Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat
Pa i ta deklaracija, zašto nisu odmah iznijeli tu verziju koju imaju, poboljšanu jel?!
Nego naknadna pamet, bitno je sve ispolitizirati i prikupiti koji bijedni bod i na tome.
Al dobro naviklo se da u svemu kasno reaguju pa ne čudi.
Nego naknadna pamet, bitno je sve ispolitizirati i prikupiti koji bijedni bod i na tome.
Al dobro naviklo se da u svemu kasno reaguju pa ne čudi.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
i cvrči cvrči cvrčak, na čvoru crne smrče...
-
- Kontakt:
Pazi šta pišeš , sjedeći korak je etiketa goreg od četnika .Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2021, 09:22Pa jest nisam kompetentan, dnevnik pogledam dvaput godišnjebombaysaphire je napisao/la: ↑28 jul 2021, 09:17@TheChief će ti napisati da ti to ne kontaš , da za tebe nije državna politika .Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2021, 08:16
Braniti SDA = nemati obraz.
Ima li iko od ovih na braniku iste da pojasni kako nam je propala tužba prema Srbiji? Koje je opravdanje?
@Jackk će ti napisati da si hrast .
@Chapman1886 će ti napisati da je Konaković kriv ili neki post koji niko osim njega ne može skontati .![]()
Ja hrast, oni ovčice u toru? Može.
Pa vidim busaju se nekim Goraždem koje su htjeli niz vodu pustiti kao što su Srebrenicu i Žepu.
Doduše poslije rata pa ne bi bio pokolj.
Braniti SDA je, ponavljam, nemati obraz. Mene tačno stid likova profila Zahiragića ili onog što je mlatio kamermana kad ga je snimao.
Jer ako napadaš SDA , napadaš sve Bošnjake sveta .
Šteta , nisu loši momci @TheChief pogotovo imao sa njim diskusija na sportskim temama , dok me ovdje nije prozvao da sam gori od četnika .
@Chapman1886 je isto OK lik , on više ide protiv Konakovića nego što je za SDA .
E @Jackk ti je primjer lika o kome pišeš , taj nema ni obraza ni stida , dok ova dvojica možda i trolaju , on je dokazani SDA bot

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam, što se tiče sportskih tema i susreta sa pomenutim forumašima, sa svima korektno dosad.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jul 2021, 09:32Pazi šta pišeš , sjedeći korak je etiketa goreg od četnika .Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2021, 09:22Pa jest nisam kompetentan, dnevnik pogledam dvaput godišnjebombaysaphire je napisao/la: ↑28 jul 2021, 09:17
@TheChief će ti napisati da ti to ne kontaš , da za tebe nije državna politika .
@Jackk će ti napisati da si hrast .
@Chapman1886 će ti napisati da je Konaković kriv ili neki post koji niko osim njega ne može skontati .![]()
Ja hrast, oni ovčice u toru? Može.
Pa vidim busaju se nekim Goraždem koje su htjeli niz vodu pustiti kao što su Srebrenicu i Žepu.
Doduše poslije rata pa ne bi bio pokolj.
Braniti SDA je, ponavljam, nemati obraz. Mene tačno stid likova profila Zahiragića ili onog što je mlatio kamermana kad ga je snimao.
Jer ako napadaš SDA , napadaš sve Bošnjake sveta .
Šteta , nisu loši momci @TheChief pogotovo imao sa njim diskusija na sportskim temama , dok me ovdje nije prozvao da sam gori od četnika .
@Chapman1886 je isto OK lik , on više ide protiv Konakovića nego što je za SDA .
E @Jackk ti je primjer lika o kome pišeš , taj nema ni obraza ni stida , dok ova dvojica možda i trolaju , on je dokazani SDA bot![]()
Nemam ništa ni protiv koga. Ovo je moj stav i ne stidim ga se. SDA je neprijatelj Bošnjaka i vuče ih dole.
Bratija koja lične interese ostvaruje preko leđa bošnjačkog identiteta.
Koševo Zapad
Pa vi svaki pišete da je neko gori od četnika, nemam pojma ko. Jel moguće sebe ovoliko šamarati a ne skontati? 
Puca mi kuratz za tvojim mišljenjem o meni, realno. Ja tebe tu i ne primjetim dok ne vidim svoj nick u tvom postu. Nemam čak mišljenje o tebi nikakvo.

Puca mi kuratz za tvojim mišljenjem o meni, realno. Ja tebe tu i ne primjetim dok ne vidim svoj nick u tvom postu. Nemam čak mišljenje o tebi nikakvo.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
-
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑28 jul 2021, 09:17
@TheChief će ti napisati da ti to ne kontaš , da za tebe nije državna politika , možda ti postavi kakav post od Zahiragića i sličnih morbida .
@Jackk će ti napisati da si hrast , to je njegov maksimum .
@Chapman1886 će ti napisati da je Konaković kriv ili neki post koji niko osim njega ne može skontati .
"Ni u moru mjere, ni u Turčinu vjere."

it's football day

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Ja pakla šta je ovo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Braco mila nije sto je toplo, nego se ne moze disat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
A ovo nista?

https://av…az.ba/vijesti/bih/669603/colpa-fbih-otplacuje-dio-duga-rs-vrijeme-je-da-prestanemo-dopustati-da-nas-pljackaju
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Uzalud se raduješ, nema ništa od toga. Vlada neće ispoštovati rokove, neće dostaviti prijedlog. Već viđeno x puta od 2006. godine.
Propalo u startu jer nisu izglasali da ide po hitnom postupku.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo nek je vreline, ko voli zimu nek mu snijeg u kuci pada
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jul 2021, 12:37Samo nek je vreline, ko voli zimu nek mu snijeg u kuci pada

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Novalić je zatim u daljnjoj komunikaciji preko spomenute Viber grupe napisao da "Jelkica (op. a. federalna ministrica finansija) ne može raditi svakojake nepodopštine, a da ostane nevina

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Shategabri
- Kontakt:
E čuj bebo"Bebo, ne možemo danas odustati. Kako ćemo poništiti ugovor kada su pare otišle u Kinu", rekao je Novalić, na šta je Kalajdžić replicirala: "Šta nas briga gdje su pare, nije isporučio robu do 15. 4."

Koševo Zapad
Nakon dužeg Var pregledavanja ustanovilo se da se gol Valentina Inzka ipak priznaje 
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.