Ako je istina taman ce jos protiv zrinjskog moci igrati.
Kako sam cuo, ako ne ove sedmice, onda sljedece sedmice ce se regulisati dug ka PU

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako je istina taman ce jos protiv zrinjskog moci igrati.
20 ili 21?feniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2021, 22:44Ma gledam u Comet i nista mi nije jasno. FaMino ima ugovor do 22 a sto se tice aktivnih registracija pise da ima pravo nastupa do 31.07.20..
Da je 21 ne bih piso da mi nije jasno..spezial je napisao/la: ↑28 jul 2021, 22:4820 ili 21?feniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2021, 22:44Ma gledam u Comet i nista mi nije jasno. FaMino ima ugovor do 22 a sto se tice aktivnih registracija pise da ima pravo nastupa do 31.07.20..
Znas li slucajno gdje je rođen naš Bagarić?Historicar je napisao/la: ↑28 jul 2021, 22:17Kone pišu da su registrovali Matu Crnčevića sto im je došao iz Hrvatske, lik u Metkoviću rođen![]()
Upratio sam ga odavno koga on pohvali ne pise mu se dobro
Ma brate, znas kako su dobro odigrali do 80 minute, i onda nesretno primiše skroz glup gol.fera je napisao/la: ↑28 jul 2021, 23:25Znas li slucajno gdje je rođen naš Bagarić?Historicar je napisao/la: ↑28 jul 2021, 22:17Kone pišu da su registrovali Matu Crnčevića sto im je došao iz Hrvatske, lik u Metkoviću rođen![]()
Edit: I kako je Mura prošla![]()
Nema veceg peha na forumu![]()
Nije rekao da je **** igrac nego da je los u zadnje vrijeme i jeste.. A niko se ne moze radovat njegovom odlasku il neigranju jer svi znamo da je kvalitetan igrac a svakome moze doci period lose igre nekoliko utakmica
Koga stvarno na desno krilo, ako Fanimo ne bude igrao u subotu ?
Ovo slusamo od početka lige
Naredne dvije sedmice su kljucne
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JavierBosnia, Morpheus i 33 gosta.