Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
nije ni meni jasno sto dizu loptu kad je veca sansa dati gol laganim sutem po zemlji...miky_hz je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto igraci dizu loptu kad pucaju,gadjaju neke raslje i nesto slicno,kad ti je bog dao da po zemlji kulturno u cosak pogodis
zato sto ako je lopta visoka golman nema sanse da je odbrani,tesko da se koji baca pod raslje...ono nea logikeDAVID VILLA je napisao/la:nije ni meni jasno sto dizu loptu kad je veca sansa dati gol laganim sutem po zemlji...miky_hz je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto igraci dizu loptu kad pucaju,gadjaju neke raslje i nesto slicno,kad ti je bog dao da po zemlji kulturno u cosak pogodis
Naučio si novu riječ, te si je odlučio upotrijebiti, zar ne? Sumnjam da si ti počeo za Real navijat prije godinu-dvije(jer prije toga su uspjevali proći u četvrtfinale CL, pa se možeš i ti svrstati u tu kategoriju GH). Uostalom, kao da je bitno ko je kada počeo navijati za određeni klub. Nemoj molim te potezati za ovom pričom, samo smiješan ispadaš.LBJ MVP je napisao/la:Sve gloryhunteri jebote kako li su navijali za Barcu u sezonama prije Pepa ili ranije prije Ronaldinha
Ne pratim ja Real ja pratim Barcu svi govore da igraju najljepši fudbal jbg šteta je ne gledat,a i smiješno mi je kolko se nervirate zbog jednog poluvremena mislim svi znamo da Bojan i Milito nisu klasa za Reala,a kamoli za sadašnje BarceKakanj je napisao/la:jaoo koliko postova navijaca reala u ove zadnje 2-3 stranice..
NE IGRA REAL madrid..vec REAL BETIS...
ccc
Ja za Real navijam od 2000. jbg bili su tada jaki pa sam ih zavolio,ali od tada uvijek za njih navijam jest da nakon 5:0 me bilo stid izać iz kuće zapravo nisam ni izlazio sljedeći dan.Ja sam aludirao na to koliko živaca zbog jedne nevažne utakmice pa možeš mislit kako su podnosili poraze kad su gledali u leđa nekim ekipama i nisu imali najbolju ekipu na svijetuMonolog je napisao/la:Naučio si novu riječ, te si je odlučio upotrijebiti, zar ne? Sumnjam da si ti počeo za Real navijat prije godinu-dvije(jer prije toga su uspjevali proći u četvrtfinale CL, pa se možeš i ti svrstati u tu kategoriju GH). Uostalom, kao da je bitno ko je kada počeo navijati za određeni klub. Nemoj molim te potezati za ovom pričom, samo smiješan ispadaš.LBJ MVP je napisao/la:Sve gloryhunteri jebote kako li su navijali za Barcu u sezonama prije Pepa ili ranije prije Ronaldinha
LBJ MVP je po meni upravu,iako se djelomicno slazem i sa Monologom.Istina je da nije vazno kada si poceo navijati za neki klub nego koliko volis,cijenis i postujes taj isti klub.VECINA vas je nakon jednog lose odigranog poluvremena dosla tu i pocela psovati igracima a to zaista nije lijepo...Monolog je napisao/la:Naučio si novu riječ, te si je odlučio upotrijebiti, zar ne? Sumnjam da si ti počeo za Real navijat prije godinu-dvije(jer prije toga su uspjevali proći u četvrtfinale CL, pa se možeš i ti svrstati u tu kategoriju GH). Uostalom, kao da je bitno ko je kada počeo navijati za određeni klub. Nemoj molim te potezati za ovom pričom, samo smiješan ispadaš.LBJ MVP je napisao/la:Sve gloryhunteri jebote kako li su navijali za Barcu u sezonama prije Pepa ili ranije prije Ronaldinha
LBJ MVP je napisao/la:Ne pratim ja Real ja pratim Barcu svi govore da igraju najljepši fudbal jbg šteta je ne gledat,a i smiješno mi je kolko se nervirate zbog jednog poluvremena mislim svi znamo da Bojan i Milito nisu klasa za Reala,a kamoli za sadašnje BarceKakanj je napisao/la:jaoo koliko postova navijaca reala u ove zadnje 2-3 stranice..
NE IGRA REAL madrid..vec REAL BETIS...
ccc![]()
I kako slabo podnosite prvokocaije ovih poput portillaŠta fali čovjek se malo zahebava
Ja za Real navijam od 2000. jbg bili su tada jaki pa sam ih zavolio,ali od tada uvijek za njih navijam jest da nakon 5:0 me bilo stid izać iz kuće zapravo nisam ni izlazio sljedeći dan.Ja sam aludirao na to koliko živaca zbog jedne nevažne utakmice pa možeš mislit kako su podnosili poraze kad su gledali u leđa nekim ekipama i nisu imali najbolju ekipu na svijetuMonolog je napisao/la:Naučio si novu riječ, te si je odlučio upotrijebiti, zar ne? Sumnjam da si ti počeo za Real navijat prije godinu-dvije(jer prije toga su uspjevali proći u četvrtfinale CL, pa se možeš i ti svrstati u tu kategoriju GH). Uostalom, kao da je bitno ko je kada počeo navijati za određeni klub. Nemoj molim te potezati za ovom pričom, samo smiješan ispadaš.LBJ MVP je napisao/la:Sve gloryhunteri jebote kako li su navijali za Barcu u sezonama prije Pepa ili ranije prije Ronaldinha
Pa jbg nakon kolko tekmi je ovo oborili ste rekord utakmica bez poraza gdje mi neće bit dragoMandrak je napisao/la:hahah joj napacenih bolesnih fanova Reala![]()
kako oni to šokantno preživljavaju...docekali pacenici dan kada Barsa gubi tekmu pa svi sretnu yebote
![]()
raspisali se na ovoj temi ko pravi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.