Ma tehničke discipline gdje neki imaju nevjerovatne amplitude, jedan Fajdek koji godinama dominira kladivom u Riju nije ušao u finale,a bio je debeli favorit za zlatoTopRemove je napisao/la: ↑31 jul 2021, 03:52Čuj mene Špitkova.branimir85 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 03:43Koplje je totalno čudna disciplina posebno kod Ž ,gdje ni sad nema favorita nevažno na ovaj hitac Poljakinja, tako ne treba gledati te liste.TopRemove je napisao/la: ↑31 jul 2021, 03:34
To se desi jer drugi podbace, a ne zato što ovi što su bili autsajderi urade nešto maestralno. Sjećam se, recimo Sara Kolak uzela zlato na zadnjim OI, Barbora Špitkova koja ima PB 72.28 baci na tim igrama 64.80. Andrejczyk je trenutno vlasnik trećeg najboljeg rezultata svih vremena (71.40), tad je bacila 64.78, nije ni uzela medalju. Neka glavni favoriti podbace i eto Amelu medalje, ali očekivati da će je on izboriti u konkurenciji favorita koji neće podbaciti - nema od toga ništa.
A taj hitac od Špotakova je iz 2008god.,koji nije uopće relevatan za natjecanje iz 2016.Htio sam samo ukazati kolika je razlika u daljini, kao što @ArtemisFowl kaže bacila je bolje u kvalifikacijama nego Sara u finalu za zlato, poenta je tu.
OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Startna lista polufinala.

- branimir85
- Kontakt:
Amos, Rotich, Gilles, Jewett pa tek onda Bosse, pisao sam ja davno prije da će SF na 800m biti finalna utrka, strašna konkurencija.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Za očekivati je da ova polufinalna utrka bude najbrža? U tom slučaju i ako bude četvrti ima dobre šanse za ulazak u finale. Ako ništa dobro da je u zadnjoj po redu skupini pa ćemo odmah znati je li prošao ili nije.branimir85 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 04:20Amos, Rotich, Gilles, Jewett pa tek onda Bosse, pisao sam ja davno prije da će SF na 800m biti finalna utrka, strašna konkurencija.
Zadnja izmjena: TopRemove, dana/u 31 jul 2021, 04:39, ukupno mijenjano 1 put.
- branimir85
- Kontakt:
Vrlo moguće pošto je Amos tu,naše je da čekamoTopRemove je napisao/la: ↑31 jul 2021, 04:31Za očekivati je da ova polufinalna utrka bude najbrža? U tom slučaju i ako bude četvrti ima dobre šanse za ulazak u finale.branimir85 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 04:20Amos, Rotich, Gilles, Jewett pa tek onda Bosse, pisao sam ja davno prije da će SF na 800m biti finalna utrka, strašna konkurencija.

A one rang liste ne znače puno jer se tamo zbrajaju bodovi s razni utrka,naravno sve ovisi o razini natjecanja i tko koliko trči.
Čini mi se da Amosa uopće nema na listi.
Još ne mogu zaboraviti prizor kako se Amos satra da stigne Amela u onoj utrci u Monacu, i noge i ruke na sve strane, ali ne ide.branimir85 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 04:39Vrlo moguće pošto je Amos tu,naše je da čekamoTopRemove je napisao/la: ↑31 jul 2021, 04:31Za očekivati je da ova polufinalna utrka bude najbrža? U tom slučaju i ako bude četvrti ima dobre šanse za ulazak u finale.branimir85 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 04:20Amos, Rotich, Gilles, Jewett pa tek onda Bosse, pisao sam ja davno prije da će SF na 800m biti finalna utrka, strašna konkurencija..
A one rang liste ne znače puno jer se tamo zbrajaju bodovi s razni utrka,naravno sve ovisi o razini natjecanja i tko koliko trči.
Čini mi se da Amosa uopće nema na listi.

- JohnCleese
- Kontakt:
Kad je na rasporedu polufinalna trka?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pozitivno sam iznenađen da je prosao.
Trka prespora.
Trka prespora.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Nedjelja od 13.45h
Ima li negdje snimak trke sa BHT?
I u SF ce biti spora trka isto.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Miriše na medalju. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
pogledao sam sad trku, bio je idealan tempo za amela. ali nije mi izgledao svježe. osim toga trčao je skoro cijelu trku u drugoj stazi što sigurno nije idealno. nisam optimista za polufinale, nadam se da se varam.
a komentator je bio očajan, nije u stanju ni dvije minute odraditi kako treba
a komentator je bio očajan, nije u stanju ni dvije minute odraditi kako treba
Koja logika spojiti ovakvu grupu u polufinalu? Kad pogledam druge dvije, ovo je finale prije finala. Uzas majkemi
Ma ovo je malo nehumano iskreno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.