edit:
i slazem se za bojana...nema od tog hljeba...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
po meni mislim da je to zbog njihvih utakmica u segundi...i oni su umorni..imali su naporan mec protekli vikend..prosjecno je jedan igrac pretrcao 7 kilometara...Romariooo je napisao/la:ja i dalje ne kontam zasto je pep najvaznije igrace poveo, ocigledno je da nemaju motiva, zar nije bilo ljepse da se neki mladji momci malo prekaljuju
Jbt 58 sekunda sudiskog i ja gasim stream jel vidim da je produzio jednu kontam to je to za poluvrijeme,i ovdje citam ovaj psuje Pinta reko go sigurno primili,i ponovo pali kad tako i bi odleti Pinto u praznoMandrak je napisao/la:U zadnjim sekundama primiše gol![]()
pa dok gube...losmi je napisao/la:Nesto razmisljam i pitam se,ne moguce da je Barcelona namestila utakmicu,a sta vi mislite.?
Mozda ne barcelone,ali mi je sumlja na nekog igraca.
e moj miki..pinto je dobar..kakav je milito..majko mila..ko da se boji lopte udarit..miky_hz je napisao/la:Jbt 58 sekunda sudiskog i ja gasim stream jel vidim da je produzio jednu kontam to je to za poluvrijeme,i ovdje citam ovaj psuje Pinta reko go sigurno primili,i ponovo pali kad tako i bi odleti Pinto u praznoMandrak je napisao/la:U zadnjim sekundama primiše gol![]()
kakva namjestanjalosmi je napisao/la:Nesto razmisljam i pitam se,ne moguce da je Barcelona namestila utakmicu,a sta vi mislite.?
Mozda ne barcelone,ali mi je sumlja na nekog igraca.
Pazi ti da vama ne pukne peticamandraX je napisao/la:Puca njima petica i večeras, zapamtite
Gledaj i uzivajPortillo je napisao/la:Pazi ti da vama ne pukne peticamandraX je napisao/la:Puca njima petica i večeras, zapamtite
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ovo je dokaz da trebamo 1 napadaca bojan sve gori i gori loptu nemoze da primi
Ebem ti majku i milita,ebo mu svak maju kako je lik glup![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: leo1946, MrPink, Napapijri, Quartararo i 31 gost.