Ispred mene su vratili covjeka sa dvoje djece. On ima premium. Curica u prevelikom orginal dresu Slobode (čini mi se Todorović da je pisalo) a dječak sa kapom Slobode. Sretna porodica pošla na utakmicu, ali stoj. Djevojka ih obavještava da on može ući a djeca ne. Moraju kupit kartu i za djecu. Čovjek negoduje, ona se izvinjava i na kraju lik kaže ok kupit ću kartu. Kaže ona ne možete ovdje morate tamo na biletarnicu stat u red. Ne znam da sam se gore u životu na stadionu osjećao.Beduin je napisao/la: ↑27 jul 2021, 17:23Prosli put su me razocarali na ulazu jer su naplacivali djeci ulaznice po 10KM. Moj prijatelj krenuo sa sinom (6-7 godina malom) i vrate ga da kupi kartu, ispred mene bio i svojim ocima gledao.
Odmah poslije njega drugi mi jaran krenuo sa 2 djece, godinama unazad ih vodi na utakmice i veliki su slobodasi, on imao Platinum, a djeci htjeli naplatiti, on morao zvati Upravu ili koga vec iz kluba i oni reknu da ulaze besplatno djeca. Ne znam je li bilo jos slicnih slucajeva za tu prvu utakmicu, ali neki dan vidim da su objavili da djeca do 12g ulaze besplatno.
Bas glupa situacija bila, bezobrazluk.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
Vjerovatno je onda on, iz Naselja momak, veliki slobodas. Mislim da na kraju nije kupio djeci karte, zvao je nekoga iz Uprave ili marketinga i obavijestili su da djeca ulaze besplatno. Ali prije njega ih je nekoliko uzelo karte.klma1 je napisao/la: ↑27 jul 2021, 21:39Ispred mene su vratili covjeka sa dvoje djece. On ima premium. Curica u prevelikom orginal dresu Slobode (čini mi se Todorović da je pisalo) a dječak sa kapom Slobode. Sretna porodica pošla na utakmicu, ali stoj. Djevojka ih obavještava da on može ući a djeca ne. Moraju kupit kartu i za djecu. Čovjek negoduje, ona se izvinjava i na kraju lik kaže ok kupit ću kartu. Kaže ona ne možete ovdje morate tamo na biletarnicu stat u red. Ne znam da sam se gore u životu na stadionu osjećao.Beduin je napisao/la: ↑27 jul 2021, 17:23Prosli put su me razocarali na ulazu jer su naplacivali djeci ulaznice po 10KM. Moj prijatelj krenuo sa sinom (6-7 godina malom) i vrate ga da kupi kartu, ispred mene bio i svojim ocima gledao.
Odmah poslije njega drugi mi jaran krenuo sa 2 djece, godinama unazad ih vodi na utakmice i veliki su slobodasi, on imao Platinum, a djeci htjeli naplatiti, on morao zvati Upravu ili koga vec iz kluba i oni reknu da ulaze besplatno djeca. Ne znam je li bilo jos slicnih slucajeva za tu prvu utakmicu, ali neki dan vidim da su objavili da djeca do 12g ulaze besplatno.
Bas glupa situacija bila, bezobrazluk.
A ako nije to taj momak, onda je i on kupio i pogurao klub

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma ne bez obaveza nazad totalno, Al Đenis je pretrčao ovu utakmicu 13km, što govori da je se previše potrošio da bi mogao nesto naprijed napravit.slusalica je napisao/la: ↑26 jul 2021, 22:37Opet s druge strane, Zizovic ne zeli igraca bez defanzivnih obaveza.BosanskaLiga je napisao/la: ↑26 jul 2021, 21:59Baš tako, on mora igrat blize golu i bez puno obaveza prema nazad, da bi se iskoristio njegov potencijal, kojeg ima![]()
Koliko je ulaznica pusteno za Leotar?
Iz kluba nista ne govore jel opet 1000 ili?
Iz kluba nista ne govore jel opet 1000 ili?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Zavisi od Kriznog staba, rekose mi juce na stadionu a vidjeli smo da se to i ne postuje kod onih iz SH ,pustili sve redom.
-
- Kontakt:
Mi cemo kaznu neku odma popusit ako pustimo.
-
- Kontakt:
Fino sto su se iz kluba posuli pepelom oko naplaćivanja karti djeci i odmah riješili problem. Napravis gresku, izvinjenje i ispravljanje greske. U petak bi trebali da dobro popunimo tribine.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- Beduin
- Kontakt:
Kad Beduin digne avaz mora se rijesiti nesuglasica. ❤
Drago mi je da su se oglasili na oficijalnoj i izvinuli za nesuglasicu. Sve vise izgledaju profesionalno po tim pitanjima.
Drago mi je da su se oglasili na oficijalnoj i izvinuli za nesuglasicu. Sve vise izgledaju profesionalno po tim pitanjima.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Odem maloprije do stadiona da uzmem karte za utakmicu i poljubim vrata. Sve zakljucano, nigdje nikog. Nisam znao da zatvaraju poslije 16, ili grijesim?
075 ❤
075 ❤
- TzBulevar87
- Kontakt:
U petak svi na utakmicu, niko ko kupi i bude imao želju da kupi kartu neće ostati napolju 

075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ekipa Slobode sa dvije pobjede otvorila je novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Tim Mladena Žižovića je u 1. kolu na Tušnju pobijedila Radnik, a prethodnog vikenda Sloboda je slavila u Bijeljini protiv Radnika.
Na otvaranju sezone Sloboda je, priznali su iz kluba, greškom naplaćivala ulaznice po punoj cijeni djeci mlađoj od 12 godina. Obrazložili su to kao "probleme u internoj komunikaciji".
- Za utakmicu protiv Leotara to se neće desiti, a za sve roditelje koji su bili primorani platiti kartu za djecu na utakmici protiv Rudara, kolektiv FK Sloboda upućuje izvinjenje i nudi mogućnost refundacije troškova karte za djecu u klupskim prostorijama ili alternativno karte za utakmicu protiv Leotara. Po uočenom propustu, na samoj utakmici se odmah reagovalo i djeca mlađa od 12 godina su mogla ući besplatno. Takva praksa će biti nastavljena i na narednim domaćim utakmicama - saopćeno je.
Sloboda će otvoriti 3. kolo Premijer lige domaćim susretom protiv Leotara. Duel je na rasporedu u petak od 20 sati.
Tim Mladena Žižovića je u 1. kolu na Tušnju pobijedila Radnik, a prethodnog vikenda Sloboda je slavila u Bijeljini protiv Radnika.
Na otvaranju sezone Sloboda je, priznali su iz kluba, greškom naplaćivala ulaznice po punoj cijeni djeci mlađoj od 12 godina. Obrazložili su to kao "probleme u internoj komunikaciji".
- Za utakmicu protiv Leotara to se neće desiti, a za sve roditelje koji su bili primorani platiti kartu za djecu na utakmici protiv Rudara, kolektiv FK Sloboda upućuje izvinjenje i nudi mogućnost refundacije troškova karte za djecu u klupskim prostorijama ili alternativno karte za utakmicu protiv Leotara. Po uočenom propustu, na samoj utakmici se odmah reagovalo i djeca mlađa od 12 godina su mogla ući besplatno. Takva praksa će biti nastavljena i na narednim domaćim utakmicama - saopćeno je.
Sloboda će otvoriti 3. kolo Premijer lige domaćim susretom protiv Leotara. Duel je na rasporedu u petak od 20 sati.
TzBulevar87 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 17:57U petak svi na utakmicu, niko ko kupi i bude imao želju da kupi kartu neće ostati napolju![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Sad primjetih na Trgu Slobode, na krovu ove nove zgrade ima LED display i vrte se reklame, ima najava utakmice protiv Leotara + posebna reklama promocije clanskih i premium kartica. ❤
Svaka im cast za marketing koji odradjuju u gradu. Definitivno su ga podigli na visi nivo i trude se na svakom koraku.
Ne znam sjecatel se onog momcica iz Kladnja, u vrijeme Cire, kad je izasao i clanak o njemu kako je odusevljen Slobodom i navija za nas pa je tad prolazio nas autobus pokraj Kladnja i on izasao vani da vidi igrace, cini mi se da se i slikao ili nesto u tom fazonu. Ja bih npr. nasao tog momcica i pozvap ga na utakmicu, platio mu ulaz i prevoz, par clanaka o njemu i hvalospjeve o ljubavi, odlicna promocja za okolna mjesta.
Treba krenuti agresivnije u tom smjeru.
Svaka im cast za marketing koji odradjuju u gradu. Definitivno su ga podigli na visi nivo i trude se na svakom koraku.
Ne znam sjecatel se onog momcica iz Kladnja, u vrijeme Cire, kad je izasao i clanak o njemu kako je odusevljen Slobodom i navija za nas pa je tad prolazio nas autobus pokraj Kladnja i on izasao vani da vidi igrace, cini mi se da se i slikao ili nesto u tom fazonu. Ja bih npr. nasao tog momcica i pozvap ga na utakmicu, platio mu ulaz i prevoz, par clanaka o njemu i hvalospjeve o ljubavi, odlicna promocja za okolna mjesta.
075 ❤
075 ❤
Iznenadit ces se aktivnostima kluba u skorijoj buducnosti, a propo toga sto si napisao.Beduin je napisao/la: ↑28 jul 2021, 19:55Sad primjetih na Trgu Slobode, na krovu ove nove zgrade ima LED display i vrte se reklame, ima najava utakmice protiv Leotara + posebna reklama promocije clanskih i premium kartica. ❤

Npr.
Niste od mene culi

ovako je sada. a ovako ce biti:

tz tz tz tz tz tz
- Beduin
- Kontakt:
Bezveze izgleda. ❤slusalica je napisao/la: ↑28 jul 2021, 19:58Iznenadit ces se aktivnostima kluba u skorijoj buducnosti, a propo toga sto si napisao.Beduin je napisao/la: ↑28 jul 2021, 19:55Sad primjetih na Trgu Slobode, na krovu ove nove zgrade ima LED display i vrte se reklame, ima najava utakmice protiv Leotara + posebna reklama promocije clanskih i premium kartica. ❤
Npr.
Niste od mene culi![]()
ovako je sada. a ovako ce biti:
![]()
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Normala. Gdje ti se nece svidjeti onakva perverzija. Leptirici u stomaku kad pogledas to.

Iako se ne tice fudbala, ali bi bilo cool postaviti slican mural/plakat sa likom npr. Saracevica, mozda i Kade Delic i jos nekih sportista koji su se proslavili na Tusnju i usko vezani za njega.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 28 jul 2021, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
075 ❤
075 ❤
Uvjeravam vas da je ovo najzdraviji period Slobode poslije rata. Entuzijazam ekipe koja se okupila oko rukovodstva je

Bas kvalitetnih ideja i likova ima.
Idemo mi dobiti Leotara pa mic po mic.
tz tz tz tz tz tz
Perverzija je sta rade ljudi u klubu. Samo da rezultati isprate da ih se ne tjera kao dijelom prošle sezone. Sa svim ovim akcijama i stvarima sto rade napokon licimo na klub. Prije smo bili seljački klub gdje se dres prodaje u Bingu ili bez web stranice u 21. stoljeću i sl.
Ovo sad je
Ovo sad je

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.