FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa realno Velež je fine pare uzeo dosad od tog intertoto kupa, eventualnim prolazom još jedno kolo to već izađe dobra cifra.Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 12:28Sigurno,al nasi strucnjaci iz uprave procijenili da se ne isplati dati otkazzato smo sad zaradili milione od intertoto kupa.
Koševo Zapad
Morto daj nam anketu da vidimo koliko će navijača doći ovu utakmicu i ovu polusezonu, po meni nisi nikakav navijač ako možeš doc gledat a mrsko ti..
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ako ih Marinovic preuzme, bit ce i suvise slucajnosti da Holyman ne bi bio u pravu kada je pricao o bojkotu Marinovic - Pejovic 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Izgleda Miljanović im je novi trener, bivši trener Mladosti DK.
Drago mi je zbog Maksimovića, počeo mi je ić na k. sa svojim hinjskim izjavama praveći se kao da se ništa nije desilo nakon skandaloznih odluka na štetu nas a u korist njegove ekipe. Goni ga u pm, nikog više ne vodio.
Drago mi je zbog Maksimovića, počeo mi je ić na k. sa svojim hinjskim izjavama praveći se kao da se ništa nije desilo nakon skandaloznih odluka na štetu nas a u korist njegove ekipe. Goni ga u pm, nikog više ne vodio.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I Maksimovic je vodio juniore Borca prije nego je preuzeo prvi tim tako da to nije bitno.Cisto sumnjam da ce neko ozbiljan preuzeti Borac zato sto tamo trener najmanje sastavlja ekipu,i zato su im potrebni ti hostapleri kojima mogu dirigovati,samo sto je Maksimovicu to ocito dopizdilo cim se povlaci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2021, 11:58Stvarno nije ni Maksimovic nikakav Murinjo ni Gvardiola ali dati otkaz treneru koji te izvukao iz mrtvih i donio ti historijsku titulu(naravno uz pomoc sudija)i trener sa kojim si igrao dobar egal sa Clujom da bi doveo nakvog trenera juniora je los potez uprave Borca
Slazem se da je 4-0 protiv Linfielda i 0:0 sa Leotarom kuci sramota velika ali opet,Maksimovic mi je djelovao kao trener koji u najtezim trenutcima moze motivisati i podici ekipu
Realno Borac ce ove sezone voditi zestoku borbu za Evropu,a ako im odu Zakaric ili Vranjes i to je vrlo upitno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Vidis kako covjek kaze zelio sam otici,onaj Vinkec dok ne izgubi titulu ni pomislio nije da kaze odo ja,sto haman nije slucajno.
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- Shategabri
- Kontakt:
Ti misliš da sve što se kaže tako i jeste?Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 14:05Vidis kako covjek kaze zelio sam otici,onaj Vinkec dok ne izgubi titulu ni pomislio nije da kaze odo ja,sto haman nije slucajno.
Vidiš kako su fino usaglasili priču i on i onaj Zeljković, htio da ode al malo sutra, nego pukla tikva.
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Podsjeca me na jos jednog naseg trenera sto nije htio ic.Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 14:05Vidis kako covjek kaze zelio sam otici,onaj Vinkec dok ne izgubi titulu ni pomislio nije da kaze odo ja,sto haman nije slucajno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koga briga za kriminogeni, dodikouvlakačko genocidaški Borac. Da Bog da ispali iz lige i nikad se ne vratili više
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Ha ya sad je Vinko pichić, a bio je gospodin kad je išao koji se dogovorio s klubom.
Ma treba max naplatiti svoje svakako nećeš valjati.
Ma treba max naplatiti svoje svakako nećeš valjati.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
bravo macko

ejjj kad je on igrao yebo te zivot al ga se sjecam kao da je juce bilo
-
- Kontakt:
Ne lazi!!!Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 14:05Vidis kako covjek kaze zelio sam otici,onaj Vinkec dok ne izgubi titulu ni pomislio nije da kaze odo ja,sto haman nije slucajno.
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Haksss, MaroonBjelave, N3R3D, NeSamSafetee, pitara, skoJaa i 66 gostiju.