FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
53
25%

Ukupno glasova: 214

alacious
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alacious » 29 jul 2021, 13:41

Samozdravlje je napisao/la:
29 jul 2021, 13:27
alacious je napisao/la:
29 jul 2021, 13:12
29 jul 2021, 13:08
Moja ideja je osloniti se 2-3 god. na Akademiju,kvalitetne igrace iz PL i dovoditi ne bas preskupe nego pokusati sa igracima tipa Rahman,Derac Dresa, Bodul, Bagaric.
Bahatimo se sa autima, TSS(nismo jos u toj poziciji),Mesanovicem,produzenje Milicevica.....
Samoodrziv klub treba biti cilj, ali za to treba danonocni rad, treba znojiti muqa i mozak(ako ga ima). Sablicu podrska. Nije Sabanovic neki igrac,ali kad ga uporedis sa onim sta je Oremus dao FKS i uzeo od FKS, truba Sabanovic je solidan. Cmiljanic,TSS su 2-3x skuplji od onog predvidjeno ugovorom.
Dobro nekad se igrac povrijedi igrajuci za FKS(peh ebiga), ali dovoditi rovite :kuknjava:
Napomena, sve sam samo nisam "Husrefoljubac" :thumbup:
Šta je uzeo? :crazy: :rol: :rol: :rol:
Sta je dao ? :crazy: :roll: :rol: :rol: :rol: za 2 god i sta ce dati za naredne 2 god. Uzet cemo 500 k€ za njega ?
Za Mustafica kao promasaj uzeli 150 k€. :rol:
Dao je igru, dao je šprint u 90' bez da ostane rupa za njim jer se može vratiti za razliku od ostalih igrača, dao je profesionalan odnos prema klubu i dresu. Ne možeš sve igrače gledat kroz to hoćeš li ih prodati kasnije, pa ni Ajax nema cijelu prvu ekipu spremnu za prodaju :mrgreen:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jul 2021, 13:54

Cuj Rijad kobiljar igrao u 4. Njemackoj ligi za klub KFC.
Do 3 piletinu pržiš pa kasnije tekma.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 jul 2021, 13:58

Bodul prvi nos kluba. On ako nema njuh za gol nema niko
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jul 2021, 14:02

Kobiljar u našoj ligi ovo što je igrao, nije bio nikakva prevaga i spektakl vala, ali hajde.
Za đubre s Rajka! Znaš ti...
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2021, 14:06

Historicar je napisao/la:
29 jul 2021, 11:41
obrijanopile je napisao/la:
29 jul 2021, 11:40
A onaj iz Tuzle, na kojeg je nekolicina ovde svršavala, je gromada. Rijad je relativno mlad igrač,ima iza sebe osvojene tri titule, igrao je u Njemackoj 3 ligi i mislim da bi mogao biti dobro pojačanje.
U tim titulama ima doprinosa, koliko i ti.
:rol: :rol:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 jul 2021, 14:09

Koji ce nam k... Rijad? Bolje da su zaganjali Kapica ali sta ja znam o fudbalu imaju ovi koji znaju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jul 2021, 14:10

Do kad ovi afrikanci mogu ostati na probi?
You are someone else I am still right here

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 jul 2021, 14:12

ElCartel11 je napisao/la:
29 jul 2021, 14:09
Koji ce nam k... Rijad? Bolje da su zaganjali Kapica ali sta ja znam o fudbalu imaju ovi koji znaju.
Jest brate, samo sto jedan ce igrati za smijesan novac, i bit ce tu za rotacije, a drugi je dosta skup, + sigurno ce ici u inostranstvo, i nema namjere da se ovdje vraca
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 29 jul 2021, 14:12

koliko para, toliko muzike...a kapic nema ni najmanju zelju da se vrati u nasu ligu tako da sta je, tu je
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2021, 14:13

Moja ideja je osloniti se 2-3 god. na Akademiju,kvalitetne igrace iz PL i dovoditi ne bas preskupe nego pokusati sa igracima tipa Rahman,Derac Dresa, Bodul, Bagaric.
Bahatimo se sa autima, TSS(nismo jos u toj poziciji),Mesanovicem,produzenje Milicevica.....
Samoodrziv klub treba biti cilj, ali za to treba danonocni rad, treba znojiti muqa i mozak(ako ga ima). Sablicu podrska. Nije Sabanovic neki igrac,ali kad ga uporedis sa onim sta je Oremus dao FKS i uzeo od FKS, truba Sabanovic je solidan. Cmiljanic,TSS su 2-3x skuplji od onog predvidjeno ugovorom.
Dobro nekad se igrac povrijedi igrajuci za FKS(peh ebiga), ali dovoditi rovite :kuknjava:
Ovo i jeste jedina opcija, jedino pravilno i jedino čemu treba težiti.
Akademija, najbolja djeca iz države - 10 igrača. U drugu skupinu po 5 kapitalaca tipa Rahmanović, Tatar.. a drugih 5 prosječno solidnih tipa Oremuš, Dupovac (koji kako igra može i u "kapitalce")

Ali, za to treba proces koji mi nemamo. Trebaju stručni ljudi u akademiji i trebamo dovesti svu najbolju djecu iz Slobode, Zvijezde09, Širokog, Zrinjskog, Željezničara. Obezbjedit im kvalitetne trenere, 24/7 nadzor i top uslove da bi kasnije brali plodove.

Trenutno nije vakat za značajniju minutažu nekim novim akademcima zbog milion razloga. Pogledaj akademce protiv Milsamija, čini mi se onaj Ramić uđe i ne zna loptu uštopat. Trenutno nam je omladinski pogon srozan do te mjere da se poklopimo ušima i ne spominjemo mlade.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 29 jul 2021, 14:21

:wtf:
BordoSarajevo je napisao/la:
29 jul 2021, 14:13
Akademija, najbolja djeca iz države - 10 igrača. U drugu skupinu po 5 kapitalaca tipa Rahmanović, Tatar.. a drugih 5 prosječno solidnih tipa Oremuš, Dupovac (koji kako igra može i u "kapitalce")

Ali, za to treba proces koji mi nemamo. Trebaju stručni ljudi u akademiji i trebamo dovesti svu najbolju djecu iz Slobode, Zvijezde09, Širokog, Zrinjskog, Željezničara. Obezbjedit im kvalitetne trenere, 24/7 nadzor i top uslove da bi kasnije brali plodove.

Trenutno nije vakat za značajniju minutažu nekim novim akademcima zbog milion razloga. Pogledaj akademce protiv Milsamija, čini mi se onaj Ramić uđe i ne zna loptu uštopat. Trenutno nam je omladinski pogon srozan do te mjere da se poklopimo ušima i ne spominjemo mlade.
Ma koja više akademija? Pa jesmo li sportski netalentovana nacija? Je li stvarno mislite da možemo izbaciti svake godine po 7-8 igrača za prvi tim? Bgm, prvi bih volio da je tako ali činjenice govore drugačije.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 29 jul 2021, 14:27

Opet "hordamo" igrace, a prica je bila imali smo puno pogresnih transfera i dovodjena nepotrebnih igraca.. Koliko ih sad imamo, 35?
Nadam se da uprava nije onaj debil koji govori da uci iz svojih gresaka a i dalje radi iste gluposti
Sve mi znamo.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 jul 2021, 14:30

BordoSarajevo je napisao/la:
29 jul 2021, 14:13

Je li Ramic (18) promasio penal u Moldaviji :salut: i promasio prolaz u 2. kolo ?
Jesmo li ovdje pisali da je prerano za Kovacevica,Djokanovica,Mujakica, a evo i za Dizdarevica do prije 4-5 dana se pisalo premlad i levat.
Sad je i Kurdic ok , evo i neki navode dobre centarsuteve mma levata Sabanovica. Sa prva dva pasusa se apsolutno slazem.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 29 jul 2021, 14:45

Arman Đono iz Zelje u FKS u19. nije los mali bio prosle godine

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 jul 2021, 14:50

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 jul 2021, 14:12
Jest brate, samo sto jedan ce igrati za smijesan novac, i bit ce tu za rotacije, a drugi je dosta skup, + sigurno ce ici u inostranstvo, i nema namjere da se ovdje vraca
Bolje dovesti jednog pravog, nego trojicu za smjesan novac.
Sa Kapicem ne znam ni, da li smo razgovarali uopste. Saradjivao je vec sa Sablicem i on bi ga mogao nagovoriti takodje da dodje.

Kapic je spomenut vise zbog pozicije CM koja nam skripi, jer od Tine tu nema nista, a ostali su ili samo defanzivno orjentisani ili previse ofanzivno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 29 jul 2021, 14:56

joker90 je napisao/la:
29 jul 2021, 14:02
Kobiljar u našoj ligi ovo što je igrao, nije bio nikakva prevaga i spektakl vala, ali hajde.
Za đubre s Rajka! Znaš ti...
slika
:puke:
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 29 jul 2021, 15:04

ma azmir gospodin, mi protiv seltika kad smo igrali on je organizovao ono zajedničko gledanje utakmice i zaželio nam sreću ispred tc
NEMA NAZAD

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 29 jul 2021, 15:16

FK Sarajevo je u potrazi za novim golmanom u ljetnom prelaznom roku, nakon odlaska Vladana Kovačevića u poljski Rakow, a prva meta bordo kluba bio je iskusni Jasmin Burić.

Burić je ovog ljeta napustio izraelski Hapoel Haifu, a Sarajevo je kontaktiralo 34-godišnjeg čuvara mereže i otvorilo pregovore.

Ipak, kako saznaje ****.ba, Burić neće potpisati za Sarajevo, jer je tražio finansijske uslove, koje mu bordo klub u ovom trenutku nije u mogućnosti ispuniti.

Bordo klub tako nastavlja potragu za novim golmanom i okrenut će se drugim opcijama, a trenutno na golu imaju samo Adnana Kanurića i Belmina Dizdarevića.

Burić je osim Hapoel Haife branio i za Lech Poznan i Čelik. Gol reprezentacije Bosne i Hercegovine čuvao je na tri susreta, a bio je član i U-21 te U-19 nacionalnog tima naše zemlje.
es ce sport
Sarajevo ljubavi moja.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 jul 2021, 15:18

holyman je napisao/la:
29 jul 2021, 15:04
ma azmir gospodin, mi protiv seltika kad smo igrali on je organizovao ono zajedničko gledanje utakmice i zaželio nam sreću ispred tc
Hinja. Sve fol fin ovo ono, a u svemu što radi gleda neki svoj sitnošićarski interes.
Koševo Zapad

brzi1946
Kontakt:

Post Postao/la brzi1946 » 29 jul 2021, 15:20

Rijad Kobiljar novi je igrač FK Sarajevo. Dvadesetpetogodišnji veznjak je povratnik u Bordo ekipu, a potpisao je ugovor u trajanju od dvije godine.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.