FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
ja tek sad vidio da vi imate 2 utakmice manje,kada bi dobili obadvije prisli bi milanu na 3 ili 4 boda.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Interista di cuore
- Kontakt:
na 3 boda ako bi dobili obje.
s obzirom kolko nas je rumeni upropastio,sad to sve ne izgleda tako lose.
sutra je prva zaostala na Meazzi sa Cesenom,a nekad sredinom februara druga protvi Fiorentine u Firenzi...

sutra je prva zaostala na Meazzi sa Cesenom,a nekad sredinom februara druga protvi Fiorentine u Firenzi...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
ocekujem pobjedu protiv cesene,a sta drugo i ocekivati,iako malo me zabrinjava to rotiranje igraca i izostanak dekija i motte na sredini terena,pitam se dali ce mariga i muntari moci to dobro kompenzirati,ipak su ove zaostale utakmice sada jako bitne za nas da bi sustigli bilana i nija sada pametno rizikovati na taj nacin

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Deki je tu i igrat ce, barem je Leo tako rekao...amell je napisao/la:ocekujem pobjedu protiv cesene,a sta drugo i ocekivati,iako malo me zabrinjava to rotiranje igraca i izostanak dekija i motte na sredini terena,pitam se dali ce mariga i muntari moci to dobro kompenzirati,ipak su ove zaostale utakmice sada jako bitne za nas da bi sustigli bilana i nija sada pametno rizikovati na taj nacin![]()
![]()
ja bih volio Santona u prvih 11 kao i Marigu...uglavnom pobjeda ne bi trebala doci u pitanje i malo po malo i pocece se ciganima tresti gace(ako se vec ne tresu)... jos kad nastupi onaj standardni ibrin post od 1-2 mjeseca slabe forme nigdje ih nece biti

-
- Kontakt:
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
njima su se gace tresle i kada su bili na +13 a kamoli sada na +3 vec su se ukakili do guseHuska je napisao/la:Deki je tu i igrat ce, barem je Leo tako rekao...amell je napisao/la:ocekujem pobjedu protiv cesene,a sta drugo i ocekivati,iako malo me zabrinjava to rotiranje igraca i izostanak dekija i motte na sredini terena,pitam se dali ce mariga i muntari moci to dobro kompenzirati,ipak su ove zaostale utakmice sada jako bitne za nas da bi sustigli bilana i nija sada pametno rizikovati na taj nacin![]()
![]()
ja bih volio Santona u prvih 11 kao i Marigu...uglavnom pobjeda ne bi trebala doci u pitanje i malo po malo i pocece se ciganima tresti gace(ako se vec ne tresu)... jos kad nastupi onaj standardni ibrin post od 1-2 mjeseca slabe forme nigdje ih nece biti

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
etoo u intervju za interchanel rekao kako ce su vratiti u malorcu da odigra sezonu ili dvije kao znak zahvalnosti prema klubu koji mu je dao pravu sansu da pokaze sta zna i koji mu je najvise pomogao u karijeri a po zavrsetku igracke karijere odmah ce krenuti u trenerske vode i zelja mu je voditi inter jednog dana , medjutim tu nije kraj planovima jer zeli postati fudbalski funkcioner i tako kako on kaze doci u najbolju poziciju kako unaprijediti fudbal a i zivot u africi.
licno mi se svidja njegova zelja za uspjehom i zelja za napredovanjem a to pokazuje i sad kao igrac i kao osoba koja puno pomaze u africi , posebno me dojmila ova zelja za povratkom u malorcu kao znak zahvalnosti sto jos jednom pokazuje i dokazuje da je samuel dobra osoba
licno mi se svidja njegova zelja za uspjehom i zelja za napredovanjem a to pokazuje i sad kao igrac i kao osoba koja puno pomaze u africi , posebno me dojmila ova zelja za povratkom u malorcu kao znak zahvalnosti sto jos jednom pokazuje i dokazuje da je samuel dobra osoba
Eto je vrlo ambiciozan i kao fudbaler, vrlo je inteligentan i pametan, ja ga nesto nisam gotivio dok je igro u Barsi, ali evo sad vidim da je covjek veliki profesionalac, svaka mu cast i zelim mu da ostvari sve svoje planove 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 27 Pandev; 22 Milito, 9 Eto'o.
A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 39 Santon, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.
Cesena: 1 Antonioli; 6 Lauro, 10 Jimenez, 14 Colucci, 15 Benalouane, 18 Parolo, 23 Giaccherini, 24 Sammarco, 25 Von Bergen, 70 Bogdani, 77 Ceccarelli.
A disposizione: 33 Calderoni, 3 Pellegrino, 4 Appiah, 8 Caserta, 11 Budan, 17 Malonga, 29 Dellafiore.
Allenatore: Massimo Ficcadenti.
Arbitro: Nicola Russo di Nola
Ranocchie nema ni na klupi jer je ovo utakmica 16. kola,a on je to vec odigrao sa Genovom.sranje Matrix igra
i da,opet ce se Chivu brukat na beku,a Santon na klupi
A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 39 Santon, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.
Cesena: 1 Antonioli; 6 Lauro, 10 Jimenez, 14 Colucci, 15 Benalouane, 18 Parolo, 23 Giaccherini, 24 Sammarco, 25 Von Bergen, 70 Bogdani, 77 Ceccarelli.
A disposizione: 33 Calderoni, 3 Pellegrino, 4 Appiah, 8 Caserta, 11 Budan, 17 Malonga, 29 Dellafiore.
Allenatore: Massimo Ficcadenti.
Arbitro: Nicola Russo di Nola
Ranocchie nema ni na klupi jer je ovo utakmica 16. kola,a on je to vec odigrao sa Genovom.sranje Matrix igra

i da,opet ce se Chivu brukat na beku,a Santon na klupi

E jbg Chivu, pa dokad ce Santon vise grijati klupu, pa stvarno grehota
Nista, svejedno, pobjeda ne bi smjela doci u pitanje

Nista, svejedno, pobjeda ne bi smjela doci u pitanje

Call the coroner!
Gleda li ko tekmu, ev vidim u 20 Milito izasao, nije valjda neka ozbiljnija povreda, samo mi nije jasno kako nam je odbrana ovako losa...ali et i zabili smo 3 komada...
Pazza Inter Amala
Ma ovo je na sadaku .pa jesu glupi ovo it cesene ,nakon 2-2 mislili oni da mogu dobiti pa se rastrcali kao ludi a sto je najgore pustaju dva najopasnija igraca same eta i maicona
-
- Kontakt:
bodove pisi-igru brisi..........ne ponovilo se 

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- senad_flamin
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi eto vas u vrhu,bit ce tesko u Firenci ali i to bi trebali rijesiti ,
sve u svemu bit ce zanimljivo
sve u svemu bit ce zanimljivo
-RIVALDO-
- Interista di cuore
- Kontakt:
preteska utakmica,nevjerovatno...najvaznija je pobjeda,osjetilo se veceras da su igraci umorni od stalnog igranja srijeda subota,ali dobili smo i to je super... Eto'o ponovo maestralan,Chivu odlican.
Milito osjetio bol,i izasao vec u 20. minuti kad smo vodili 2:0 radi predostoznosti.
Matrixu se zahvalit i poslat ga u Ameriku,nije vise za vrhunskog fudbala....Pandev takodje ne moze igrat u prvoj postavi...
steta sto je sudija dao crveni Giaccheriniu,mogo mu je progledat kroz prste,nije ni prvi ni zadnji koji je opuco nakon sudijskog zvizduka...
-6,idemo dalje...
hvala na cestitkama
Milito osjetio bol,i izasao vec u 20. minuti kad smo vodili 2:0 radi predostoznosti.
Matrixu se zahvalit i poslat ga u Ameriku,nije vise za vrhunskog fudbala....Pandev takodje ne moze igrat u prvoj postavi...
steta sto je sudija dao crveni Giaccheriniu,mogo mu je progledat kroz prste,nije ni prvi ni zadnji koji je opuco nakon sudijskog zvizduka...
-6,idemo dalje...
hvala na cestitkama

Kad su stigli sa 2:0 na 2:2 to me podsjestilo na Beniteza, ali ipak eto dobro se zavrsilo
Leonardo ima prosjek od tacno 3 gola po utakmici, istina puno i primamo
ali nadam se da ce se i to vremenom popraviti
Santon opet ni minute
ali idemo dalje, next- Udinese !!!
Forza Inter !!!

Leonardo ima prosjek od tacno 3 gola po utakmici, istina puno i primamo

Santon opet ni minute

ali idemo dalje, next- Udinese !!!
Forza Inter !!!
Call the coroner!
- L' Imperator
- Kontakt:
Inter je sada četvrtoplasirani sa 35 bodova, šest manje od gradskog rivala i lidera Milana, ali i dalje s još jednom utakmicom manje. Forza INTER! (:
#samoRudar #zauvijek
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako primiste 2 gola?
Da, iznerviran sam jer sam igr'o hendikep na vas; izgleda da sam previše vjerov'o Leonardu i njegovom stroju. Cesena zna iznenaditi, ali kada ih je Roma u onakvoj predstavi dobila sa 1:0 u posljednjem kolu, danas sam očekivao barem 2-3 razlike za Inter.
Nego, ako ništa, drago mi je što će borba za Scudetto biti zanimljiva, jer Inter ipak djeluje ozbiljnije pod vodstvom Leonarda(Svi znamo kako je bilo kada je Benitez bio na klupi).

Da, iznerviran sam jer sam igr'o hendikep na vas; izgleda da sam previše vjerov'o Leonardu i njegovom stroju. Cesena zna iznenaditi, ali kada ih je Roma u onakvoj predstavi dobila sa 1:0 u posljednjem kolu, danas sam očekivao barem 2-3 razlike za Inter.
Nego, ako ništa, drago mi je što će borba za Scudetto biti zanimljiva, jer Inter ipak djeluje ozbiljnije pod vodstvom Leonarda(Svi znamo kako je bilo kada je Benitez bio na klupi).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Interista di cuore
- Kontakt:
igro Materazzi,tako da je odgovor na tvoje pitanje vrlo jednostavan 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.