Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sta je ovo Srbi nozem napadaju povratnike ?
Gdje ces s ovima suživot i ocekivati da nesto shvate.
Gdje ces s ovima suživot i ocekivati da nesto shvate.
I onda krunski argument "ne kontate vi, državna politika nije za svakog, bla bla", što doduše i nije daleko od istine, teško je shvatiti programsku politiku koju vode Fikret Prevljak i Bišćević-TokićBundesliga je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:12Što se provali lik![]()
Htio nekoga isprozivati a osramotio se kao niko. Pa sramota je da nemaš slobodan pristup internetu na najposjećenijim mjestima u glavnom gradu. To je praksa više od 10 godina u svakom većem gradu.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bratunac,Vlasenica, Srebrenica i td zive na hiljade Bosnjaka. Da su malo organizovaniji ovakve stvari se ne bi desavale. Pa jbt led te yebo. Krivi smo mi jer sutimo, sutimo dok oni rade sta hoce.
Nema mi nista gadnije nego kada Dodik kaze da se zalaze za slovo Dejtona a na podrucju tkz rs krse svaki yebeni aneks istog...
Jesu li ljudi koji vode Bosnjake toliko neskolovani, inferiorni, korumpirani, jesmo li mi kao narod toliko tolerantni i merhametli ili smo glupi ko ku rac

- BosniaBoston
- Kontakt:
Mrzim velikosrbe ali ne vidim sad neki ogroman problem oko termina srpsko sarajevo. Sta bi bilo da oni kmeče svaki put kad mi kažemo Bosanski Brod umjesto zvaničnog termina Brod/Šamac/Gradiška...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve nabrojano.
A što se tiče ovih SDA botova gori smo mi što očekujemo da oni imaju ikakvog obraza. To je jako naivno za očekivati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Shategabri
- Kontakt:
Onog momenta kad se tome prestane pridavati pažnja to neće biti toliko bitno i neće se uopšte toliko potencirati.BosniaBoston je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:42Mrzim velikosrbe ali ne vidim sad neki ogroman problem oko termina srpsko sarajevo. Sta bi bilo da oni kmeče svaki put kad mi kažemo Bosanski Brod umjesto zvaničnog termina Brod/Šamac/Gradiška...
Ovako to svi portali postave članak, pa dežurna ekipa prokomentariše, nađu se naravno standardno sa pričom o Srbima, Hrvatima i Bošnjacima i tako...
Treba se baviti bitnijim pitanjima, jbt nema nas više od 2 miliona u državi, a mi ser.emo jel neko zove srpsko....boli me zovi kako hoćeš, daj da više ova zemlja krene u bolje dane, potencijala ima, al nas vodi najgora sorta ljudi od '90-tih na ovamo.
Koševo Zapad
- OldFashioned
- Kontakt:
Blago državi sa ovakvim mladim i krvnozrčano i politički opterećenim ljudima koji su zamijenili pozicije bitnim i nebitnim stvarima. Nikad naprijed, samo R.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nažalost IQ naroda je na tom nivou i te teme se stalno nameću u prostor jer rasprava o npr EU ce privući 3 covjeka a oko naziva srpsko.. pola nacije.Shategabri je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:46Onog momenta kad se tome prestane pridavati pažnja to neće biti toliko bitno i neće se uopšte toliko potencirati.BosniaBoston je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:42Mrzim velikosrbe ali ne vidim sad neki ogroman problem oko termina srpsko sarajevo. Sta bi bilo da oni kmeče svaki put kad mi kažemo Bosanski Brod umjesto zvaničnog termina Brod/Šamac/Gradiška...
Ovako to svi portali postave članak, pa dežurna ekipa prokomentariše, nađu se naravno standardno sa pričom o Srbima, Hrvatima i Bošnjacima i tako...
Treba se baviti bitnijim pitanjima, jbt nema nas više od 2 miliona u državi, a mi ser.emo jel neko zove srpsko....boli me zovi kako hoćeš, daj da više ova zemlja krene u bolje dane, potencijala ima, al nas vodi najgora sorta ljudi od '90-tih na ovamo.
Uvijek sam govorio i ponavljam da imamo najveci postotak glupih ljudi s obzirom na populaciju što se tiče europe!Tome su dosta pridonijeli i ovi fast food fakulteti koji su na razna mjesta koja kreiraju sliku društva i kulturu dovela nespremne ljude.
Zaposli ti i rođaka,oca,bilo koga ako vec moraš preko stranke na mjesto koje trazi diplomu..ali onda se zale ovi sa fakultetima iz Bjeljine,Brčkog,Travnika koji su na istom nivou kao i podoban

Sve dok na bitne pozicije za drustvo ne budu konkurirali ljudi koji su dosli iz najveći akademija,sveucilista pa cak i unutar BiH nema tu neke bitne razlike.
Previse smo subjektivni, niko ne pokusava gledati stvari iz tudje perspektive. Kada provociras, dobit ces odgovor - i tako u krug.BosniaBoston je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:42Mrzim velikosrbe ali ne vidim sad neki ogroman problem oko termina srpsko sarajevo. Sta bi bilo da oni kmeče svaki put kad mi kažemo Bosanski Brod umjesto zvaničnog termina Brod/Šamac/Gradiška...
Pa otvori clanak o bilo kojem klubu iz RS i Srbije i procitaj malo komentare. Jos nicim izazvani. I onda se cudis kad dodje neki balavi ceto i pise noz zica i slicno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Upravo to, nevjerovatno ostrasceni komentari na tako bezveznu stvar. Bosnjaci su postali jako iziritirana grupa gradjana kroz masaze dnevne politike i dobro istrenirana propagandnom da jako brzo reaguju SDA krilaticama. Njihovi antipodi tu ih ne mogu pratiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:42Mrzim velikosrbe ali ne vidim sad neki ogroman problem oko termina srpsko sarajevo. Sta bi bilo da oni kmeče svaki put kad mi kažemo Bosanski Brod umjesto zvaničnog termina Brod/Šamac/Gradiška...
Sve ovo jako lici na svaku dosadasnju pripremu za opste izbore -> farsa koja kroz dizanje tenzija ide u zaobilazenje racionalnog dijela mozga birackog tijela da bi se glasalo instinktom za vec prodata rjesenja.
NIsta onda, sljedecu reprezentativnu utakmicu staviti transparent "Bosnjacki Beograd".
-
- Kontakt:
Kojom se logikom vodis kada mislis da su izbori posteni u zemlji sa najvecom stopom korupcije, nepotizma i organizovanog kriminala?huupmil je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:26Upravo to, nevjerovatno ostrasceni komentari na tako bezveznu stvar. Bosnjaci su postali jako iziritirana grupa gradjana kroz masaze dnevne politike i dobro istrenirana propagandnom da jako brzo reaguju SDA krilaticama. Njihovi antipodi tu ih ne mogu pratiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:42Mrzim velikosrbe ali ne vidim sad neki ogroman problem oko termina srpsko sarajevo. Sta bi bilo da oni kmeče svaki put kad mi kažemo Bosanski Brod umjesto zvaničnog termina Brod/Šamac/Gradiška...
Sve ovo jako lici na svaku dosadasnju pripremu za opste izbore -> farsa koja kroz dizanje tenzija ide u zaobilazenje racionalnog dijela mozga birackog tijela da bi se glasalo instinktom za vec prodata rjesenja.
Srpsko Sarajevo ili Sarajlabad ? Teško je reći šta bi bilo veće zlo na kraju...
Ovo prvo smo sahranili za sva vremena, ovo drugo tek treba.

it's football day
Pa izbori nisu previse neposteni i jako su bitni. Veliki broj ljudi nije direktno zavistan od drzave, plate iz dijaspore , privatni sektor IT imaju sve veci uticaj.samoposmatram je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:38Kojom se logikom vodis kada mislis da su izbori posteni u zemlji sa najvecom stopom korupcije, nepotizma i organizovanog kriminala?huupmil je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:26Upravo to, nevjerovatno ostrasceni komentari na tako bezveznu stvar. Bosnjaci su postali jako iziritirana grupa gradjana kroz masaze dnevne politike i dobro istrenirana propagandnom da jako brzo reaguju SDA krilaticama. Njihovi antipodi tu ih ne mogu pratiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:42Mrzim velikosrbe ali ne vidim sad neki ogroman problem oko termina srpsko sarajevo. Sta bi bilo da oni kmeče svaki put kad mi kažemo Bosanski Brod umjesto zvaničnog termina Brod/Šamac/Gradiška...
Prije je bilo lakse uzeti izbore cini mi se iako opozicija napusta zemlju najvise.
Dakle cinjenicno najjace stranke nemaju glavne poluge. Sda nije vlasnik sarajeva a snsd banjaluke. Uvijek padaju vlasti kod nas ciklus nakon najveceg grada.
-
- Kontakt:
Proces izbora i mogucnosti malverzacija cini svake izbore nepostene. Reforma izbornog zakona treba da vodi ka realnijem izboru politickih stranaka. Da su vladajuce stranke realan izbor naroda, nebi vecina gradjana u drzavi trazilo mogucnosti po inostranstvu da se realizuje ili osigura. Podjeli i vladaj. Svaki gradjanin koji svoga sugradjana naziva srbinom, hrvatom ili bosnjakom a ne imenom, je najveci zagovarac statusa quo. Drugim rjecima guzonjin sin. A sad izbroji koliko puta te je neko blizak nazvao po toru kojem pripadas i vidjet ces kolika je moc vladajucih stranaka. Ovo vazi za svakog.huupmil je napisao/la: ↑29 jul 2021, 16:01Pa izbori nisu previse neposteni i jako su bitni. Veliki broj ljudi nije direktno zavistan od drzave, plate iz dijaspore , privatni sektor IT imaju sve veci uticaj.samoposmatram je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:38Kojom se logikom vodis kada mislis da su izbori posteni u zemlji sa najvecom stopom korupcije, nepotizma i organizovanog kriminala?huupmil je napisao/la: ↑29 jul 2021, 15:26
Upravo to, nevjerovatno ostrasceni komentari na tako bezveznu stvar. Bosnjaci su postali jako iziritirana grupa gradjana kroz masaze dnevne politike i dobro istrenirana propagandnom da jako brzo reaguju SDA krilaticama. Njihovi antipodi tu ih ne mogu pratiti.
Prije je bilo lakse uzeti izbore cini mi se iako opozicija napusta zemlju najvise.
Dakle cinjenicno najjace stranke nemaju glavne poluge. Sda nije vlasnik sarajeva a snsd banjaluke. Uvijek padaju vlasti kod nas ciklus nakon najveceg grada.
Sta su krenule ove peticije,prvo onaj mamlaz Amir Hadzic sad i plenumas Širanovic 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.