FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
34%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 215

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonBjelave » 28 jul 2021, 21:15

Ma iako sam protiv ove uprave do srži, nešto ne vjerujem da je Sablić digao ruke. Na kraju krajeva, došao je u momentu kad se nikakvo svjetlo na kraju tunela nije vidjelo. Sad se spominju amidža i Mirvić, te se nadam da samim tim dolaze bolji dani za naš klub.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 jul 2021, 21:27

Veceras tacno u 22h Kasum ogranizuje nagradnu igru. Pobjednik placa veceru Sefu i igracima koji nemaju pravo nastupa i kojima je istekla radna dozvola.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 28 jul 2021, 21:34

Fanimo igrac manje svakako treba nam pobjeda kao hljeb

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jul 2021, 21:34

Jedna Mura drži milionere iz Ludogoreca u šaci.Ruku dajem da je naših najboljih 11 iz 2020, Inter za njih.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 28 jul 2021, 21:34

ado-hz je napisao/la:
28 jul 2021, 21:27
Veceras tacno u 22h Kasum ogranizuje nagradnu igru. Pobjednik placa veceru Sefu i igracima koji nemaju pravo nastupa i kojima je istekla radna dozvola.
Svaki put iznova iznenadis losim humorom :crazy:
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 jul 2021, 21:40

Pa ako njema kao trenera nisu registrovali nisu mu dali sansu da vodi ekipu pored klupe i treba da ide. Na stranu da li ima istine u ovoj prici ili ne.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 28 jul 2021, 21:44

Došao je sredinom juna kad nije bilo ni plate ni investitora ni napadača. Sredinom jula došle pare, isplatila se dugovanja igračima i potpisali se novi igrači koje je on tražio.
Sada ostaje još samo ta zavrzlama oko poreza i radnih dozvola. Razumijem da je poniženje za trenera kada ne može da vodi ekipu s klupe al' nek' se strpi hebiga, nit' je ovo Bundesliga nit' smo mi Bayern. Biće kad bude. Znamo i mi da nam je administracija nesposobna. **** je, druge nemamo trenutno.
Na kraju, glupo bi bilo zapišat sav trud uložen otkad je tu i uz to se i odreći para.

Previše nelogičnosti da bi povjerovao. Ako pojedinci svjesno unose nemir među navijače, nek' im je na dušu.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 28 jul 2021, 21:46

Da se razumijemo, i ja sam komentarisao hipoteticki, u slucaju da je to istina, sto nije uopce nemoguce.

Nije ovdje poenta ko je "protiv kluba", "lazni navijac" ili sta god, poenta je da najveci klub u drzavi ne moze da isplati nekoliko stotina hiljada i registruje igrace koji su tu u klubu, to je tuzno i mizerno.

A ko god izmislja dezinformacije s ciljem destabilizacije, to njemu ide na obraz.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 jul 2021, 21:47

keli je napisao/la:
28 jul 2021, 21:34
ado-hz je napisao/la:
Bio tebi humor smijesan ili ne, meni je vaznije to sto ima dovoljno ovaca ovdje koji pasu travu od strane uprave. Nema veze sto nam igraci odlaze jer nije bilo plata, nema veze sto se nabešao porezni dug, nema veze sto pola ekipe nema pravo nastupa. Ma yebo to sve, glupi bošnjo je tu da samo klima glavom i kaze bice to rjeseno za par dana kad Amidza preuzme klub. Ima li kod bošnje bar malo mozga da kaze ejjj neko je kriv za sve ovo, neko treba da preuzme odgovornostni odgovara za sve. Od gubitka titule, odlaska pola tima zbog dugovanja, ove trenutne situacije sa sefom i igracima. Ma yebo to oni vole Sarajevo i samo je to bitno reci, sve je super, Uprava je super niko nije kriv.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 28 jul 2021, 21:51

ado-hz je napisao/la:
28 jul 2021, 21:47
keli je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
Bio tebi humor smijesan ili ne, meni je vaznije to sto ima dovoljno ovaca ovdje koji pasu travu od strane uprave. Nema veze sto nam igraci odlaze jer nije bilo plata, nema veze sto se nabešao porezni dug, nema veze sto pola ekipe nema pravo nastupa. Ma yebo to sve, glupi bošnjo je tu da samo klima glavom i kaze bice to rjeseno za par dana kad Amidza preuzme klub. Ima li kod bošnje bar malo mozga da kaze ejjj neko je kriv za sve ovo, neko treba da preuzme odgovornostni odgovara za sve. Od gubitka titule, odlaska pola tima zbog dugovanja, ove trenutne situacije sa sefom i igracima. Ma yebo to oni vole Sarajevo i samo je to bitno reci, sve je super, Uprava je super niko nije kriv.
Slazem se brate s tobom, samo kazem los humor :D sve 5
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 28 jul 2021, 21:57

ado-hz je napisao/la:
keli je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
Valjda ćemo jednog dana saznati šta je bila poenta pressice i Namovo izlaganje, a onda isti taj majmun malo nakon toga diže ruke od nas.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 jul 2021, 21:59

Fanimo i onako zadnje utakmice igrač viška poteza. Sad ce se neko poceti smijati ali istina je, da je lik trenutno skroz van forme
Da li je to neko njegovo nezadovoljstvo sto ga nismo prodali ili prolazna faza ne znam.
Ovi crnci mi djeluju kao dobri i čista suprotnost od ovih naših veznih dizelasa u cijeloj ligi, gdje im je eksplozivnost strani pojam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 28 jul 2021, 22:02

Historicar je napisao/la:
Jedna Mura drži milionere iz Ludogoreca u šaci.Ruku dajem da je naših najboljih 11 iz 2020, Inter za njih.
Logicno da nismo bolji, rezultati ti to govore. To sto mi mislimo da smo prvaci svemira u svemu to je drugo. Pocevsi od olimpijskih igrara bez medalje, preko klubova bez nastupa u grupama evropskih takmicenja pa nadalje... Puno mi mislimo da smo dobri u necemu, a rezultata nigdje toliko godina od osamostaljenja drzave nista nismo napravili osim odlaska u Brazil :bih:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 jul 2021, 22:04

belosevic23 je napisao/la:
28 jul 2021, 22:02
Historicar je napisao/la:
Logicno da nismo bolji, rezultati ti to govore. To sto mi mislimo da smo prvaci svemira u svemu to je drugo. Pocevsi od olimpijskih igrara bez medalje, preko klubova bez nastupa u grupama evropskih takmicenja pa nadalje... Puno mi mislimo da smo dobri u necemu, a rezultata nigdje toliko godina od osamostaljenja drzave nista nismo napravili osim odlaska u Brazil :bih:
+1
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 jul 2021, 22:09

Sve super,idealno i plus 9 je sta vam sto ste negativni

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 28 jul 2021, 22:15

ado-hz je napisao/la:
keli je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
Sve si u pravu,jos na to dodaj da se dobila tekma i sve se odma zaboravi
Fanimo izgubi dozvolu da igra kazu ne valjda Fanimo,nema veze to dozvola kako sta nego ne valja igrac.E svasta stvarno.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jul 2021, 22:17

Kone pišu da su registrovali Matu Crnčevića sto im je došao iz Hrvatske, lik u Metkoviću rođen :(

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 jul 2021, 22:19

Ima on nas pasos zato je od nas u cometu

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 jul 2021, 22:31

Sto se tice Fanima
Steta sto nece moci biti,u zadnje 2-3 utakmice biljezi lose partije,to je 1000% iz razloga sto ga nisu pustili da ide kada je vec imao gotovo zavrsen transfer

Ali sad bas moras biti glup i malouman da se radujes tome sto nece igrati i govoriti da ti je igrac manje
Ljudi brzo bas zaboravili sta je sve Fanimo za nas uradio prosle sezone

Gol protiv Buducnosti vrijedniji nego bilo svi u prosloj sezoni

Ali eto,moze npr.Djokanovic i Palic zadnji vezni,Susic AM,Bodul napadac,krila Bagaric i Cmiljanic
A ima tu sigurno u nekoj kombinaciji Salcin,mozda i Ahmetovic pa i Resic

A to za Sablica je cista suplja

Kada je dosao bili smo u dugovima,nismo imali pojacanja,nisu se ni spominjali pojacanja ni napadac

Ali evo,4 plate se isplatile,dovela se 2-3 strasna pojacanja a brzo bi se trebalo rijesiti ovo oko poreza

Vidi se da je i on nezadovoljan sto jos ne moze voditi ko covjek ali to da hoce da ide su ciste gluposti
Covjek u vise navrata pokusava biti sto pozitivniji,vise istice pozitivne nego negativne stvari i isticao par puta da ce sve biti ok
Covjek se trudi,misli i hoce da izvuce neki maksimum od nas,jako korektan covjek.On to nikad ne bi uradio siguran sam
A i da hoce da ide,on ima ugovor sa nama,ne dugujemo mu nista
Tako da,jedino mu nasi mogu dati otkaz,on sam ne moze otic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 jul 2021, 22:37

Fanima gubimo s Augustom ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, Nantess, rimljanin90, SHZ82, skoJaa, supervizor i 70 gostiju.