forgempp je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:18
Evo par komentara Poljaka po netu:
Nasz bramkarz jest NIEMOŻLIWY (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) BRAWO RAKÓW!
Our goalkeeper is IMPOSSIBLE (in a positive sense) Bravo RAKOW!
Kovacevic jak dla mnie najlepszy bramkarz Rakowa od wielu lat. Nie chce tu pisac tylko o karnych ale ogolnie wygral dla nas juz dwa wazne mecze! Obu tak dalej. AVE RAKOW!!!
Kovačević, za mene, najbolji golman Rakowe u mnogo godina. Ne želim pisati samo o penalima ovdje, ali on je za nas pobijedio dvije važne utakmice! Obojica nastavite tako. AVER RAK!!!
Ten Kovacevič to będzie kawał piłkołapa. Zobaczycie! Nie wiem tylko, kogo mi bardziej przypomina- Thibo Courtois, czy Novaka Djokoviča.

Ovaj Kovačević će biti komad fudbala. Vidjet ćeš! Samo ne znam na koga me više podsjeća - Thibo Courtois ili Novaka Djokovi ca.
Vladan jak Courtois, trzy mecze o punkty, pięć obronionych karnych. Przekocur z niego

A sezon dopiero się zaczyna. Nie skacze, nie pajacuje przy karnym, czeka, hop i mamy to. Obstawiam że to będzie najdrożej sprzedany piłkarz z polskiej ligi do Premier League. Poza tym wygląda jak Novak Djokovic, to już nawet zauważono po dzisiejszych popisach Novaka w Tokio.
Vladan kao Courtois, utakmice tri boda, pet penala odbranjeno. On je skok

A sezona tek počinje. On ne skače, ne klaunira se na penalu, on čeka, skače i mi ga imamo. Kladim se da će ovo biti najskuplje prodavani fudbaler iz Poljske lige do Premijer lige. Takođe, izgleda kao Novak Đoković, čak je primećeno i nakon što je Novak danas u Tokiju.
Brawo. Wielki Vladan

Odlično odrađeno, čovječe. Veliki Vladan
Ważne ze awans i na zero z tylu w obu meczach. Kovacevic jest mega bramkarz.
Važno je da promocija i nula otpozadi u obje utakmice. Kovačević je mega golman.