Jel zna neko ko je ovaj mali između Ivkovića i Marenzzija,bio je tu i protiv Borca
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Savez je objavio da nas je večeras bilo 4250Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:30Gledajuci slike, bilo nas je 5000 5500? Ako se ne varam
Ma Subasic zna sve sa loptom nego je zavaljen opet na krilu .Mali Beca je dobarmaldini3 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:35Vazna pobjeda danas. Procitah da je neko napisao da je Beca najslabiji igrac danas????? Al nismo svi isti i ne dozivljavamo utakmicu isto. Subasic po meni ne zasluzuje mjesto u prvoj ekipi Gasal bi trebao dobiti sansu
Idemo dalje jako borbeno pa sta bude
Volim te Željo
Ma brate nije Subasic tu od ove sezone pa da nesto mozemo ocekivati novo. Igrao ne dosta utakmica i prosle sezone nista nije pokazao. U ove 3 ubjedljivo najlosiji igrac opet kazem po mom misljenju.KANA je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:43Ma Subasic zna sve sa loptom nego je zavaljen opet na krilu .Mali Beca je dobarmaldini3 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:35Vazna pobjeda danas. Procitah da je neko napisao da je Beca najslabiji igrac danas????? Al nismo svi isti i ne dozivljavamo utakmicu isto. Subasic po meni ne zasluzuje mjesto u prvoj ekipi Gasal bi trebao dobiti sansu
Idemo dalje jako borbeno pa sta bude
Volim te Željo![]()
Od juniora definitivno najbolje se pokazali Beća i Drina
6500, 7000 ako ja nisam lud al minimalno nas je toliko bilo. Svaka cast momci, igra sa puno gresaka al se tri bobe pisu. Beća, Drina, Juričić, Blažević 4 najbolja igraca za sad.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:30Gledajuci slike, bilo nas je 5000 5500? Ako se ne varam
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Levin i 62 gosta.