FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

The PUNISHER
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la The PUNISHER » 19 jan 2011, 23:12

Ne mogu da vjerujem da vrijedjate i psujete igrace koji su nam donijeli toliko radosti u zadnje 2-3 godine.Svi znamo da je Barca najbolja ekipa ali Boze moj,desi se pad,nedovoljno motivacije,...a vi odmah napali na igrace.Sljedecu utakmicu kad Barca opet dobije sa 3,4 pa i 5 komada u protivnickoj mrezi onda ce te doci ovde i pisali hvalospjeve na racun Guardiole i igraca,...a ja se nadam,zapravo znam da ce Barca ovo stici i odigrati barem nerijeseno,sredio je to Guardiola u svlacionici,na teren ce u 2. poluvremenu istrcati sasvim druga ekipa,... ;) ;)
"mes que un club"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 jan 2011, 23:12

pa eboteeeeeeeeeee sta je ovo...

messi nikad nije bio za penala..i opet se hvata sutanja... :evil: :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jan 2011, 23:12

Beckhamovski izveden jedanaesterac. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jan 2011, 23:13

Nikad mi nece biti jasno zasto igraci dizu loptu kad pucaju,gadjaju neke raslje i nesto slicno,kad ti je bog dao da po zemlji kulturno u cosak pogodis :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 jan 2011, 23:14

I kasnije se zalite sto Ronaldo ima 5 golova iz penala :mrgreen: Imo bi i Messi 3 da je sve pogodio :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jan 2011, 23:14

Sve gloryhunteri jebote kako li su navijali za Barcu u sezonama prije Pepa ili ranije prije Ronaldinha :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 jan 2011, 23:15

Kako kasni lijeva strana u polukontrama :oops: :oops: nigdje ni Krkica ni Keite ni Maxwella...auuuu pa zato i griju klupu citavo vrijeme.

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 19 jan 2011, 23:16

miky_hz je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto igraci dizu loptu kad pucaju,gadjaju neke raslje i nesto slicno,kad ti je bog dao da po zemlji kulturno u cosak pogodis :|
nije ni meni jasno sto dizu loptu kad je veca sansa dati gol laganim sutem po zemlji... :?
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 19 jan 2011, 23:17

jaoo koliko postova navijaca reala u ove zadnje 2-3 stranice..
NE IGRA REAL madrid..vec REAL BETIS...
ccc

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 jan 2011, 23:17

DAVID VILLA je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto igraci dizu loptu kad pucaju,gadjaju neke raslje i nesto slicno,kad ti je bog dao da po zemlji kulturno u cosak pogodis :|
nije ni meni jasno sto dizu loptu kad je veca sansa dati gol laganim sutem po zemlji... :?
zato sto ako je lopta visoka golman nema sanse da je odbrani,tesko da se koji baca pod raslje...ono nea logike :lol:
a kad se sutira po zemlji...vece su sanse da golman odbrani.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 jan 2011, 23:18

Monolog, fasovat' ćeš :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jan 2011, 23:19

LBJ MVP je napisao/la:Sve gloryhunteri jebote kako li su navijali za Barcu u sezonama prije Pepa ili ranije prije Ronaldinha :roll:
Naučio si novu riječ, te si je odlučio upotrijebiti, zar ne? Sumnjam da si ti počeo za Real navijat prije godinu-dvije(jer prije toga su uspjevali proći u četvrtfinale CL, pa se možeš i ti svrstati u tu kategoriju GH). Uostalom, kao da je bitno ko je kada počeo navijati za određeni klub. Nemoj molim te potezati za ovom pričom, samo smiješan ispadaš.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jan 2011, 23:22

Kakanj je napisao/la:jaoo koliko postova navijaca reala u ove zadnje 2-3 stranice..
ccc
Ne pratim ja Real ja pratim Barcu svi govore da igraju najljepši fudbal jbg šteta je ne gledat,a i smiješno mi je kolko se nervirate zbog jednog poluvremena mislim svi znamo da Bojan i Milito nisu klasa za Reala,a kamoli za sadašnje Barce :mrgreen:
I kako slabo podnosite prvokocaije ovih poput portilla :lol: Šta fali čovjek se malo zahebava :mrgreen:
Monolog je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Sve gloryhunteri jebote kako li su navijali za Barcu u sezonama prije Pepa ili ranije prije Ronaldinha :roll:
Naučio si novu riječ, te si je odlučio upotrijebiti, zar ne? Sumnjam da si ti počeo za Real navijat prije godinu-dvije(jer prije toga su uspjevali proći u četvrtfinale CL, pa se možeš i ti svrstati u tu kategoriju GH). Uostalom, kao da je bitno ko je kada počeo navijati za određeni klub. Nemoj molim te potezati za ovom pričom, samo smiješan ispadaš.
Ja za Real navijam od 2000. jbg bili su tada jaki pa sam ih zavolio,ali od tada uvijek za njih navijam jest da nakon 5:0 me bilo stid izać iz kuće zapravo nisam ni izlazio sljedeći dan.Ja sam aludirao na to koliko živaca zbog jedne nevažne utakmice pa možeš mislit kako su podnosili poraze kad su gledali u leđa nekim ekipama i nisu imali najbolju ekipu na svijetu 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

The PUNISHER
Kontakt:

Post Postao/la The PUNISHER » 19 jan 2011, 23:24

Monolog je napisao/la:
LBJ MVP je po meni upravu,iako se djelomicno slazem i sa Monologom.Istina je da nije vazno kada si poceo navijati za neki klub nego koliko volis,cijenis i postujes taj isti klub.VECINA vas je nakon jednog lose odigranog poluvremena dosla tu i pocela psovati igracima a to zaista nije lijepo...
"mes que un club"

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 19 jan 2011, 23:25

LBJ MVP je napisao/la:
Kakanj je napisao/la:jaoo koliko postova navijaca reala u ove zadnje 2-3 stranice..
ccc
Ne pratim ja Real ja pratim Barcu svi govore da igraju najljepši fudbal jbg šteta je ne gledat,a i smiješno mi je kolko se nervirate zbog jednog poluvremena mislim svi znamo da Bojan i Milito nisu klasa za Reala,a kamoli za sadašnje Barce :mrgreen:
I kako slabo podnosite prvokocaije ovih poput portilla :lol: Šta fali čovjek se malo zahebava :mrgreen:
Monolog je napisao/la:
Ja za Real navijam od 2000. jbg bili su tada jaki pa sam ih zavolio,ali od tada uvijek za njih navijam jest da nakon 5:0 me bilo stid izać iz kuće zapravo nisam ni izlazio sljedeći dan.Ja sam aludirao na to koliko živaca zbog jedne nevažne utakmice pa možeš mislit kako su podnosili poraze kad su gledali u leđa nekim ekipama i nisu imali najbolju ekipu na svijetu 8-)

pa nemogu podnjet provokacije..jer mi nije jasno..kako neko ima obraza doc poslije 5-0 i glumit budalu od sebe..mene bi bilo stid...:D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 jan 2011, 23:25

Uh stativa :lol: ....dobro pa je samo 3-1
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 jan 2011, 23:26

hahah joj napacenih bolesnih fanova Reala :lol: :lol: kako oni to šokantno preživljavaju...docekali pacenici dan kada Barsa gubi tekmu pa svi sretnu yebote :lol: :lol: raspisali se na ovoj temi ko pravi :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jan 2011, 23:29

Mandrak je napisao/la:hahah joj napacenih bolesnih fanova Reala :lol: :lol: kako oni to šokantno preživljavaju...docekali pacenici dan kada Barsa gubi tekmu pa svi sretnu yebote :lol: :lol: raspisali se na ovoj temi ko pravi :mrgreen:
Pa jbg nakon kolko tekmi je ovo oborili ste rekord utakmica bez poraza gdje mi neće bit drago :lol: :P
Šalim se zaboli me hoćel Barca dobit il izgubit bitan je Real,ali lijepo je i ovo vidjet 8-)

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 19 jan 2011, 23:36

Vidi se koliko nam fali "11 velicanstvenih",bolje bi bilo da je Pep odma na pocetku stavio abidala,busquetsa i villu onda ne bi bilo problema nikakvih...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jan 2011, 23:37

Koje ovacije stadion citav Xavii,Xaviii 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.