Evo potencijalnog olimpijca

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
u jebote, ko ben johnsonTheChief je napisao/la: ↑31 jul 2021, 16:07Reactionjestamaji je napisao/la: ↑31 jul 2021, 15:19srušila danas u dvije trke lični rekord za 16 stotinki sa 0.6m u prsa …. jes da je bila strašno brza trka ali tu nisu čista poslalegenda reala je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:49sad za ovu Ajlu navijamo jel, mozemo li nju racunati ko nasu, hoce li nam donjeti prvu medalju
EDIT:
peta na kraju izjednacila najbolji nas rezultat![]()
![]()
![]()
za tvoju informaciju mi ni saveza nemamo.Harika je napisao/la: ↑31 jul 2021, 17:27https://sportsport.ba/ostali-sportovi/a ... kio/404818
Evo potencijalnog olimpijca![]()
Nista buraz nek se raja sa foruma okupi i registruje savezjestamaji je napisao/la: ↑31 jul 2021, 17:47za tvoju informaciju mi ni saveza nemamo.Harika je napisao/la: ↑31 jul 2021, 17:27https://sportsport.ba/ostali-sportovi/a ... kio/404818
btw, momak iz sarajeva je zbog toga trostruki prvak hrvatske u maču a u hrvatskoj je bio samo na moru i možda na ekskurziji
mi smo na nivou čada i južnog sudana
Haha, ja neki dan bas o ovome razmisljao!Harika je napisao/la: ↑31 jul 2021, 17:52Nista buraz nek se raja sa foruma okupi i registruje savezjestamaji je napisao/la: ↑31 jul 2021, 17:47za tvoju informaciju mi ni saveza nemamo.Harika je napisao/la: ↑31 jul 2021, 17:27https://sportsport.ba/ostali-sportovi/a ... kio/404818
btw, momak iz sarajeva je zbog toga trostruki prvak hrvatske u maču a u hrvatskoj je bio samo na moru i možda na ekskurziji
mi smo na nivou čada i južnog sudana![]()
Prošle Olimpijske igre je u kvalifikacijama imao treće najbolje vrijeme, na kraju završio 12. Sad ima 12. najbolje vrijeme, znači mora završiti treći.
Nedžad je stvarno imao nafaku samo takvu. Na kvalifikacijskom turniru nije imao ni jedno jako ime, a onda i na OI u prvoj borbi dobije za protivnika lika koji nikako ne zaslužuje biti tu. Mislio sam reći da je dobro prošao i u drugoj borbi, ali sam onda vidio da je Wael dva-tri turnira prije Igara pobijedio dvostrukog osvajača olimpijske medalje Denisenka. Tako da, što se tiče te borbe, stvarno respect.totasef1 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:06Ma nema nista od medalje ni ove Olimpijske igre. Nama su jedine sanse u buducnosti za medalju u borilackim sportovima. Malo srece u zrijebu sa dobrom pripremom i moze se doci do medalje. U Atletici i plivanju je jednostavno konkurencija prejaka. Ekipni sportovi takodjer nista a u ostalim sportovima smo nepostojeci.
TopRemove je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:20Nedžad je stvarno imao nafaku samo takvu. Na kvalifikacijskom turniru nije imao ni jedno jako ime, a onda i na OI u prvoj borbi dobije za protivnika lika koji nikako ne zaslužuje biti tu. Mislio sam reći da je dobro prošao i u drugoj borbi, ali sam onda vidio da je Wael dva-tri turnira prije Igara pobijedio dvostrukog osvajača olimpijske medalje Denisenka. Tako da, što se tiče te borbe, stvarno respect.totasef1 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:06Ma nema nista od medalje ni ove Olimpijske igre. Nama su jedine sanse u buducnosti za medalju u borilackim sportovima. Malo srece u zrijebu sa dobrom pripremom i moze se doci do medalje. U Atletici i plivanju je jednostavno konkurencija prejaka. Ekipni sportovi takodjer nista a u ostalim sportovima smo nepostojeci.
Ali htio sam reći da su mu se stvari baš fino posložile, recimo Marija Štetić je trenutno puno bolja takmičarka u svojoj kategoriji. Ove godine je pobijedila jake protivnice, svjetsku prvakinju i osvajačicu olimpijske medalje, Nedžad još nema ni blizu tako velik skalp (a radio je s dosta takvih). Fazon je što je Štetić na kvalifikacijskom turniru već u drugoj borbi za protivnicu imala osvajačicu olimpijskog srebra i paf, nije uopće ni otišla.
Kao što ne bi otišao ni Nedžad da je imao nekog takvog ranga na kvalifikacijskom turniru, potvrdu toga smo vidjeli u polufinalu i u meču za bronzu gdje je poražen stvarno ozbiljnom razlikom.
Samo nastojim biti realan, ja volim Nedžada i sve naše takmičare, on će ako Bog da donijeti dosta velikih medalja u BiH. Međutim, što se tiče cijele situacije oko Olimpijskih igara, stvari tako stoje.TheChief je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:31TopRemove je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:20Nedžad je stvarno imao nafaku samo takvu. Na kvalifikacijskom turniru nije imao ni jedno jako ime, a onda i na OI u prvoj borbi dobije za protivnika lika koji nikako ne zaslužuje biti tu. Mislio sam reći da je dobro prošao i u drugoj borbi, ali sam onda vidio da je Wael dva-tri turnira prije Igara pobijedio dvostrukog osvajača olimpijske medalje Denisenka. Tako da, što se tiče te borbe, stvarno respect.totasef1 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:06Ma nema nista od medalje ni ove Olimpijske igre. Nama su jedine sanse u buducnosti za medalju u borilackim sportovima. Malo srece u zrijebu sa dobrom pripremom i moze se doci do medalje. U Atletici i plivanju je jednostavno konkurencija prejaka. Ekipni sportovi takodjer nista a u ostalim sportovima smo nepostojeci.
Ali htio sam reći da su mu se stvari baš fino posložile, recimo Marija Štetić je trenutno puno bolja takmičarka u svojoj kategoriji. Ove godine je pobijedila jake protivnice, svjetsku prvakinju i osvajačicu olimpijske medalje, Nedžad još nema ni blizu tako velik skalp (a radio je s dosta takvih). Fazon je što je Štetić na kvalifikacijskom turniru već u drugoj borbi za protivnicu imala osvajačicu olimpijskog srebra i paf, nije uopće ni otišla.
Kao što ne bi otišao ni Nedžad da je imao nekog takvog ranga na kvalifikacijskom turniru, potvrdu toga smo vidjeli u polufinalu i u meču za bronzu gdje je poražen stvarno ozbiljnom razlikom.![]()
![]()
Sad ces biti proglasen hejterom.
Medalju na OI ne uzimaju najbolji na svijetu nego najbolji/u najboljoj formi tog dana.
Iste ko ovi periguzani dijasporski na forumu.
ElCartel11 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 02:25Trebamo ojačati ragbi repke. Tu se igra na sirovu moc, nema taktiziranja, nema tehnike, znaci samo hrvanje za to smo pravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.