FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
evo guardiola iz banja luke dobio otkaz... raspali se amin
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
pametni odmah otkaz, da smo mi onoj ublehi poslije 3 kola na proljece dali otkaz , titulu bi slavili
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sad ce dovesti Vinka ko da gledam
-
- Kontakt:
Stvarno nije ni Maksimovic nikakav Murinjo ni Gvardiola ali dati otkaz treneru koji te izvukao iz mrtvih i donio ti historijsku titulu(naravno uz pomoc sudija)i trener sa kojim si igrao dobar egal sa Clujom da bi doveo nakvog trenera juniora je los potez uprave Borca
Slazem se da je 4-0 protiv Linfielda i 0:0 sa Leotarom kuci sramota velika ali opet,Maksimovic mi je djelovao kao trener koji u najtezim trenutcima moze motivisati i podici ekipu
Realno Borac ce ove sezone voditi zestoku borbu za Evropu,a ako im odu Zakaric ili Vranjes i to je vrlo upitno
Slazem se da je 4-0 protiv Linfielda i 0:0 sa Leotarom kuci sramota velika ali opet,Maksimovic mi je djelovao kao trener koji u najtezim trenutcima moze motivisati i podici ekipu
Realno Borac ce ove sezone voditi zestoku borbu za Evropu,a ako im odu Zakaric ili Vranjes i to je vrlo upitno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
uz onakvo sudjenje bi i ješić imao iste, ako ne i bolje rezultate... maksimovic najmanje bitan za njihov tituluNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2021, 11:58Stvarno nije ni Maksimovic nikakav Murinjo ni Gvardiola ali dati otkaz treneru koji te izvukao iz mrtvih i donio ti historijsku titulu(naravno uz pomoc sudija)i trener sa kojim si igrao dobar egal sa Clujom da bi doveo nakvog trenera juniora je los potez uprave Borca
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde vino marinkovicu potpisuj
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Ne znam sta bi falilo da svaki dan za svaki trening ovako objave 10-ak slika i video od 3-4 minute
Vidim Merso normalno trenira sa ekipom,hoce li u subotu biti bar na klupi?
Palica nisam primjetio na ovom videu,izasao je protiv Posusja
Jel neka povreda kod njega ili?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A i jest se Marko levat ufurao da je neki trener, a u reali levat najobicniji, koji se igrom slucaja proslavio kao pijun u politickoj igri. Sada ide na smetljiste historije. Borcu sam nedavno predvidio raspadanje po ko zna koji put zbog Dode, a ako se ovako nastavi to ce biti joa brze.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Sačekaj da se završi sezona, da ostanemo bez 3 miliona eura, pa ćemo onda analizirati i procijeniti jel treba koga tjerati xDSanchez1987 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 12:28Sigurno,al nasi strucnjaci iz uprave procijenili da se ne isplati dati otkazzato smo sad zaradili milione od intertoto kupa.
NEMA NAZAD
Pa vece zasluge za titulu koju su osvojili ima Vinko nego MaksimovicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2021, 11:58Stvarno nije ni Maksimovic nikakav Murinjo ni Gvardiola ali dati otkaz treneru koji te izvukao iz mrtvih i donio ti historijsku titulu(naravno uz pomoc sudija)i trener sa kojim si igrao dobar egal sa Clujom da bi doveo nakvog trenera juniora je los potez uprave Borca
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑28 jul 2021, 12:43Pa vece zasluge za titulu koju su osvojili ima Vinko nego MaksimovicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2021, 11:58Stvarno nije ni Maksimovic nikakav Murinjo ni Gvardiola ali dati otkaz treneru koji te izvukao iz mrtvih i donio ti historijsku titulu(naravno uz pomoc sudija)i trener sa kojim si igrao dobar egal sa Clujom da bi doveo nakvog trenera juniora je los potez uprave Borca

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
A najveće zasluge pripadaju Pilavu i Vici... Kada vec nabrajamo da idemo redomfera je napisao/la: ↑28 jul 2021, 12:43Pa vece zasluge za titulu koju su osvojili ima Vinko nego MaksimovicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2021, 11:58Stvarno nije ni Maksimovic nikakav Murinjo ni Gvardiola ali dati otkaz treneru koji te izvukao iz mrtvih i donio ti historijsku titulu(naravno uz pomoc sudija)i trener sa kojim si igrao dobar egal sa Clujom da bi doveo nakvog trenera juniora je los potez uprave Borca
Evo i oni tebe selame!
Koliko se moze skontati dao je otkaz, nije dobio pedalu..holyman je napisao/la: ↑28 jul 2021, 12:42Sačekaj da se završi sezona, da ostanemo bez 3 miliona eura, pa ćemo onda analizirati i procijeniti jel treba koga tjerati xDSanchez1987 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 12:28Sigurno,al nasi strucnjaci iz uprave procijenili da se ne isplati dati otkazzato smo sad zaradili milione od intertoto kupa.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Mozda bi ga ovi ostavili jos jednu sezonucookiech je napisao/la: ↑28 jul 2021, 12:49Koliko se moze skontati dao je otkaz, nije dobio pedalu..holyman je napisao/la: ↑28 jul 2021, 12:42Sačekaj da se završi sezona, da ostanemo bez 3 miliona eura, pa ćemo onda analizirati i procijeniti jel treba koga tjerati xDSanchez1987 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 12:28
Sigurno,al nasi strucnjaci iz uprave procijenili da se ne isplati dati otkazzato smo sad zaradili milione od intertoto kupa.