Sport i TV
Re: Sport i TV
Pa ima mojatv aplikaciju možeš daljinskim
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
- Kontakt:
NovaBH HD ponovno u ponudi MojaTV. Pišanje se nastavlja.
Do kad je repka na njoj? Od ostalog sadrzaja bukvalno nista kvalitetno, po meni. Na kraju su najvise sebe zeznuli, izgubili brdo gledaoca i na kraju nisu dobili ni marke od ostalih provajdera, ponovo besplatno daju svoj signal.staravremena je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:07NovaBH HD ponovno u ponudi MojaTV. Pišanje se nastavlja.
-
- Kontakt:
Ovaj aktualni ciklus je zadnji, čak nemaju ni LP više.Hare1902 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:12Do kad je repka na njoj? Od ostalog sadrzaja bukvalno nista kvalitetno, po meni. Na kraju su najvise sebe zeznuli, izgubili brdo gledaoca i na kraju nisu dobili ni marke od ostalih provajdera, ponovo besplatno daju svoj signal.staravremena je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:07NovaBH HD ponovno u ponudi MojaTV. Pišanje se nastavlja.
Sto se mene tice, ovih 6 utakmice repke i mogu je opet izbaciti. Mogli su za EURO dopustiti da ljudi gledaju (narocito stariji koji nisu mogli gledati, a ne znaju za streamove ili ne koriste internet uopsteno) i tu su ispali papci i zaista stvorili animozitet mnogih gledaoca. Nadam se da ce je ostaviti na poziciji 351. kao sto slicno radi i TM sa FTV.staravremena je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:24Ovaj aktualni ciklus je zadnji, čak nemaju ni LP više.Hare1902 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:12Do kad je repka na njoj? Od ostalog sadrzaja bukvalno nista kvalitetno, po meni. Na kraju su najvise sebe zeznuli, izgubili brdo gledaoca i na kraju nisu dobili ni marke od ostalih provajdera, ponovo besplatno daju svoj signal.staravremena je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:07NovaBH HD ponovno u ponudi MojaTV. Pišanje se nastavlja.
-
- Kontakt:
Ma ostat će, svako sebi opet može pomjeriti. Jesu pogani ali ko im je i vlasnik. Želim im što brže i bolnije gašenjeHare1902 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:28Sto se mene tice, ovih 6 utakmice repke i mogu je opet izbaciti. Mogli su za EURO dopustiti da ljudi gledaju (narocito stariji koji nisu mogli gledati, a ne znaju za streamove ili ne koriste internet uopsteno) i tu su ispali papci i zaista stvorili animozitet mnogih gledaoca. Nadam se da ce je ostaviti na poziciji 351. kao sto slicno radi i TM sa FTV.staravremena je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:24Ovaj aktualni ciklus je zadnji, čak nemaju ni LP više.

Iz principa neću gledati, rađe ću opet neki stream tražiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Papani prve klase stavili F1 na SK HD. Yebo vas je Alek za sva vremena, dabogda vas ne bilo.
Ali opet je tu SK 4K za korisnike MojaTV
Ali opet je tu SK 4K za korisnike MojaTV

I opet ti hahaha, nevjerovatno kakav carstaravremena je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:07NovaBH HD ponovno u ponudi MojaTV. Pišanje se nastavlja.

Valja samo, ali pod navodnicima samo, zbog repke. Ostalo niko i ne gleda.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I kaže što "navijamo" za Arenu. Pa čovječe već više od decenije um/tm/sk nas kara u mozak, i nismo mogli gledati epl, primeru, nba i sl.staravremena je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:44Papani prve klase stavili F1 na SK HD. Yebo vas je Alek za sva vremena, dabogda vas ne bilo.
Ali opet je tu SK 4K za korisnike MojaTV![]()
Dabogda se ugasili sto puta.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Očajni su pa ne kontaju da ih ovo dodatno uništava. Samo nek nastave, gotovi su oni za godinu dana.
Ja sam narucio msat. Ko ga yebe. Ne da mi se peglat za 10-20 maraka.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Nemaju SK, kao ni MojaTV sport.
Ovo je bezobrazno što F1 stavljaju na SK HD. Dodatno ljute korisnike. Sad samo da ne nastave istu praksu sa Premijer ligom i prenosima na NovoSport ili SK HD. Ovako samo još više ljute korisnike i tjeraju ih od sebe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
11KM prva godina, 22KM druga godina. Prikljucak marka i dva tv-a. HD Arene ukljucene u paket.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Otjerali su ih davno. Pravi primjer cigana i fašista.
Zasto se ne mogu vracati SKovi, te N1 i Nova BH ?
Je li do njih ili do nas ?

-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
bezveze novi studio kod Arene, previse baca na Pink
ono sa green screeenom je bila mjera, ljepse za oko i vise sportski
ono sa green screeenom je bila mjera, ljepse za oko i vise sportski
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.