svejedno, imam i jedno i drugo, što više sporta, to bolje za relaksaciju.
SK je uništavao Arenu, a sada je obrnuta situacija. Meni je svejedno, imam i jedno i drugo, što više sporta, to bolje za relaksaciju.
Dinamo prenosi HNTV. Mislim da oni imaju jedini prava na Dinamove utakmice u Europi.
Okej, hvala.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Našao sam link za stream, vodi Dinamo, hvala vam.
Kako ih je unistavao bgt ...jedni imali Ligu prvaka , evropsku ligu , talijane i francuze i rukomet ..drugi engleze , spance i Nba i F1
Ovo sad je monopol zivi da je arena sve pokupila ...
Na Moja tv uvrsten kanal Nova Bh 

- feniksptica
- Kontakt:
Kako BHTelecom ne zna osjetit trenutak da drmne ozbiljnu lovu da poboljsa internet i da **** sve druge. Sto se tice televizije ne moze im niko opepelit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Planirao sam uzeti neki tv do 800-900km. Malo sam istrazivao i pronasao Samsung TU8000 (50inch verzija) za 840km. Ima li neko iskustva sa ovim TV-om i da li cijena opravdava ono sto pruza?
Cijena nije opravdana. Za te pare mozes uzeti TU8000 55. Naravno ako u kesu placas
Max Allegri
Nisam mogao da nadjem jeftinije kod nas. Pogledao sam na ofc stranici Samsunga i ova 50inch verzija vrijedi 770km.
Ukoliko znas neki shop koji prodaje po toj cijeni bio bi jako zahvalan!
Pogledaj na olx. Iz zenice su momci, u guzvi sam pa ne mogu da ti nadjem. 820KM 55'Hare1902 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 13:14Nisam mogao da nadjem jeftinije kod nas. Pogledao sam na ofc stranici Samsunga i ova 50inch verzija vrijedi 770km.
Ukoliko znas neki shop koji prodaje po toj cijeni bio bi jako zahvalan!
Max Allegri
50 mi je knap 55 mi je previse zbog mjesta gdje ce TV biti postavljen. Ovaj od 50 sam nasao na OLX mislim da je mobnet firma iz Tuzle. Tako da treba iskljucivo verzija od 50.Mig_Mig je napisao/la: ↑01 avg 2021, 13:19Pogledaj na olx. Iz zenice su momci, u guzvi sam pa ne mogu da ti nadjem. 820KM 55'
Onda nadji 50najjeftiniju.Hare1902 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 13:2250 mi je knap 55 mi je previse zbog mjesta gdje ce TV biti postavljen. Ovaj od 50 sam nasao na OLX mislim da je mobnet firma upravo iz Tuzle. Tako da treba iskljucivo verzija od 50.

Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.