Nije raja normalna Bgmi. Covjek mrzi Sarajevo vise od zivota svoga i oni njemu jos tepaju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Drug, je li iko gledao tog momka? Napisao neko da je taraba, jos ako je taj, neko, mozda navijac Zelje, mozes zamisliti njegovu realnost.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 17:46Rijad je bio katastrofalan dok je bio kod nas kad je otisao u velez 2 bio je ok, dobar za klupe.
Meni je veci problem ako je ovo djete sto smo doveli odpadak od zeljine skole, sto ovaj uskoprugas rece..samozdravlje je upravu mi ako nebudemo poceli sa akademcima ozbiljno radit dozivicemo da imamo investitora u rangu zelje. 1 kg pecenja za pobjedu i kilu graha da se prezivi, al moramo dovodit najbolje mlade igrace sto u bosni i hercegovini ima nebitno u kojem klubu da igra.
Za lovu koju dajemo susicu mersudinu krsti mogli smo dali vest 5 najbolji igraca slobode i zelje
Znam da je dosao i neki decko iz Borca BL, i mislim da ima 17 godina. Kakav je malac nemam pojma, ali sam cuo da je tu.
Ja ne znam da li neko od nas, na forumu, ima uvid u trenutno stanje Akademije, pa da napise.
Evo i oni tebe selame!
Ija isto, prvo seljacina sa dnu kace, kofu daje 20 k km velezu a nama htio da bije selimovica (sakom zamahno) za 20 k km, kao obeco neko i onda tuzbe isve..
A da nekazem sta je uradio i zasto je pobjegao u SARAJEVO da zivi
Gnjida
Mislim fala mu sto ulaze u sport jer neko hrani porodicu od tog fino ljudi neki zaradjuju al daleko od tog da je gospodin…
Bjeg iz tuzle nema nikakve veze sa savezom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Platini odavno ovdje piše i to su većinom stvari o akademiji i akademcima, on bi trebao znati najviše od nas. Ne mora svako biti navijač želje ako ne dijeli tvoje mišljenje oko nečega.obrijanopile je napisao/la: ↑29 jul 2021, 18:21Drug, je li iko gledao tog momka? Napisao neko da je taraba, jos ako je taj, neko, mozda navijac Zelje, mozes zamisliti njegovu realnost.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 17:46Rijad je bio katastrofalan dok je bio kod nas kad je otisao u velez 2 bio je ok, dobar za klupe.
Meni je veci problem ako je ovo djete sto smo doveli odpadak od zeljine skole, sto ovaj uskoprugas rece..samozdravlje je upravu mi ako nebudemo poceli sa akademcima ozbiljno radit dozivicemo da imamo investitora u rangu zelje. 1 kg pecenja za pobjedu i kilu graha da se prezivi, al moramo dovodit najbolje mlade igrace sto u bosni i hercegovini ima nebitno u kojem klubu da igra.
Za lovu koju dajemo susicu mersudinu krsti mogli smo dali vest 5 najbolji igraca slobode i zelje
Znam da je dosao i neki decko iz Borca BL, i mislim da ima 17 godina. Kakav je malac nemam pojma, ali sam cuo da je tu.
Ja ne znam da li neko od nas, na forumu, ima uvid u trenutno stanje Akademije, pa da napise.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustemović ušao za Shakhtar K. i pogodio prvi penal u penal-seriji u prolazu njegovog tima protiv Steaue.
Krste OUT, Rustem IN.
Krste OUT, Rustem IN.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- 19BordoBijeli46
Navija za Sarajevo.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 18:24Ija isto, prvo seljacina sa dnu kace, kofu daje 20 k km velezu a nama htio da bije selimovica (sakom zamahno) za 20 k km, kao obeco neko i onda tuzbe isve..
A da nekazem sta je uradio i zasto je pobjegao u SARAJEVO da zivi
Gnjida
Mislim fala mu sto ulaze u sport jer neko hrani porodicu od tog fino ljudi neki zaradjuju al daleko od tog da je gospodin…
Bjeg iz tuzle nema nikakve veze sa savezom
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Nisam ja ni rekao da je on navijac Zelje, vec da moze neko biti mozda njihv navijac i pise o igracu koji je presao kod nas. Znas da je realan...MortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2021, 18:25Platini odavno ovdje piše i to su većinom stvari o akademiji i akademcima, on bi trebao znati najviše od nas. Ne mora svako biti navijač želje ako ne dijeli tvoje mišljenje oko nečega.obrijanopile je napisao/la: ↑29 jul 2021, 18:21Drug, je li iko gledao tog momka? Napisao neko da je taraba, jos ako je taj, neko, mozda navijac Zelje, mozes zamisliti njegovu realnost.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 17:46Rijad je bio katastrofalan dok je bio kod nas kad je otisao u velez 2 bio je ok, dobar za klupe.
Ovde se napise nesto i nije ni provjereno a vec pocne veselje ili napadanje. Juce je neko napisao da Goran hoce da ide, i sta bi od toga. Treba se malo vise voditi racuna o tome, da ako neko iznese laz hladno dobije ban, a ne da se preko toga predje a napisano mali milion postova u kojima se medjusobno vrijedjama, a onaj sto je napiao se ucuti.
Reda malo vise, ne bi nam skodilo...
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Najbolja uprava vraća se mahali Zeka Turkovic skaut, Kobiljar Rundin i Semjonov pulen. Toliko o viziji najbolje uprave.
A kud ce ?! Ja koliko znam,lovostaj je na Jadranu do kraja augusta. Ne moze u ribu,od cega ce zivjeti ??
10'
Milsami Elfsborg 0 2
6 komada u 100 minuta primili. Eto koliko je Sarajevo sterilno u napadu. Nije ni čudo što Bagarić i Bodul izgledaju kao top igrači.
Milsami Elfsborg 0 2
6 komada u 100 minuta primili. Eto koliko je Sarajevo sterilno u napadu. Nije ni čudo što Bagarić i Bodul izgledaju kao top igrači.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
8 minut, Milsami - Elfsborg 0:2 

-
- Kontakt:
Gledao sam ga ja, mali je fakat brz i lijepi mu se lopta za nogu. Nisam neki stručnjak al ako su ovakvi željin otpadak onda su oni ko dinamo jbtPitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 17:46Rijad je bio katastrofalan dok je bio kod nas kad je otisao u velez 2 bio je ok, dobar za klupe.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nije u 4. nego u trecoj koja je opet jaca od nase premijer lige. Prije toga je bio solidan u Sloveniji. Po meni je taj momak napredovao i bio mu je potreban period adaptacije na europski stil fudbala. Ja sam zadovoljan njegovim potpisom i prizeljkivao sam ga prije par mjeseci. Sretno Riki

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Bezveze smo se samo izblamirali protiv Milsamija i izbili sami sebi 500k KM kojih smo vec imali u dzepu,sa kojima placanje poreza ne bi bio nikakav problem
Sablic jasno rekao
"Mi smo ovaj dvomec izgubili u Moldaviji"
Qurcinu bi nas ti levati izbacili da je Dizdarevic branio i da su Bagaric i Bodul bili tu
Yebo ga nas tajming...
E moj Velkoski....
E moj Kanuricu....
E moj Pidro.....
E moj Adilovicu....
E moja upravo....
Sve 5 do 12 mora
Sablic jasno rekao
"Mi smo ovaj dvomec izgubili u Moldaviji"
Qurcinu bi nas ti levati izbacili da je Dizdarevic branio i da su Bagaric i Bodul bili tu
Yebo ga nas tajming...
E moj Velkoski....
E moj Kanuricu....
E moj Pidro.....
E moj Adilovicu....
E moja upravo....
Sve 5 do 12 mora
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 jul 2021, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Na tekmi Zvezde svi su takvi..feniksptica je napisao/la: ↑29 jul 2021, 18:21Nije raja normalna Bgmi. Covjek mrzi Sarajevo vise od zivota svoga i oni njemu jos tepaju
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Od kakvih nesretnika smo mi ispali... primit će 10 komada u dva meča.
Kobiljar nije loš, treba nam takav tip igrača koji zna lopte i ima brzinu da uđe u prodor, povuće loptu... kao opcija s klupe i više nego odličan, sve preko je bonus.
Kobiljar nije loš, treba nam takav tip igrača koji zna lopte i ima brzinu da uđe u prodor, povuće loptu... kao opcija s klupe i više nego odličan, sve preko je bonus.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Primit će i više, kurchina od ekipe kao što sam i rekao tad
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
po meni bolji od salcina na toj poziciji. Mozda Djanija ostaviti na lijevom beku, ali ono sto je odigrao u veznom redu je bilo dosta skromno. Pored toga, ne bi Sablic aminovao njegov dolazak
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
ajde pitari niste vi baš najgori, protiv Hajduka biste imali šanse
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kome je on gospodin, taj je mentalno zaostao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, mire971, mosarajvosa83, vedinjo98 i 78 gostiju.