FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemamo novca za cm trenutno, Tino ima preveliki novac, pa nemamo prostora za nekog "kapitalca"ElCartel11 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:50Bolje dovesti jednog pravog, nego trojicu za smjesan novac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:12Jest brate, samo sto jedan ce igrati za smijesan novac, i bit ce tu za rotacije, a drugi je dosta skup, + sigurno ce ici u inostranstvo, i nema namjere da se ovdje vracaElCartel11 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:09Koji ce nam k... Rijad? Bolje da su zaganjali Kapica ali sta ja znam o fudbalu imaju ovi koji znaju.
Sa Kapicem ne znam ni, da li smo razgovarali uopste. Saradjivao je vec sa Sablicem i on bi ga mogao nagovoriti takodje da dodje.
Kapic je spomenut vise zbog pozicije CM koja nam skripi, jer od Tine tu nema nista, a ostali su ili samo defanzivno orjentisani ili previse ofanzivno.
Eto kazu da su crnci top, ako jedan potpise, eto ti dobrog cm

Moramo uzimati i ovakve igrace, Kobiljar ce pojacati klupu i imamo vise opcija
Dobrodosao Rijade

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pojačanje rotacije i tjt. Okej potez.
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj oba crnca, da Mortu hercika opaliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:26Nemamo novca za cm trenutno, Tino ima preveliki novac, pa nemamo prostora za nekog "kapitalca"ElCartel11 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:50Bolje dovesti jednog pravog, nego trojicu za smjesan novac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:12
Jest brate, samo sto jedan ce igrati za smijesan novac, i bit ce tu za rotacije, a drugi je dosta skup, + sigurno ce ici u inostranstvo, i nema namjere da se ovdje vraca
Sa Kapicem ne znam ni, da li smo razgovarali uopste. Saradjivao je vec sa Sablicem i on bi ga mogao nagovoriti takodje da dodje.
Kapic je spomenut vise zbog pozicije CM koja nam skripi, jer od Tine tu nema nista, a ostali su ili samo defanzivno orjentisani ili previse ofanzivno.
Eto kazu da su crnci top, ako jedan potpise, eto ti dobrog cm![]()
Dobrodosao Rijade![]()

Sretno Rijadu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Samo naša liga je goli q, mislim nije da to ne zna svako od nas, ali gledaj ti nama transfera, Hajduk II, druga liga Rumunije, druga liga Turske, njemačka regionalna...i kaže neko što ne možemo meda u Evropi...pa ko bi mogao realno kad su nama ovo pojačanja?
Koševo Zapad
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh ovo je odlična vijest. "Otimat" najbolju djecu iz države, to pokazuje snagu kluba. Nadam se da nije zadnji i da ćemo dovesti nekog iz Slobode, Zvijezde09, Širokog.. te ekipe godinama prave fine rezultate u omladinskom pogonu i izbacuju solidne igrače.
Rijadu sretno, nadam se da će bit igrača i na pozicijama koje su nam goruće a to je LIJEVI BEK i GOLMAN.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Sretno Rijade

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Mogu oba ako imaju bh pasos

Koliko bi onda stranaca imali ? Sretno Rijadu i da nas ova dva Afrikanca pojajacaju, ono pravo aBd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bujrum, završit će k'o AdukorElCartel11 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:29Daj oba crnca, da Mortu hercika opaliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:26Nemamo novca za cm trenutno, Tino ima preveliki novac, pa nemamo prostora za nekog "kapitalca"ElCartel11 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:50
Bolje dovesti jednog pravog, nego trojicu za smjesan novac.
Eto kazu da su crnci top, ako jedan potpise, eto ti dobrog cm![]()
Dobrodosao Rijade![]()
Sretno Rijadu![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma golman je najmanji probelm drug,sonpenn je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:16FK Sarajevo je u potrazi za novim golmanom u ljetnom prelaznom roku, nakon odlaska Vladana Kovačevića u poljski Rakow, a prva meta bordo kluba bio je iskusni Jasmin Burić.
Burić je ovog ljeta napustio izraelski Hapoel Haifu, a Sarajevo je kontaktiralo 34-godišnjeg čuvara mereže i otvorilo pregovore.
Ipak, kako saznaje ****.ba, Burić neće potpisati za Sarajevo, jer je tražio finansijske uslove, koje mu bordo klub u ovom trenutku nije u mogućnosti ispuniti.
Bordo klub tako nastavlja potragu za novim golmanom i okrenut će se drugim opcijama, a trenutno na golu imaju samo Adnana Kanurića i Belmina Dizdarevića.
Burić je osim Hapoel Haife branio i za Lech Poznan i Čelik. Gol reprezentacije Bosne i Hercegovine čuvao je na tri susreta, a bio je član i U-21 te U-19 nacionalnog tima naše zemlje.
Je.bo i Burica od 35 godina
Sta on hoce?Neke astronosmke plate u tim godinama?Pa druze najveci klub u karijeri ti je Lech,nije Real
Ima Dizdarevic
Lijevi bek je pod moranje da se dovede,lijevo krilo takodjer bilo bi pozeljno
Na svim ostalim pozicijama smo ok
Kad bi jos doveli lijevog beka,ove igrace sve da uspiju registrovati,da se ekipa uigra,da se niko aBd ne povrijedi
I opet da haramo ligom aBd

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
8 cini mi seSamozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:38
Mogu oba ako imaju bh pasos![]()
Koliko bi onda stranaca imali ? Sretno Rijadu i da nas ova dva Afrikanca pojajacaju, ono pravo aBd.
Nadam se da Krste uzima nase papire
Eto nek se zrtvuje jedan crnac, to je 6 stranaca
Mislim da bi se onda cak i "otjerao" jedan stranac, a boga mi SZ bi bio sretan kad bi se to desilo

Imamo sad i rotacije, hajde jos samo lijevi bek i krilo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jeftin, pitar, zna s obje noge lopte, više pozicija pokriva... Bujrum Riki, nek' ti je sa sretno a i nama s tobom.
Eh sad, jest da je vruće al' da povučemo liniju kad su stranci u pitanju, znači: El Capitano, Oremuš, Fanimo, Cmilja, Lazić, Ševelj, jesam koga zaboravio?
To je saldo 6 auslandera i eto nek' jedan ovaj el negro bude to je 7, računajući da Fanimo ne ide i da niko ne dolazi više.
Kontam, valjalo bi da Krle više to državljanstvo dobije a ove ebu bakare da oženimo gdje na Koševsko il' na Šip, čuo sam da ima materijala za ženit'.
Eh sad, jest da je vruće al' da povučemo liniju kad su stranci u pitanju, znači: El Capitano, Oremuš, Fanimo, Cmilja, Lazić, Ševelj, jesam koga zaboravio?
To je saldo 6 auslandera i eto nek' jedan ovaj el negro bude to je 7, računajući da Fanimo ne ide i da niko ne dolazi više.
Kontam, valjalo bi da Krle više to državljanstvo dobije a ove ebu bakare da oženimo gdje na Koševsko il' na Šip, čuo sam da ima materijala za ženit'.

A ko bi to dolazio pasa moj u jednu od najgorih liga na svijetu sa najgorom infrastrukturom u univerzumu.Jedna od najkorumpiranih drzava na svijetu,najgore plate itd itd.I uzgred jos neki dobar igrač da trpi ove nase potplacene sudije na utakmicama.Dok se ne dignemo ko drzava i društvo nista od sporta,barem nekog visokog nivoa.Ne moze se fudbal dici prvo pa drzava nikako.Eto malo ja odo u nake Dark Theme,al et to su ti uglavnom razlozi kakva igrači obituju u ovoj našoj ligi.Shategabri je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:29Samo naša liga je goli q, mislim nije da to ne zna svako od nas, ali gledaj ti nama transfera, Hajduk II, druga liga Rumunije, druga liga Turske, njemačka regionalna...i kaže neko što ne možemo meda u Evropi...pa ko bi mogao realno kad su nama ovo pojačanja?
-
- Kontakt:
Lazic, Sevelj, Oremus, Fanimo, Velkoski i Cmiljnaic + 2-jica.
Sumnjam da ce se Morto hvatati za glavu.
Sumnjam da ce se Morto hvatati za glavu.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma nisam ništa rekao, to je jasno, samo kažem ibretimo se kad nas nekakav Milsami izbaci, a eto ko mi smo nekakva velesila...nema tog protivnika koji ti je lagan sa ovakvim pojačanjima.tenpenny je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:44A ko bi to dolazio pasa moj u jednu od najgorih liga na svijetu sa najgorom infrastrukturom u univerzumu.Jedna od najkorumpiranih drzava na svijetu,najgore plate itd itd.I uzgred jos neki dobar igrač da trpi ove nase potplacene sudije na utakmicama.Dok se ne dignemo ko drzava i društvo nista od sporta,barem nekog visokog nivoa.Ne moze se fudbal dici prvo pa drzava nikako.Eto malo ja odo u nake Dark Theme,al et to su ti uglavnom razlozi kakva igrači obituju u ovoj našoj ligi.Shategabri je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:29Samo naša liga je goli q, mislim nije da to ne zna svako od nas, ali gledaj ti nama transfera, Hajduk II, druga liga Rumunije, druga liga Turske, njemačka regionalna...i kaže neko što ne možemo meda u Evropi...pa ko bi mogao realno kad su nama ovo pojačanja?
Sve je to povezano, i država i sektor bilo koji (u ovom slučaju sportski), uglavnom svi traže izgovore ili se prave mutavi, ubi nas mentalitet.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ajde ne pišite gluposti.Kakav talenat ,bio lijevo smetalo u Želji,kad se raspao Olimpik došao na članarinu i klupu jednu polusezonu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:35Eh ovo je odlična vijest. "Otimat" najbolju djecu iz države, to pokazuje snagu kluba. Nadam se da nije zadnji i da ćemo dovesti nekog iz Slobode, Zvijezde09, Širokog.. te ekipe godinama prave fine rezultate u omladinskom pogonu i izbacuju solidne igrače.
Rijadu sretno, nadam se da će bit igrača i na pozicijama koje su nam goruće a to je LIJEVI BEK i GOLMAN.
Naši krpe 2004 da igra Federalnu ,kakav Dzono i potencijal.
-
- Kontakt:
Darko Lazic(Srbija)Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:38
Mogu oba ako imaju bh pasos![]()
Vicko Sevelj(Hrvatska)
Mirko Oremus(Hrvatska)
Matthias Fanimo(Engleska)
Krste Velkoski(Makedonija)
Boris Cmiljanic(Crna Gora)
Trenutno imamo 6 stranaca
Kada bi potpisali i Gomeza i Babacara onda 8
A 5 mozes imati u zapisniku
Znaci 3 bi morala na tribine
Kazu da bi Krle uskoro mogao dobiti nase papire
A mislim da nece oba Afrikanca potpisati,samo jednog ocekujem
U tom slucaju imali bi 6 stranaca
To bi vec bilo puno lakse onda,cesto neko od ovih stranaca ili je povrijedjen ili ima kartone ili slicno, tako da bilo bi komotno mjesta za sve
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kobiljar sličan mlitavac ko Salcin, na sta mi pare dajemo...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Hajdeee, Imamkarbarum, MaroonBjelave, skoJaa i 26 gostiju.